עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה רוצה ארגון שראוי להערצה מבחינה צבאית אז תקרא ספר על מלחמת ששת הימים
אני לא חושב שתורת הלחימה של דאעש זה משהו מיוחד,
זאת לוחמת גרילה שאין ספור ארגונים כאלה או אחרים בעבר ביצעו או עדין מבצעים,
מה שכן יזכר בספרי ההיסטוריה זה איך ארגון קיקיוני עם אנשים מדומינים עוד יותר קיבל מימד מפלצתי כזה.
תסיק מהן מה שאתה רוצה.תראה את הסרטון. אלפים בודדים של חיילים שמחזיקים מעמד כ"כ הרבה זמן מול מעל 100,000 חיילים בכוחות שנלחמים נגדם + מטריה ארטילרית + שריון + מטריה אווירית אמריקנית + כוחות מיוחדים אמרקינים ובריטיים שנלחמים בהם. אם זה לא ראוי להערצה אני לא יודע מה כן.
אה כן, בעצם אני יודע מה כן - העובדה שהם כבשו את מוסול ביוני 14 בלי לירות אפילו ירייה אחת. שלא לדבר על מה שקרה לפני כמה חודשים, כשכל העולם התרכז בקרב על חאלב, והם באו וכבשו את תדמור תוך יומיים תוך כדי שהם משפילים את כוחות אסד והכוחות המיוחדים הרוסים שהיו במקום.
רוצה עוד דוגמאות? כי יש...
עדין ,
כל מה שאמרת רק מוכיח את זה שהארגון הקיקיוני הזה גדל למימדים כאלה ענקים שילמדו עליו עוד שנים רבות,
אבל תורת לחימה? אין פה שום תורת לחימה שהומצאה או משהו מיוחד,
יש פה טירוף חדש,זה כן, עידן חדש של אנשים מטורפים.
ודרך אגב יש עוד הרבה ארגוני גרילה שמנהלים את השטח שבו הם שולטים אבל מכאן ועד לקרוא לזה מדינה,
ארגון זה כן,מדינה זה לא.
ולגבי המשפט האחרון זוהי גם עובדה לא משהו אישי,
אם אתה חושב שלדאעש יש יכולות צבאיות שיש למדינה סדירה,אז סלח לי אתה ניזון מהתעמולה שלהם אחרת אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת.
מבחינתי שאתה אומר ישות מדינתית אתה מתכוון למדינה,
גם בעזה חמאס מנהל את העניינים,
אז בואו נגדיר את עזה כמדינה וניתן לה נמל תעופה.
גם מדינת ישראל היא מדינה סדירה אבל בעסקת שליט התגלנו בשיא חולשתנו שחמאס הוריד אותנו על הברכים ונאלצנו לשלם מחיר כבד על שיחרור שליט (לא נכנס לנקודה של בעד ונגד - רק מציין עובדות ),
אז מה זה אומר? שמדינת ישראל היא חלשה?
זה הפלוס של לחימת גרילה היכולת להתקיים בתנאים מסוימים ולהשתוות לכוחות של מדינה סדירה גם אם זה לכמה רגעים חולפים.
קאפיש?
מבחינתי שאתה אומר ישות מדינתית אתה מתכוון למדינה,
גם בעזה חמאס מנהל את העניינים,
אז בואו נגדיר את עזה כמדינה וניתן לה נמל תעופה.
גם מדינת ישראל היא מדינה סדירה אבל בעסקת שליט התגלנו בשיא חולשתנו שחמאס הוריד אותנו על הברכים ונאלצנו לשלם מחיר כבד על שיחרור שליט (לא נכנס לנקודה של בעד ונגד - רק מציין עובדות ),
אז מה זה אומר? שמדינת ישראל היא חלשה?
זה הפלוס של לחימת גרילה היכולת להתקיים בתנאים מסוימים ולהשתוות לכוחות של מדינה סדירה גם אם זה לכמה רגעים חולפים.
קאפיש?