הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שחיית Total Immersion - זה אמיתי?

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
מישהו מכיר את זה? חמי קיבל הצעה לקורס של 10 פגישות תמורת משהו בסביבות 2500 ש"ח, על ההדרכה בלבד, של שיטת שחיה שאמורה להפוך אותו מעכבר יבשה לסוס ים שיכול לשחות קילומטרים בקלות.
יש כזה דבר? זה שווה את הכסף? במה זה שונה משחיה ''מקצועית'' רגילה?
לתובנותיכם, אודה.

אמיתי לגמרי.
הדגש הוא בטכניקה שמצמצמת את ההתנגדות שלך למים ולכן הופכת אותך לשחיין יעיל יותר שיכול לכסות מרחקים ארוכים יחסית בקלות.
אני ניסיתי קצת את השיטה בעצמי אבל לא הצלחתי לשנות את ההרגלים שלי.
אם לחמך אין ניסיון קודם בחתירה יכול להיות שהוא יסתגל לזה בקלות.

מבחינת עלות זה די מקביל לשיעורים בכל מסגרת אחרת.
ה-TI באים ואומרים משהו די חכם, השחיין החובב שונה מאוד משחיין מקצועי שפיתח טכניקה מגיל 7 ובעל יכולות פיזיות שונות לגמרי החל מגמישות ועד "יציבות" במים ולכן הדגש מבחינתם הוא מינימום מאמץ שמאפשר שחיה בקלות יחסית ובהתאמה למרחק ארוך יותר.

בהחלט שווה נסיון, אישית למדתי בשיטה מקבילה של "עולם המים" אבל העקרונות דומים

• פותח/ת השרשור
אמיתי לגמרי.
הדגש הוא בטכניקה שמצמצמת את ההתנגדות שלך למים ולכן הופכת אותך לשחיין יעיל יותר שיכול לכסות מרחקים ארוכים יחסית בקלות.
אני ניסיתי קצת את השיטה בעצמי אבל לא הצלחתי לשנות את ההרגלים שלי.
אם לחמך אין ניסיון קודם בחתירה יכול להיות שהוא יסתגל לזה בקלות.
ענק. תודה רבה!
מבחינת עלות זה די מקביל לשיעורים בכל מסגרת אחרת.
ה-TI באים ואומרים משהו די חכם, השחיין החובב שונה מאוד משחיין מקצועי שפיתח טכניקה מגיל 7 ובעל יכולות פיזיות שונות לגמרי החל מגמישות ועד "יציבות" במים ולכן הדגש מבחינתם הוא מינימום מאמץ שמאפשר שחיה בקלות יחסית ובהתאמה למרחק ארוך יותר.

בהחלט שווה נסיון, אישית למדתי בשיטה מקבילה של "עולם המים" אבל העקרונות דומים
תודה רבה על העזרה. הוא התרשם לטובה אבל אף אחד בסביבתו לא מכיר.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית