מעוניין לחזור לייעוץ - כמה שאלות

shmulik

משתמש מתחיל
69
1
היי. הייתי בעבר בייעוץ אישי אבל לא הצלחתי להתמיד וגם לא ראיתי כל כך תוצאות (באשמתי כנראה). התייאשתי ופניתי לגורו פייסבוק מפורסם שנותן ייעוץ אישי ומבטיח העלאה במסת שריר תוך כדי הורדה באחוז שומן. אני אצלו בתוכנית כבר ארבעה חודשים, אבל היא קשה לי. אני רואה תוצאות (ירדתי כשישה אחוזי שומן בתקופה הזו ועליתי במסת השריר) אבל אני מוצא את עצמי עייף מאוד ועצבני בגלל כמויות אדירות של קפאין שאני צורך בהמלצת הדיאטה.

הצלחתי לפתח מסת שריר בתקופה הזאת. השאלה היא האם חזרה לייעוץ כאן תהרוס לי את התהליך? תוך כמה זמן אפשר לרדת מ-20 אחוזי שומן (הערכה שלי) ל-12 אחוז? והאם מסת השריר תיפגע? ובכלל, האם הדיאטה שלכם יותר סבירה לביצוע ולא תתיש אותי?

נערך לאחרונה:
אני רואה תוצאות (ירדתי כשישה אחוזי שומן בתקופה הזו ועליתי במסת השריר)
איך אתה יודע שירדת 6% שומן והעלת במסת השריר? העלאה במסת השריר בזמן גרעון קלורי אפשרית אבל היא ממש לא ויזואלית משמעותית, אז גם אם הייתה פה העלאה של מסת שריר זה בד"כ לא יותר מכמה מאות גרמים בודדים

השאלה היא האם חזרה לייעוץ כאן תהרוס לי את התהליך?
לא, אתה תשמור את כל מסת השריר שהשגת

תוך כמה זמן אפשר לרדת מ-20 אחוזי שומן (הערכה שלי) ל-12 אחוז?
השאלה האם אתה באמת על 20% שומן. בעיקרון זה יכול לקחת כ-3 חודשים

האם הדיאטה שלכם יותר סבירה לביצוע ולא תתיש אותי?
כן כי אני דוגל בדיאטה גמישה ולא קח נייר עם 5 מזונות עליו וצא לדרך. בתפריט יש הרבה יותר גיוון ואלסטיות

• פותח/ת השרשור
שלום Mike,

בעניין אחוזי השומן, אני מסתמך על מכשיר למדידה עם הולכה חשמלית. אני יודע שהוא לא מדויק, אבל לפני כמה חודשים נמדדתי שם ב-27 אחוז והיום אני באזור ה-20. אם תרצה אוכל להעלות תמונה. בנוסף, התזונאי ההוא מודד אותי עם קליפר. בשני סוגי המדידה אני לא ממש יודע אם זה באמת מדויק.

Back
למעלה תחתית