הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הודעה לכל אוהבי הכלבים

black, יש לי כמה שאלות-
1) גור הלברדור המעורב- יש לך מושג מה הוא בדיוק? לברדור מעורב עם..?
2) אם אני מחליט לאמץ אותו, במה זה כרוך? מבחינה כספית וכ'ו כמובן..
3) יש לכלבים האלה חיסונים כלשהם?

עד כמה שאני יודע, כל מקום רציני יקח ממך תשלום בתור "דמי רצינות", בשביל לראות שאתה לא סתם מאמץ אותו כי בא לך כלב באותו רגע.
מעבר לזה תחכה לתשובה של black אם הוא יודע.

• פותח/ת השרשור
מצטער חברים. אין לי מושג לגבי מצב הכלבים (חיסונים, מוצא, וכו').
אני כן יודע שלכל עמותה יש נהלי אימוץ אימוץ, ודמי אימוץ (שלעתים הם סמליים, ולעתים הם באים לפצות את בית המחסה על ההשקעה שלהם בכלב). מדובר בכלבייה של המקלט העירוני של עיריית תל אביב. תבדקו אתם ישירות.

למען הסר ספק: איני מכיר את מפרסמת המודעה (ששמה נטלי), ואיני בקשר עסקי איתה. קיבלתי הפנייות אל המודעה מחברים ומכרים, אז רציתי לשתף גם אתכם.

כמה דברים:
1. בתחנה בת"א אכן 'מרדימים' כלבים אם לא נמצא להם מאמץ לאחר תקופה מוגדרת.
2. בסניף ר"ג, כמדיניות, וגם בפרקטיקה, לא מרדימים בע"ח
3. עבור אימוץ כלב, דורשים ומקבלים (בשמחה) תשלום של כ 400 ש"ח שנועד לכסות בעיקר עלויות ישירות של חיסונים. את עלויות האירוח של בעלי החיים אין להם סיכוי לכסות...

ביחס ל ס' 1 - אני ממליץ למתלהמים לנתב את האגרסיות למקומות ראויים יותר. אף אחד שם לא עושה את זה כי הוא נהנה מזה או כי ממש יש לו בפועל ברירות יותר טובות

איזה עולם,הכל מתחיל ונגמר בכסף.

זאת אומרת שאם יהיה כסף להחזיק את בעלי החיים במכלאות לא יהיו צריכים להרוג אותם...עצוב!

attachment.php

התמונה הזאת עוד שנייה גרמה לי לבכות

התגובות נמחקו, אתם רוצים להביא איחולים אחד לשני, אתם יכולים לעשות זאת מחוץ לפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית