הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך להשיג HCG

רביבי11

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
10
56
6
לפני שנה הייתי משתמש בסטרויואידים שהקטינו לי תאשכים
והם עדיין קטנים ממה שהיו.. הפסקתי להתאמן מאז בכל מקרה... והים אני מנהל אורך חיים רגיל
ורוצה להגיד תאשכים לגודלם המקורי.

איך השגתם את ה HCG ? פשוט אומרים לאורולוג תאמת והוא יתן מרשם ?
לא אופטימי לגבי זה..
.
או שמשיגים באפן לא חוקי ?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אלפי מתאמנים מזריקים HCG ולא קורה להם כלום
וגם מהפורום הזה.
למה שיקרה לי ?
ההבדל הוא שאלפי משתמשים משתמשים בתרופה כדי למנוע אטרופיה של אשך במהלך סייקל. אתה לעומת זאת שנה אחרי סייקל,אין איזשהו סימפטום שמראה על בעיה , רופאים לא ממליצים לך ולא מצבעים על בעיה.
למרות הכל אתה מחליט להרביץ תרופה בלי שום סיבה.
כמובן, אתה מוזמן לעשות בגופך מה שבא לך.

• פותח/ת השרשור

תענוג צרוף
ההבדל הוא שאלפי משתמשים משתמשים בתרופה כדי למנוע אטרופיה של אשך במהלך סייקל. אתה לעומת זאת שנה אחרי סייקל,אין איזשהו סימפטום שמראה על בעיה , רופאים לא ממליצים לך ולא מצבעים על בעיה.
למרות הכל אתה מחליט להרביץ תרופה בלי שום סיבה.
כמובן, אתה מוזמן לעשות בגופך מה שבא לך.

אבל יש הבדל בסיכון בין מישהו כמוני שעושה את זה למישהו כמוכם שעושים בסייקל בין לבין ?

תענוג צרוף

אבל יש הבדל בסיכון בין מישהו כמוני שעושה את זה למישהו כמוכם שעושים בסייקל בין לבין ?
אנחנו לוקחים סיכונים בכל פעם שמזריקים חומרים לגוף. הזרקות פרגניל הן חלק ממנגנון סיוע בהתאוששות של הגוף במהלך סייקל.
מה זה יתן לך?
אתה שנה אחרי.
עשית בדיקות דם , נבדקת אצל רופאים?
אתה חש ירידה בחשק מיני ו/או בעיות זיקפה?
חש עייפות מוגזמת ?

• פותח/ת השרשור
אנחנו לוקחים סיכונים בכל פעם שמזריקים חומרים לגוף. הזרקות פרגניל הן חלק ממנגנון סיוע בהתאוששות של הגוף במהלך סייקל.
מה זה יתן לך?
אתה שנה אחרי.
עשית בדיקות דם , נבדקת אצל רופאים?
אתה חש ירידה בחשק מיני ו/או בעיות זיקפה?
חש עייפות מוגזמת ?

מה זה יתן לך להזריק ? בשביל קצת שרירים וגוף יפה לסכן תבריאות שלך ?

יפה, אז אנחנו על אותה סירה.
לא, אני לוקח את התרופה כדי לעזור לגוף שלי להתאושש. עובדה שיש לי שתי ילדים מלמדת שאני עושה הכל נכון.
אתה לעומת זאת , החלטת להזריק ללא כל צורך.
אם אתה מפחד שקיימת פגיע כלשהי , תעשה בדיקות דם. אם יש חריגות מהותיות תחפש תרופה לפי בעיות אוביקטיביות ולא כי הרגשת שביצים שלך קטנות.

• פותח/ת השרשור
לא, אני לוקח את התרופה כדי לעזור לגוף שלי להתאושש. עובדה שיש לי שתי ילדים מלמדת שאני עושה הכל נכון.
אתה לעומת זאת , החלטת להזריק ללא כל צורך.
אם אתה מפחד שקיימת פגיע כלשהי , תעשה בדיקות דם. אם יש חריגות מהותיות תחפש תרופה לפי בעיות אוביקטיביות ולא כי הרגשת שביצים שלך קטנות.

עדיין לא הבנת.
אתה לוקח סטריואידים כדי לבנות גוף יפה ולשפר את הדימוי העצמי שלך, ומוכן להכניס לגוף שלך רעלים כדי לשמור על זה.
הרי, אתה פשוט יכול להפסיק לקחת אותם ולהסתפק בגוף יותר קטן לא ?

אותו דבר אני, רוצה לקחת HCG כדי לשחזר את הגודל המקורי של האשכים שלי ולהחזיר את הדימוי העצמי שהיה לי.
ולהרגיש יותר טוב עם עצמי ביום יום.

זה בדיוק אותו דבר ואני מצטער על הרגע שהכנסתי תרעלים האלה לגוף תאמין לי.

עדיין לא הבנת.
אתה לוקח סטריואידים כדי לבנות גוף יפה ולשפר את הדימוי העצמי שלך, ומוכן להכניס לגוף שלך רעלים כדי לשמור על זה.
הרי, אתה פשוט יכול להפסיק לקחת אותם ולהסתפק בגוף יותר קטן לא ?

אותו דבר אני, רוצה לקחת HCG כדי לשחזר את הגודל המקורי של האשכים שלי ולהחזיר את הדימוי העצמי שהיה לי.
ולהרגיש יותר טוב עם עצמי ביום יום.

זה בדיוק אותו דבר ואני מצטער על הרגע שהכנסתי תרעלים האלה לגוף תאמין לי.
אני בערך אמרתי לך כל מה שהיה לי להגיד.
אולי מישהו חכם ממני ייתן לך עצות אחרות , אולי אפילו יעודד אותך לעשות מה שתכננת.
שיהיה לך בהצלחה.

לקחת HCG כדי לשחזר את הגודל המקורי של האשכים שלי ולהחזיר את הדימוי העצמי שהיה לי.
אני לקחתי לאחרונה hcg במירשם מאורולוג במינון של 5000 יחידות כל חמישה ימים למשך יותר משלושה חודשים, אני חושש שבמידה והדימוי העצמי שלך תלוי בכך שהתרופה תעשה פלאים שם למטה, אתה עלול להתאכזב.
ואני מצטער על הרגע שהכנסתי תרעלים האלה לגוף תאמין לי.
אם כך, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא לגשת לרופא שיעזור לך לצאת מזה כל עוד זה אפשרי, אם תתחיל לנסות לתקן את המצב בעצמך ע"י ניסוי וטעיה, כניראה שתגיע למצב בו כבר יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית