הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pct לאחר בלסט&קרוז של כמעט שנתיים

dolevsfa

משתמש מתחיל
8
6
נק' מוניטין:
25
8
6
חברים יקרים לאחר שיוט והפצצה של כמעט שנתיים יצאתי ל pct.
מציין שבמחלך הבלסט אנד קרוז היו סיקלים די כבדים הכוללים גם gh tren anadrol ועוד .
לא זוכר את המינונים כרגע (אם יש צורך אבדוק ויעלה) .
בכל אופן מעלה תוצאות בדיקות דם להתיעצות אם החברה פה , כי הטסט נמוך .לפני פיסיטי 1500iuפרגניל יום כן יום לא 6 זריקות .לאחר פיסיטי סטנדרטי של 100/40 כלומיד נולבה לשבועיים ועוד 50/20 נולבה כלומיד לשבועיים נוספים .כמובן שחיכיתי את מס הימים הרצוי בין הסייקל לפרגניל ובין הפרגניל ל פיסיטי(כמו כן נתתי לאורך ההפצצות 250iu פרגניל פעמיים בשבוע).
שלושה שבועות לאחר ה פיסיטי lh fshבטווח הנורמה אבל טסט נמוך .
מה לדעתכם הכי כדאי לעשות ...להמתין, לעשות פיסיטי נוסף , טריפטופאן ??
תודה אל התשובאת מראש אנשים!
15002026449241958445994.jpg
15002026449241958445994.jpg

לאיזה תוצאות הגעת בשנתיים האלה? סתם רוצה לדעת אם זה שווה את זה.
מה המשקלי עבודה? מה המשקל, גובה ואחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
לאיזה תוצאות הגעת בשנתיים האלה? סתם רוצה לדעת אם זה שווה את זה.
מה המשקלי עבודה? מה המשקל, גובה ואחוז שומן?
בשנתיים היו הרבה שינויים בגדול ליפני שנתיים(+- לא זוכר תעריכים) היתחריתי ב מנז פיזיק בנאבא, אל אחוז שומן 6% משקל גוף79 קילו הגובה שלי 175.,(לא לקחתי מקום בשלישיה )
אחרי זה היו תקופות מאסה... ותקופות חיטוב נוספות לא תחרותיות .
אבל בערך 9חודשים לפני 16 במאי 2017 התחלתי מסה לקראת תחרות ואז שלושה וחצי חודשים חיטוב ...שבוא הגעתי גם ל 6% שומן הפעם לא ירדתי מ 90 קילו והיו לי עוד שבועיים מאמין שהייתי יורד גם ל 5% ..אבל נוצרו לי כמה בעיות שבעקבותיהן נאלצתי לפרוש מההכנה והתחרות.
אז יצאתי ל פיסיטי .
משקלי עבודה ...בנץ פרס 120 ל 8 חזרות.
לחיצת רגליים פלייט לואודד 300 קילו אבל ל23/25 חזרות .
לחיצת כתף אם מוט מאחורי או מלפני הראש אם 70 קילו ל 8/10 חזרות
....
Daniel Barack מה אומר בנושא ?

בשנתיים היו הרבה שינויים בגדול ליפני שנתיים(+- לא זוכר תעריכים) היתחריתי ב מנז פיזיק בנאבא, אל אחוז שומן 6% משקל גוף79 קילו הגובה שלי 175.,(לא לקחתי מקום בשלישיה )
אחרי זה היו תקופות מאסה... ותקופות חיטוב נוספות לא תחרותיות .
אבל בערך 9חודשים לפני 16 במאי 2017 התחלתי מסה לקראת תחרות ואז שלושה וחצי חודשים חיטוב ...שבוא הגעתי גם ל 6% שומן הפעם לא ירדתי מ 90 קילו והיו לי עוד שבועיים מאמין שהייתי יורד גם ל 5% ..אבל נוצרו לי כמה בעיות שבעקבותיהן נאלצתי לפרוש מההכנה והתחרות.
אז יצאתי ל פיסיטי .
משקלי עבודה ...בנץ פרס 120 ל 8 חזרות.
לחיצת רגליים פלייט לואודד 300 קילו אבל ל23/25 חזרות .
לחיצת כתף אם מוט מאחורי או מלפני הראש אם 70 קילו ל 8/10 חזרות
....
Daniel Barack מה אומר בנושא ?
לא תייגת אותו @Daniel Barack

אהלן,

שנתיים בלאסט וקרוז, לאור התוצאות מצבך מאוד טוב. אפילו די מדהים. LH ו-FSH בנורמה (מה שמועיד על פוריות), רמות אנדרוגניות כוללת בנורמה ואמצע, ורק הטסט נמוך. במצב זה, לא כדאי להשתמש בטריפטורלין כלל. 2 אופציות:
1. להמתין עוד חודשיים שלושה ולבדוק שוב את כלל הבדיקות הללו
2. לבצע סיבוב נוסף של PCT בעוד שבוע, רק שהפעם יש להשתמש בכלומיד בלבד - שבועיים של 100 מ"ג, שבועייםשל 50 מ"ג.

בכל מקרה, כמה שאלות כלליות:
1. איך מצב הרוח?
2. איך החשק המיני? זיקפה מלאה?
3. איך הכוח באימונים, רייג', התאוששות?
4. האם ישנה ירידה חדה במשקל הגוף, נטייה לצבור שומן?
5. האם סובל מנדודי שינה? הזעות ליליות?
6. איך התיאבון?

• פותח/ת השרשור
היי דניאל ותודה אל התשובה !! כחול הניראה אני יעשה את ה פיסיטי הנוסף בלי הנולבה לפי המלצתך .
תשובות לשאלותך :
1.מצב הרוח טוב (הייתי יותר רגשני חחח לפני כן אבל בשבועיים האחרונים הרבה פחות)...תאמת אני מייחס את זה ליתרון הקלורי שהרשתי לעצמי:37mv: לאחר אחד החיטובים הקשים ביותר שעברתי .
2.החשק המיני חוזר לאט לאט אבל לא ממש קרוב למה שהייתי מצפה מעצמי לפני תקופת החומרים.זיקפה יש לציין שתמיד מקבל בלי בעיה גם כשאין חשק .
3.הכוח הכוח הכוח למה הוא ירד למה זה לא כיף בכלל ...אבל יש לציין שבגלל שנולד לי ילד שני לפני שבועיים אני לא בדיוק שמרתי אל שיגרת האימונים הרצויה(לא שמרתי רק בשבועיים האילה)....רק עכשיו חוזר לשיגרת אימונים כמו שצריך. מיותר לציין ששעות השינה גם די נהרסו .
4.בהתחלה עליתי משמעותית במשקל כי הייתי לאחר חיטוב ותאמת היתפרעתי ...הגעתי ל 103 קילו באיזה שלושה וחצי שבועות ואז התחלתי לרדת עכשיו סביבות 94 קילו אלוז השומן עלה משמעותית הייתי 6% כשהגעתי ל 103 הייתי בין 9 ל 10% ועכשיו אני כמעט 16% ממש מעצבן ...אבל אני בברור יודע למה ... שבנוסף לטסט נמוך היתה תקופת התפראות באוכל ורק עכשיו אני חוזר לאכול נקי ...תמיד שמרתי אל חמש ארוחות הכוללות מספיק חלבון וקצת יותר פחממה (באחוזים ) ושומן.פשות הייתי דופק בן אנד גריז קוקילידות אוראו ושאר ירקות בנוסף לתפריט הרגיל עד שנירגעתי חחח.
5. לא סובל מנדודי שינה חוץ מלקום פעם או פעמיים להשתין בלילה של 8/9 שעות שינה.
6.התאבון כפי שכבר הבנתה טפו טפו חיי וקיים חחח !
פשות הצורה שלי די התקלקלה בגלל המחסור בטסט ואחוזי השומן שעלו והחשק המיני רחוק ממה שהייתי רוצה ...אז חשבתי שטוב שיש אם מי להתיעץ:).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית