הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בכרטיס רשת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
ראוטר.png

אז ככה יש לי בעיה שלעיתים קרובות כרטיס הרשת שלי עושה בעיות והוא לא מצליח להתחבר לשום ראוטר, בניסיון חיבור מופיע לי האיקס האדום בתמונה שצירפתי.
זה קורה לי ב2 מקרים שונים לחלוטין:
1. המחשב שלי לא נכבה כשאני סוגר אותו אלא הוא נשאר במן סוג של מצב שינה. כשאני פותח אותו לאחר מספר שעות יש 50% סיכוי שהבעיה תצוץ.
2. כאשר יש חיבור חלש לראוטר והמחשב שלי מתחבר ומתנתק ממנו מספר פעמים אז הבעיה תצוץ גם כן.

הדבר היחידי שפותר את זה הוא ריסט, כך שאני מניח שזה לא משהו חומרתי אלא תוכנתי.

אני לא מבין גדול בכל ההגדרות, ניסיתי לעשות פותר בעיות של וינדוס וכל מיני שטויות ולא עוזר. רק ריסט!
בקיצור אני אשמח לעזרה, בנוסף אני מניח שמי שמבין ירצה עוד פרטים על המחשב והכל ואולי לעשות כמה צילומי מסך של ההגדרות, אני אשמח לשתף פעולה אם תגידו לי מה בדיוק לצלם ולשלוח.

תודה רבה 😃

1. המחשב שלי לא נכבה כשאני סוגר אותו אלא הוא נשאר במן סוג של מצב שינה. כשאני פותח אותו לאחר מספר שעות יש 50% סיכוי שהבעיה תצוץ.
יש הגדרה בכרטיס רשת האלחוטי שמאפשר לכבות את עצמו על מנת לחסוך באנרגיה ועוד כל מיני דברים.
תבדוק שלא מסומן לך.

כאן תמצא את ההוראות איך לעשות את זה:

Wi-Fi won't reconnect after sleep or hibernation

• פותח/ת השרשור
יש הגדרה בכרטיס רשת האלחוטי שמאפשר לכבות את עצמו על מנת לחסוך באנרגיה ועוד כל מיני דברים.
תבדוק שלא מסומן לך.

כאן תמצא את ההוראות איך לעשות את זה:

Wi-Fi won't reconnect after sleep or hibernation
סבבה עשיתי.. אבדוק בימים הקרובים ואעדכן 😃 תודה רבה אחי!!
אני כבר מעל שנה משתגע מהחרא הזה

• פותח/ת השרשור
הלכו כמה תאים מאז שניהיית סטודנט..
הולכים הרבה... גם אני מעשן יותר בגלל הלימודים המזדיינים האלה.
שנה שנייה שוחקת כמו לא יודע מה.
לפחות אני אמור לסיים אותה עם ממוצע סבבה

אהה ולא פתחתי שום פוסט על זה, או שמישהו מחק את זה.
מאמין שלא פתחתי פוסט על זה... עשיתי חיפוש עכשיו 10 דקות בכל ההודעות בלי בפורום עוף טופיק

• פותח/ת השרשור
@White Walker
היה נראה כאילו זה הסתדר...
אבל עדיין חזרה הבעיה, לפחות כנראה אצל חברה שלי איפה שיש בעיה קצת עם הWIFI..
הוא היה מחובר אבל האינטרנט היה איטי, כשהתנתקתי וניסיתי להתחבר מחדש הבעיה חזרה, כנ"ל לגבי התחברות לפלא שלי.

התווספו לי כמה התקנים לבקרי רשת, אולי זה יעזור לגילוי הבעיה
רשת.png

אין לי פתרון בשבילך, גם לי זה קורה, אבל במדריך שמורן הביא יש הסבר שחוסך לך את הריסטרט, את נכנס למנהל ההתקנים ועושה לכרטיס DISABLE ואז ENABLE

התווספו לי כמה התקנים לבקרי רשת, אולי זה יעזור לגילוי הבעיה
לא התקנים..פרוטוקולי רשת.
תעשה באמת disable\enable ואם זה יעבוד לך אז אני אכתוב לך סקריפט קטן שתריץ וזה יעשה לך את זה אוטומטית ב batch או משהו

• פותח/ת השרשור
לא התקנים..פרוטוקולי רשת.
תעשה באמת disable\enable ואם זה יעבוד לך אז אני אכתוב לך סקריפט קטן שתריץ וזה יעשה לך את זה אוטומטית ב batch או משהו
בדיוק למדתי הסמסטר קצת תקשורת... בעיקר תאוריה חחחחח
אין לי פתרון בשבילך, גם לי זה קורה, אבל במדריך שמורן הביא יש הסבר שחוסך לך את הריסטרט, את נכנס למנהל ההתקנים ועושה לכרטיס DISABLE ואז ENABLE

סבבה תודה לשניכם 🙌
אעדכן ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית