הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי משקולנות עם עקב גבוה במחיר זול

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יש את סאבו פאוורליפט שהן עם עקב, בגובה של העקב באדיפאוור אם אני לא טועה, ועונות על הדרישה שלך מבחינת מחיר.
ראיתי , נראות טוב , מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כאלה בארץ ? והאם לריבוק יש איזשהו דגם עם עקב גבוהה במחיר הזה ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
43-44 תלוי בחברה של הנעל , בריבוק למשל בדגם שלהם של הקרוספיט עם הסוליה השטוחה אני 43

אני רק יכול להגיד שאני 44.5 בערך בנעלי ספורט למיניהם והנעל של סאבו שיושבת עליי גבולית היא 43.

אז לא יודע אם עדיף לך 42 או 43 אבל כנראה שגם 42 יכול להתאים לך

• פותח/ת השרשור
מכירה - Sabo Powerlift + Titan Signature Gold Knee Wraps + RDX Brown Belt
דבר איתו אם הוא לא מכר עדיין.
אני 45 ברוב הנעליים, לפעמים 46, והסאבו 45 טיפה גדולות לי (לא ברמה שזה מפריע)
מעדיף להוסיף 80 שקל ולקנות חדשות 🙄
אני רק יכול להגיד שאני 44.5 בערך בנעלי ספורט למיניהם והנעל של סאבו שיושבת עליי גבולית היא 43.

אז לא יודע אם עדיף לך 42 או 43 אבל כנראה שגם 42 יכול להתאים לך
יצא לי שהאורך של הכף רגל שלי 27.5 סמ ובטבלה שם זה 43 , זה לא יהיה לוחץ ?

מעדיף להוסיף 80 שקל ולקנות חדשות 🙄

יצא לי שהאורך של הכף רגל שלי 27.5 סמ ובטבלה שם זה 43 , זה לא יהיה לוחץ ?

עליי זה קצת לוחץ אבל זה מן הסתם ישתפר בעתיד כי ככה זה עם נעליים חדשות.
אם כך אני חושב ש- 43 ישבו עליך טוב

• פותח/ת השרשור
עליי זה קצת לוחץ אבל זה מן הסתם ישתפר בעתיד כי ככה זה עם נעליים חדשות.
אם כך אני חושב ש- 43 ישבו עליך טוב
לא כדאי לקחת ריזיקה של קצת סמ יותר ולהזמין 43.5 ? הרגל שלי גם יחסית רחבה ובנעל צבאית למשל אני 44 בגלל זה (נעל חיר לצורך העניין)

אני לא בטוח לגבי הזמינות של הנעל בארץ (כמו הרבה דגמים) אבל שמעתי ביקורות טובות על אדידס פאוורליפט 3 שהיא אמורה להיות ידידותית לתקציב.

יש לי WEI RUI ולא ממליץ עליהן. איכות ייצור מאוד ירודה והנעל מרגישה מאוד לא יציבה באופן כללי.

אם יש לך דרך להשיג כרטיס "חבר", יש בחנויות של ריבוק נעל שנקראית Legacy lifter, אחרי ההנחה היא עולה 400-450, לא זוכר בדיוק. מאוד מאוד מומלצת, לא נופלת ויש האומרים שאף מתעלה על הרומלאוס והאדיפאוור. אני מבסוט ממנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית