הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת סייקל אנטט + וינסטול

ליאור 27

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
ברצוני להתייעץ אתכם
התחלתי סייקל אנטט 250 מג זריקה פעמיים בשבוע ווינטסרול 5 כדורים ביום.
בנוסף אני לוקח פרווריון פעם ביום .
אני רוצה להפסיק את הסייקל לאחר שבועיים בשימוש , האם אני צריך לקחת כדורים מסויימים נגד התופעות לוואי ( נגד חזה נשי וכו?)או שהגוף יתאפס מעצמו?
האם להמשיך בפרווריון עוד תקופה מסויימת?
ממש חשוב לי שתיהיה תשובה מקצועית כדי שלא אזיק לגוף שלי.
תודה מראש.

אני חושב שתקבל המלצות שונות חלק יגידו שכן וחלק יגידו שלא. המלצה שלי תפסיק הכל כולל הכל. בלי שום PCT אם תרופות מיותרות. שבועיים בסייקל כזה זה לא שיבש לך את המערכת ההורמונלית ואתה אמור להתאושש טוב. ( אתה בן 27 ? לפי הכינוי ?) רק במידה ואחרי שבועיים בסייקל היו לך הקצוצים בפיטמות ואולי איזה גוש שגדל אז תריץ טמוקסיפן במשך חודש.
אגב מה הסיבה להפסקה פטעומית מהסייקל ?

• פותח/ת השרשור
היי
תודה על התגובה , אתה מתכוון אם עוד שבועיים יהיה לי עקצוצים בחזה אז להתחיל עם זה ?
והפסקתי כי זה פחות מתאים לי לתקופה הנוכחית.

טמוקסיפן זה לא תוסף מזון לבריאות זה תרופה במרשם שבפועל השימוש בה הוא טיפול בסרטן השד אצל נשים. בגלל זה רשמתי שהשיקול שלי זה לא להשתמש בתרופה שיכולה לעשות יותר נזק מאשר תועלת היא גם תעלה לך תפקוד כבד. אם האית דופק סייקל של 60-70 יום האיתי אומר לך תשתמש טמוקסיפן+כלומיד כל מה שצריך. אבל אם אין עקצוצים בשלב הזה כנראה שגם לא יגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית