הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איי פי קבוע, מצלמות אבטחה

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
יש ברשותי תשתית אינטרנט של הוט במהירות 100 מגה וספק 100 מגה. אני מחובר בכבל ככה שאני באמת גולש ב100 מגה, עד כאן הכל טוב ויפה.
עשיתי מצלמות אבטחה שדורשות איי פי קבוע, הבעיה שלעשות איי פי קבוע מוריד לי את המהירות ל30 מגה כי החיבור הוא דרך חייגן או משהו כזה.
למישהו יש פתרון איך אוכל לחבר את המצלמות(באיי פי קבוע) ועדין לגלוש ב100 מגה?
@White Walker

לא להשתמש ב IP קבוע, אלא ב dynamic dns.
בד"כ כמו בראוטרים יש במצלמות IP אפשרות לעבוד עם DDNS כזה או אחר.. תבדוק אם אתה מוצא משהו כזה באפשרויות.
או שתכתוב לי את הדגם של המצלמות ואני אבדוק לך.

ולמה שתשתמש בחייגן בשביל להיות עם כתובת קבועה? זה לא הגיוני.
וההבדל בין 30 ל 100 מגה זה לא משנה מבחינת המצלמה, כי ה UPLOAD שלך זה מה שמשנה כשאתה מתחבר למצלמות מרחוק ומסתכל על הצילום.
וה UPLOAD הוא לא 100, אלא יותר נמוך בהרבה.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש מבין את השפה.
בין אם דר יגיע או איזשהו טכנאי, מה אופציות העומדות לרשותי (שיהיו יציבות) כדי להימנע מאיי פי קבוע?

אני לא ממש מבין את השפה.
בין אם דר יגיע או איזשהו טכנאי, מה אופציות העומדות לרשותי (שיהיו יציבות) כדי להימנע מאיי פי קבוע?
אני אכתוב לך כאן ותעביר את זה למי שיגיע כדי לסדר לך.
להגדיר כתובת Dynamic DNS שנקרא בקיצור DDNS
לאחר מכן, להגדיר בתוך הראוטר את ה DDNS שלך (יש בד"כ מקום מיוחד שבו גם מכניסים שם משתמש וסיסמא של החשבון שלך באתר שנתן לך את את ה DDNS בחינם).
אחרי שהגדרת, אתה עושה Port Forwarding בראוטר אל הכתובת IP הפנימית של המצלמה שלך בפורט 80.

בסוף, לא משנה איפה שתיהיה, כשתיכנס אל הדפדפן ותכתוב בכתובת את ה DDND שלך זה אמור יהיה לתת לך את הדף ניהול של המצלמה עם היכולת לראות את הצילום בשידור חי.

זה על קצה המזלג, מי שמבין קצת ויהיה אצלך בטוח יוכל לסדר לך בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית