הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימודים בחו''ל

• פותח/ת השרשור apap
  • פורסם בתאריך
לאן רצית להגר ואיפה את נמצאת כרגע?
רציתי להגר לבלגיה ועברתי אחרי התואר הראשון אז אני עדין בבלגיה כרגע 😃

בעיר שאני מצאת זה חצי שעה מהולנד, השפה זה הולנדית והתרבות והכל זה דיי אותו דבר .. ממליצה מאוד על בלגיה\ הולנד, דוקא ההייטק פה סבבה אני עובדת כמתכנתת ולא בעיה למצוא יש פה הרבה ביקוש ואין מספיק אנשים.. וברלין מעולה מבחינת הייטק, אפילו יותר טוב ממה שהבנתי

• פותח/ת השרשור
רציתי להגר לבלגיה ועברתי אחרי התואר הראשון אז אני עדין בבלגיה כרגע 😃

בעיר שאני מצאת זה חצי שעה מהולנד, השפה זה הולנדית והתרבות והכל זה דיי אותו דבר .. ממליצה מאוד על בלגיה\ הולנד, דוקא ההייטק פה סבבה אני עובדת כמתכנתת ולא בעיה למצוא יש פה הרבה ביקוש ואין מספיק אנשים.. וברלין מעולה מבחינת הייטק, אפילו יותר טוב ממה שהבנתי
כמה זמן לקח למצוא עבודה? את דוברת הולנדית שוטף? האם זה הכרחי בשביל לימודים ועבודה? אני מתכוון ללמוד אבל אני בספק שאדבר שוטף תוך שנה...

כמה זמן לקח למצוא עבודה? את דוברת הולנדית שוטף? האם זה הכרחי בשביל לימודים ועבודה? אני מתכוון ללמוד אבל אני בספק שאדבר שוטף תוך שנה...
לקח דיי מהר, עשיתי כמה ראיונות ותוך חודש סגרתי חוזה עם החברה שהכי נראתה לי מבחינת תנאים והכל .. וכשהגעתי לא ידעתי מילה בהולנדית אבל אמרתי להם שאני לוקחת קורס ואני אלמד והם היו סבבה עם זה , לקחתי כמה קורסים וכרגע אני מדברת את השפה ומסתדרת 😃 רחוק מלהיות מושלם ויש טעויות אבל כולם מבינים חח
בשביל עבודה זה לא הכרחי אבל זה בונוס משמעותי.
תוך שנה מאמינה שתצליח ללמוד את זה אם תיקח קורסים אינטנסיביים של 4 פעמים בשבוע ככה, בגלל שעבדתי ישר שהגעתי לקחתי קורסים של פעמיים בשבוע אז למדתי את השפה יותר לאט, אבל נראה לי אחרי שנתיים כבר הצלחתי לדבר שותף.
בשביל לימודים יש הרבה תוכניות לתואר ראשון ושני באנגלית ,אבל זה תלוי במסלול ובתוכנית שתירצה ללמוד ..לא בטוח שתהייה אופציה ללמוד באנגלית ותיהיה חייב הולנדית.
אבל באוניברסיטה יש קורסי שפה ממש טובים ברמה גבוהה, אז אם תיקח אותם לפני הלימודים אז מאמינה שתילמד ממש מהר ותסתדר בלימודים בהולנדית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית