הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לחנות מדרסים שעובדת עם קופח כללית

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
השאלה בכותרת.
פעם שעברה עשיתי אצל א.א. אורטופדיה סניף לוד, לא ממש מרוצה מהתוצאה.

אני והבעלים של א.א אורטופדיה מכירים , אם תרצה סע אליו לסניף הדגל בראשון לציון ואדאג שהוא ייתן לך תוצר איכותי , שלח הושעה בפרטי אם אתה מעונין

מנסיון האישי בתור מי שעשה מדרסים בדרך הכי מתקדמת ונכונה(גבס+תוצרת מעבדה שנמצאת באמריקה) ,רק עושים נזק.מה שכן פותר זה ספורט.

• פותח/ת השרשור
מנסיון האישי בתור מי שעשה מדרסים בדרך הכי מתקדמת ונכונה(גבס+תוצרת מעבדה שנמצאת באמריקה) ,רק עושים נזק.מה שכן פותר זה ספורט.
יש לי קריסה של כפות הרגליים, מה שנקרא פלטפוס גמיש, איך ספורט יתקן את זה?
מה האפשרויות מבחינתך/מבחינת הקופה?

מסתבר שזה קצת השתנה מהרכישה האחרונה שלי...
מסתבר שאני יכול לרכוש מכל חנות, ולקבל החזר של 175 שח בצרוף חשבונית והפנייה...

אז הבקשה משתנה, צריך המלצה לחנות מדרסים טובה במחיר סביר

יש לי קריסה של כפות הרגליים, מה שנקרא פלטפוס גמיש, איך ספורט יתקן את זה?

מסתבר שזה קצת השתנה מהרכישה האחרונה שלי...
מסתבר שאני יכול לרכוש מכל חנות, ולקבל החזר של 175 שח בצרוף חשבונית והפנייה...

אז הבקשה משתנה, צריך המלצה לחנות מדרסים טובה במחיר סביר
מאיזה איזור אתה?
והעצה העיקרית שלי בשבילך היא תעבור למכבי

מרכז/רמלה, אבל אין לי בעיה לנסוע רחוק במידת הצורך.

אני אשמח אם תסביר מה בדיוק הבעיה בקופת חולים.
וואלה מדרסים עולים 300+
אתה מקבל החזר של 175
במכבי אני פשוט משלם 100 שח ואת השאר הם מכסים

כתוב לי רק השם של הדוקטור ותוצרת.
"נזק"-הכוונה שלטווח הרחוק הם יוצרים כעבים יותר לעומת בלי(גם אחרי תקופת הסתגלות).

תצלם לי את המדרס לדוגמא , מעניין אותי.

איזה כאבים הם יצרו לך? ברגליים? בגב?
ולמה עדית מדרס מלכתחילה מה הייתה הבעיה

תצלם לי את המדרס לדוגמא , מעניין אותי.

איזה כאבים הם יצרו לך? ברגליים? בגב?
ולמה עדית מדרס מלכתחילה מה הייתה הבעיה
היו לי כעבים ברגליים.יש לי פלטפוס קשה.
סליחה לא כתוב שם דר.

קבצים מצורפים

• 20170712_151825.jpg
    20170712_151825.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 106
  • 20170712_151806.jpg
    20170712_151806.jpg
    KB 15.4 · צפיות: 99
היו לי כעבים ברגליים.יש לי פלטפוס קשה.
סליחה לא כתוב שם דר.

לפני כמה שנים זה? אני יכול לראות מהתמונה שהמדרס נעשה בצורה מיושנת מאוד וגם לא נראה כי יש לו כמה שכבות של חומרים.
מה גם שהמדרס נעשה בקנדה ולא בארה"ב (למרות שזה לא משנה את המדרסים הכי טובים כיום עושים בגרמניה וצרפת) .

שאלה : יש לך פלטפוס זה בסדר, אבל אם אתה הולך ללא מדרס מה אתה מרגיש? כואב לך איפשהו?
בעיקרון מדרס אמור להיות נוח אבל הוא לא "כרית"לרגל, המטרה שלו בגדול היא לכוון את הרגל שלך למנח הנכון ומשם לעשות מודליזציה של הרגל שלך ולהכין מדרס זה בהתחלה לא הכי נוח אבל שמתרגלים זה מעביר כאבים כרונים שנגרמים עקב עמידה במנחים לא נכונים במהלך היום בגלל קריסה כזאת או אחרת.

מעניין למה אין שם של חברה, מי עשה לך את המדרס? (כלומר לקח לך את התבנית והכל)

לפני כמה שנים זה? אני יכול לראות מהתמונה שהמדרס נעשה בצורה מיושנת מאוד וגם לא נראה כי יש לו כמה שכבות של חומרים.
מה גם שהמדרס נעשה בקנדה ולא בארה"ב (למרות שזה לא משנה את המדרסים הכי טובים כיום עושים בגרמניה וצרפת) .

שאלה : יש לך פלטפוס זה בסדר, אבל אם אתה הולך ללא מדרס מה אתה מרגיש? כואב לך איפשהו?
בעיקרון מדרס אמור להיות נוח אבל הוא לא "כרית"לרגל, המטרה שלו בגדול היא לכוון את הרגל שלך למנח הנכון ומשם לעשות מודליזציה של הרגל שלך ולהכין מדרס זה בהתחלה לא הכי נוח אבל שמתרגלים זה מעביר כאבים כרונים שנגרמים עקב עמידה במנחים לא נכונים במהלך היום בגלל קריסה כזאת או אחרת.

מעניין למה אין שם של חברה, מי עשה לך את המדרס? (כלומר לקח לך את התבנית והכל)
אין לי כבר את השם של הבחור.
לפני 2-3 עשיתי.
יש לי כעבים בעיקר מתי שאני על הרגליים הרבה,באותו זמן חשבתי אולי הפלטפוס משפיע.
ובכללי אני שם לב שהם מתחילים לכעוב לי מהר ,למרות אני לא יודע עד כמה זה אינדיקציה אמינה.

אין לי כבר את השם של הבחור.
לפני 2-3 עשיתי.
יש לי כעבים בעיקר מתי שאני על הרגליים הרבה,באותו זמן חשבתי אולי הפלטפוס משפיע.
ובכללי אני שם לב שהם מתחילים לכעוב לי מהר ,למרות אני לא יודע עד כמה זה אינדיקציה אמינה.

כמה שילמת, אתה זוכר?

2000-2500.

מה אתה אומר,דפקו אותי ח?

קודם כל "דפקו אותך" לא בגלל הכסף אלא בגלל שלא נתנו לך פתרון שעזר ושילמת מאוד יקר.

לגביי המחיר, אני לא בדיוק יודע את החומרים והתהליך. מדרס טוב פה (בארה"ב) עם מרשם רפואי עולה בין 300-800 דולר אבל שוב, הכסף לא משנה פה אבל התוצאות כן ואם לקחת מוצר של 2000-2500 ש"ח ולא רק שהוא לא עזר הוא גם "החמיר" את הכאבים אז נדפקת , כן...

קודם כל "דפקו אותך" לא בגלל הכסף אלא בגלל שלא נתנו לך פתרון שעזר ושילמת מאוד יקר.

לגביי המחיר, אני לא בדיוק יודע את החומרים והתהליך. מדרס טוב פה (בארה"ב) עם מרשם רפואי עולה בין 300-800 דולר אבל שוב, הכסף לא משנה פה אבל התוצאות כן ואם לקחת מוצר של 2000-2500 ש"ח ולא רק שהוא לא עזר הוא גם "החמיר" את הכאבים אז נדפקת , כן...
שבן אדם צודק ,אז צודק.איך שאומרים.

אתה אומר לנסות שוב?

אגב מצאתי איפה עשיתי:שיפור טכניקת ריצה: אבחון, בדיקה והדרכה | פיזיותרפיה, ניתוח תנועה וספורט - מרכז איימקס

שבן אדם צודק ,אז צודק.איך שאומרים.

אתה אומר לנסות שוב?

אגב מצאתי איפה עשיתי:שיפור טכניקת ריצה: אבחון, בדיקה והדרכה | פיזיותרפיה, ניתוח תנועה וספורט - מרכז איימקס

אם תחליט לעשות שוב אני אמליץ לך על מקום שלדעתי עושה מדרסים ברמה בארץ, או שתבוא לארה"ב ונעשה לך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית