הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוגי חומרים

• פותח/ת השרשור ש.ק
  • פורסם בתאריך

ש.ק

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
חברים מה דעתכם על החברות האלה?

קבצים מצורפים

• 1499444179067.jpg
    1499444179067.jpg
    KB 106 · צפיות: 207
  • 1499444194850.jpg
    1499444194850.jpg
    KB 105.3 · צפיות: 296
  • פותח/ת השרשור
הדיילר שלי שהוא קרוב משפחה הציע לי סייקל של 12 שבועות שבכל 4 שבועות מחליף חומר.
4 שבועות הראשונים זה טסט דיקה ודינאבול בהמשך הוא ישנה לי את זה חשוב לי לדעת מה דעתכם כל הקומבנציה של חומרים?

זו הצעה לא טובה כלל
נובעת או מחוסר ידע, או מרצון "לדחוף" חומרים
אין טעם בסייקל כה קצר ולמשתמש הממוצע לבצע החלפת חומרים, בטח שלא בתדירות כה קטנה ועוד יותר שלא הרכב חומרים שכזה
בקיצור - סלט גדול
הצמד לסייקל בסיסי וקבוע בחומרים. במידה ויש אוראלי, הגבל את השימוש ל-4-5 שבועות (ככה לפחות מומלץ באשר לדיבול)

הדיילר שלי שהוא קרוב משפחה הציע לי סייקל של 12 שבועות שבכל 4 שבועות מחליף חומר.
4 שבועות הראשונים זה טסט דיקה ודינאבול בהמשך הוא ישנה לי את זה חשוב לי לדעת מה דעתכם כל הקומבנציה של חומרים?
אחרי 4 שבועות הדקה רק מתחיל להפציץ אז למה בדיוק להחליף חומרים??
דקה זה סייקל שמינימום מריצים 10-12 שבועות,לדעתי תשאר עם הסייקל הנוכחי 12 שבועות למעט דיבול 3-4 שבועות
לגבי הברנד שיש לך ביד,אמריקן מעולה ולגבי החברה השנייה השתמשתי באנבר שלהם שנתן עבודה מצויינת לגבי שאר החומרים לא ניסיתי אז אין לי אינדיקציה

חברים מה דעתכם על החברות האלה?
אחי תציין איזה סיקל זה שלך ? ולגבי החלפת חומרים זה גרוע מאוד עדיף שתעשה טסט 500 בשבוע למשך 1-12 שבעות דקה 1-12 שבועות ודיבול לחודש 3-4 כדורים ביום
אחי תציין איזה סיקל זה שלך ? ולגבי החלפת חומרים זה גרוע מאוד עדיף שתעשה טסט 500 בשבוע למשך 1-12 שבעות דקה 1-12 שבועות ודיבול לחודש 3-4 כדורים ביום
ובסוף לא צינתה PST

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית