הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומר לא עובד

דויד דוידוב

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
-4
21
1
ספייס
IMG_4423.JPG
הי חברה חבר שלי השתמש בפעם הראשונה בסיקל החומר פשוט זוועה עכשיו ישלח תמונה העם מישהו מכיר את החברה ?

מצער אותי במיוחד לשמוע
ממש עכשיו קיבלתי ויאלים כאלו של דקה אותה חברה.
כבר מישהו הספיק לגלות לי שהמותג מזוייף ומיוצר בארץ, במקור המותג אינדונזי.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
איך אנשים אוכלים תחרטות האלה של אריזה וחומרים שמגיעים באמפולות זה לא להאמין
אחי זה לא רק עצלו גם עצלך יכול לצאת זיוף ( מזל ) אני רק מעדכן שהחברה לא טובה לאלו שיחשבו על החברה הזאת

בואו אני יעשה לכם קצת סדר

יש זיופים אחד על אחד של אלפא פארם,אל איי פארמה,sp labs,מדיטק,טייגר,בלקן ועוד מלאאאא חברות מוכרות,אז מה המסקנה פה? פשוט מאוד לא להתקרב לאף מותג פרימיום ״מחו״ל״ פשוט לא לקנות גם אם הדילר נשבע לכם באמא שלו שזה אמיתי,אז מה כן לעשות? פשוט לקדם ולהעריך את הייצור הישראלי בלי שום פוזה של מוצר יפה,גם תהנו מחומר לגיט וגם תשלמו מחיר הוגן!
מנסיון שלי כל החומרים שהשתמשתי בהם בשנה האחרונה שהם תוצרת הארץ היו מפציצים ביותר
בין אם זה זנקו או אמריקן או קראקן,אני אישית אהבתי והייתי מרוצה מאוד,תנו את הכח שלכם לטובים שבינינו מאשר שתפרנסו חלאות אדם תאבי בצע ושקרנים שימכרו לכם זבל אורגני בתוך בקבוק.

• פותח/ת השרשור
בואו אני יעשה לכם קצת סדר

יש זיופים אחד על אחד של אלפא פארם,אל איי פארמה,sp labs,מדיטק,טייגר,בלקן ועוד מלאאאא חברות מוכרות,אז מה המסקנה פה? פשוט מאוד לא להתקרב לאף מותג פרימיום ״מחו״ל״ פשוט לא לקנות גם אם הדילר נשבע לכם באמא שלו שזה אמיתי,אז מה כן לעשות? פשוט לקדם ולהעריך את הייצור הישראלי בלי שום פוזה של מוצר יפה,גם תהנו מחומר לגיט וגם תשלמו מחיר הוגן!
מנסיון שלי כל החומרים שהשתמשתי בהם בשנה האחרונה שהם תוצרת הארץ היו מפציצים ביותר
בין אם זה זנקו או אמריקן או קראקן,אני אישית אהבתי והייתי מרוצה מאוד,תנו את הכח שלכם לטובים שבינינו מאשר שתפרנסו חלאות אדם תאבי בצע ושקרנים שימכרו לכם זבל אורגני בתוך בקבוק.
אתה יכול לרשום מה החברות שכדאי לקנות שבאמת עובד

רק לחזק את דברייך,הייצור בארץ הוא בין הטובים (והאמינים) בעולם
וזה משיחות עם חברים שגרים בחו"ל
ואני עוד יותר יחזק את דברייך
ליפטרים ובילדרים ברמה די גבוהה אוהבים תייצור הישראלי מאחר וגם שם רץ מלא זבל מזוייף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית