הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ב26 לאוגוסט יתקיים קרב בין פלויד לקונור מקרגור.
חוות דעת שלי:
פלויד שהוא מתאגרף דפנסיב הולך לנצח.
הוא חי את הזירה מגיל 4, מאזן של 49-0, מכיר את כל הטכניקות ואת כל השטיקים, לעומת קונור מקרגור שהוא די חדש, אין לו משהו חדש להציג לפלויד כי הוא מכיר את הכל,הולך להיות קרב מעניין אך הוא הוכרע מראש.

זה פשוט הזוי להגיד שלמקרגור יש סיכוי
אפילו שפלויד מעבר לשיא שלו

ב26 לאוגוסט יתקיים קרב בין פלויד לקונור מקרגור.
חוות דעת שלי:
פלויד שהוא מתאגרף דפנסיב הולך לנצח.
הוא חי את הזירה מגיל 4, מאזן של 49-0, מכיר את כל הטכניקות ואת כל השטיקים, לעומת קונור מקרגור שהוא די חדש, אין לו משהו חדש להציג לפלויד כי הוא מכיר את הכל,הולך להיות קרב מעניין אך הוא הוכרע מראש.

פלויד פייבוריט מובהק ואין על זה עוררין, אבל מצד שני, קונור עד גיל 18 היה מתאגרף, כך שחדש בתחום הוא לא.
אל תשכחו שהוא אלוף UFC בשתי קטגוריות ואת רוב הניצחונות שלו (18 מתוך 21) הוא גמר בנוקאוט ובנוסף, הוא הרבה יותר צעיר מפלויד.

סביר להניח שפלויד ינצח (מקווה שלא) אבל אני לא חושב שזה יהיה כל כך בקלות כמו שאומרים.

נערך לאחרונה:
חיכיתי שמישהו ייפתח פוסט.
אני בצד של מקגרגור. כן. כנגד כל הסיכויים.
נקודה למחשבה: שניהם יהיו האתלטים הכי רווחיים של שנת 2017.
כל אחד מהם יילך הביתה עם למעלה מ-100 מיליון דולר.

הנה הטייל אוף דה טייפ:
ad-sport-graphic-tale-of-the-tape1.jpg

עוד קצת נתונים.
הקרב יתקיים ב-T-Mobile Arena בלאס וגאס, נבאדה.
הוועדה האתלטית של נבאדה אישרה את הקרב.
הרווח הצפוי הכולל לפי ההערכות יהיה: 500-600 מיליון דולר.
הקרב יתקיים במשקל 154lbs.
Maywather Promotions יחליטו על שאר הקרבות שיתקיימו באותו אירוע.
ועוד נתון חשוב, הסיכויים לפי Vegas Odds, נכון ללפני 3 ימים:
קונור: 400+
פלויד: 600-
יש מגמת דעיכה בצד של פלויד.

• פותח/ת השרשור
חברים להזכירם פלויד היה 17 שנים חובבן ו17 שנים בתור מקצוען, הבחור הוא דוקטור לאגרוף ממש כך.
הוא מכיר הכל, הוא יודע הכל, הוא מתאמן ממש חזק וזה גם למה הוא ינצח.
מה גם, שקונור לא יודע מה זה 12 סיבובים ואף אין לו כושר לכך.
פלויד מביא אותו לזירה שלו ולמקום שלו, לפלויד יש הרבה יותר ניסיון והוא נלם בחזקים יותר, הוא מתאגרף הגנתי מצוין ולפי דעתי הוא ינצח בגדול.

חברים להזכירם פלויד היה 17 שנים חובבן ו17 שנים בתור מקצוען, הבחור הוא דוקטור לאגרוף ממש כך.
פלויד מביא אותו לזירה שלו ולמקום שלו, לפלויד יש הרבה יותר ניסיון והוא נלם בחזקים יותר, הוא מתאגרף הגנתי מצוין ולפי דעתי הוא ינצח בגדול.

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שקונור לא בכושר ל 12 סיבובים? לא נראה לך שהוא מתכונן לקרב הזה בהתאם? ויש לו מספיק זמן כדאי להכנס לכושר שיספיק ל 12 סיבובים.
ואיך הקרב יהיה? UFC נגד איגרוף כאילו? כי אם כן, אם כל הכבוד לאיגרוף ולפלויד, UFC זאת אומנות לחימה משולבת וכמו שאמרתי קונור יתאמן בהתאם.

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שקונור לא בכושר ל 12 סיבובים? לא נראה לך שהוא מתכונן לקרב הזה בהתאם? ויש לו מספיק זמן כדאי להכנס לכושר שיספיק ל 12 סיבובים.
ואיך הקרב יהיה? UFC נגד איגרוף כאילו? כי אם כן, אם כל הכבוד לאיגרוף ולפלויד, UFC זאת אומנות לחימה משולבת וכמו שאמרתי קונור יתאמן בהתאם.
קרב יהיה איגרוף נטו. זו הסיבה שלקונור אין סיכוי.

מה דעתכם על הסגנונות?
אורתודוקס נגד סאות'פאו עם עמידת קראטה.
ואל תשכחו שקונור לומד את היריבים שלו בצורה יסודית.

אנחנו 9~ שבועות לפני הקרב. מתי תהיה מסיבת עיתונאים ראשונית?

מה דעתכם על הסגנונות?
אורתודוקס נגד סאות'פאו עם עמידת קראטה.
ואל תשכחו שקונור לומד את היריבים שלו בצורה יסודית.

אנחנו 9~ שבועות לפני הקרב. מתי תהיה מסיבת עיתונאים ראשונית?
פלויד יודע לנצח גם סאותפאו.
קונור לומד את עולם השואו ביזנס בצורה יסודית לא את פלויד
הוא יודע שהוא יכניס מאות מיליונים לכיס ברגע שהקרב יצא לדרך,
ואם הוא ינצח אני אומר לך בודאות, זה כי פלויד קיבל כסף מתחת לשולחן מדנה כדי לקדם את ענף ה MMA.

פלויד חלקלק מדיי, תמיד חושב צעד קדימה, תסתכל על סרטונים ביו-טיוב של מתאגרפים שהתחרו איתו - הם אומרים שפלויד פשוט בלתי ניתן לפגיעה עם קומבינציות לא מהעולם הזה, ברטו, דה לה הויה, פאקיו, אורטיז, מתאגרפים בטופ לבל העולמי.. מה קונור יודע שהם לא יודעים?
לדעתי הקרב הזה זה פשוט עלבון לאינטלגנציה של צופי האיגרוף הטהורים, אלה שבאמת אוהבים את הספורט הזה ומסתכלים עם הראש קדימה לקרב הקרוב של GGG.

עדיין לא הוחלט על מספר הסיבובים.
לגבי הסיבולת של קונור, לא הייתי אומר שתהיה בעיה
הוא נלחם 5 סיבובים מול נייט דיאז על הרגליים, תאמין לי שנייט דיאז זה לא בדיחה כשזה מגיע לסיבולת ועמידה (הבנאדם אצן אולטרא מרתון)

אני ממש אוהב את קונור ומקווה שינצח אבל אין באמת סיכוי

הסיבה היחידה שתגרום לזה שקונור ינצח היא שפלוייד נכנס חזק לעולם העסקי מאז שפרש ואין לו ממש ׳שקט׳ להתאמן כמו בן אדם.
יש לו מועדון חשפנות שהוא יוצא אליו כמעט כל ערב בווגאס ועוד כמה שטויות שיפריעו לו בלי שהוא ישים לב אפילו מבחינה מנטאלית ופיזית.
מבחינה טכנית קונור לא ינצח בחיים אלא אם כן ימצא איזו הזדמנות לנוקאאוט (ויש לו את הכוח).
מבחינת סבולת ל12 סיבובים אין פה בעיה בכלל , אם אני לא טועה אגרוף זה 2 דקות סיבוב 12 סיבובים וקרב אליפות ביו אף סי זה 5 דקות כפול 5 סיבובים.
נכון קרב אגרוף מצריך ידיים למעלה בכל הזמן הזה אבל קרב יו אפ סי מעייף גם הוא כי יש עמידה+קרקע וזה מצריך סבולת שריר של כל הגוף.
עקרונית זה קרב כסף נטו, מקגרגור יהיה שווה במקום 36 מליון כמעט 200 מליון בערב אחד , זה פשוט הזוי!
אני עדיין מתלבט אם שווה בכלל לנסוע לראות את זה.

המחירים של הכרטיסים יהיו הזויים. באמת הזויים.
בינתיים ההערכות הן שה-PPV יהיה 100$. לדעתי הוא יהיה גבוה יותר.

אם אני לא טועה הקרב יהיה 12 סיבובים של 3 דקות.
קונור יודע להחזיק את זה.
קרב אליפות/מיין איבנט ב-UFC הוא 5 סיבובים של 5 דקות.

קונור יודע להחזיק את זה.
קביעה מאוד מעניינת לגבי יכולת להחזיק 12 סיבובים של 3 דקות.
קונור נלחם רק פעם אחד 5 סיבובים ועוד פעם 3 סיבובים. שאר הקרובות היו 1-2 סיבובים. לכן קשה מאוד לקבוע האם יש לו יכולת ל 12 סיבובים. פלויד לא יתן לו להתקרב עליו עד שקונור יתעייף.

קונור יודע להחזיק את זה.
כרגע המחירים של הכרטיסים שממש על הזירה נעים באזור ה60000 שח

קביעה מאוד מעניינת לגבי יכולת להחזיק 12 סיבובים של 3 דקות.
קונור נלחם רק פעם אחד 5 סיבובים ועוד פעם 3 סיבובים. שאר הקרובות היו 1-2 סיבובים. לכן קשה מאוד לקבוע האם יש לו יכולת ל 12 סיבובים. פלויד לא יתן לו להתקרב עליו עד שקונור יתעייף.

כן אבל רמת האימונים שלי היא להחזיק קרב של 25 דקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית