נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברו שם על הסאבו שהן שטוחות ועל פאוורליפט של אדידס והן עם עקב 0.5ייעוץ - נעלי powerlifting
יש פה דיון על זה..
יש את סאבו פאוורליפט שהן עם עקב, בגובה של העקב באדיפאוור אם אני לא טועה, ועונות על הדרישה שלך מבחינת מחיר.דיברו שם על הסאבו שהן שטוחות
ראיתי , נראות טוב , מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כאלה בארץ ? והאם לריבוק יש איזשהו דגם עם עקב גבוהה במחיר הזה ?יש את סאבו פאוורליפט שהן עם עקב, בגובה של העקב באדיפאוור אם אני לא טועה, ועונות על הדרישה שלך מבחינת מחיר.
סאל ספורט, היה שם, אבל יקר יחסית. ב powermens.ru אפשר להזמין בפחות מ 300ראיתי , נראות טוב , מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כאלה בארץ ?
כן אבל אני חייב למדוד לפני שאני מזמין שאני אראה איך הנעל ואיך המידהסאל ספורט, היה שם, אבל יקר יחסית. ב powermens.ru אפשר להזמין בפחות מ 300
כן אבל אני חייב למדוד לפני שאני מזמין שאני אראה איך הנעל ואיך המידה
43-44 תלוי בחברה של הנעל , בריבוק למשל בדגם שלהם של הקרוספיט עם הסוליה השטוחה אני 43בדיוק הגיעו אליי היום
קניתי מכאן:
SABO POWERLIFT weightlifting gym powerlifting crossfit shoes | eBay
איזה מידה אירופאית אתה בנעליים?
43-44 תלוי בחברה של הנעל , בריבוק למשל בדגם שלהם של הקרוספיט עם הסוליה השטוחה אני 43
מכירה - Sabo Powerlift + Titan Signature Gold Knee Wraps + RDX Brown Belt43-44 תלוי בחברה של הנעל , בריבוק למשל בדגם שלהם של הקרוספיט עם הסוליה השטוחה אני 43
מעדיף להוסיף 80 שקל ולקנות חדשות 🙄מכירה - Sabo Powerlift + Titan Signature Gold Knee Wraps + RDX Brown Belt
דבר איתו אם הוא לא מכר עדיין.
אני 45 ברוב הנעליים, לפעמים 46, והסאבו 45 טיפה גדולות לי (לא ברמה שזה מפריע)
יצא לי שהאורך של הכף רגל שלי 27.5 סמ ובטבלה שם זה 43 , זה לא יהיה לוחץ ?אני רק יכול להגיד שאני 44.5 בערך בנעלי ספורט למיניהם והנעל של סאבו שיושבת עליי גבולית היא 43.
אז לא יודע אם עדיף לך 42 או 43 אבל כנראה שגם 42 יכול להתאים לך
מעדיף להוסיף 80 שקל ולקנות חדשות 🙄
יצא לי שהאורך של הכף רגל שלי 27.5 סמ ובטבלה שם זה 43 , זה לא יהיה לוחץ ?
לא כדאי לקחת ריזיקה של קצת סמ יותר ולהזמין 43.5 ? הרגל שלי גם יחסית רחבה ובנעל צבאית למשל אני 44 בגלל זה (נעל חיר לצורך העניין)עליי זה קצת לוחץ אבל זה מן הסתם ישתפר בעתיד כי ככה זה עם נעליים חדשות.
אם כך אני חושב ש- 43 ישבו עליך טוב
לא כדאי לקחת ריזיקה של קצת סמ יותר ולהזמין 43.5 ? הרגל שלי גם יחסית רחבה ובנעל צבאית למשל אני 44 בגלל זה