הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון bpi טעם חמאת בוטנים

Shoni245

מושעה
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
עוד משהו קנה חלבון bpi והתאכזב נורא? זה פשוט לא מתערבב לי והטעם נורא סמיך יש למשהו רעיון מה לעשות? אשמח לפתרונות...

מה אפשר כבר לעשות? זה לא הנדסת מזון
המקסימום שאפשר לעשות אם זה סמיך זה למהול רק במים

• פותח/ת השרשור
יש לך תחלבון הזה? פשוט זה מגעיל בקטע אחר וההמלצה על החבילה זה 200 מל ושמתי 300 ומשהו

לא, אבל מנסיון אישי אחרי אימון חזק ומתיש במיוחד אם משלב אירובי כל זבל אורגני שמכיל סוכרים מרגיש לי כמו מים אחרי צום
כמה נורא זה כבר יכול להיות, תקרע את עצמך עד לכמיהה להכניס משהו לפה ותתעלם מהשטויות פעם הבאה תדע מה לא לקנות
אגב בנוגע לכמויות 300 מל זה מינימום בשביל שלא יהיה סמיך ולא משנה מה רושמת החברה, האמת היא שכל החברות שניסיתי רשמו 300

בכל אופן מהשאלה שלך עולה שהבעיה היא יותר הסמיכות ופחות הטעם עצמו, אם זה היה להפך הייתי ממליץ על חלב שמשפר כל טעם אבל במקרה שלך זה בטח יהיה יותר גרוע

• פותח/ת השרשור
קיצר bpi חלבון על הפנים עבודה בעיניים מי שקורא שלא יקנה את זה איך עבדו עליי שזה טעים..

קיצר bpi חלבון על הפנים עבודה בעיניים מי שקורא שלא יקנה את זה איך עבדו עליי שזה טעים..
קודם כל יש הבדל גדול במרקם ואפילו בטעם בין האיזו שלהם לבסט ולwhey, אז להגיד שbpi על הפנים כשטעמת סוג אחד זה לא חכם.

דבר שני, חבל לצאת בהצהרות לחברה שכאן, אני אישית עכשיו עם איזו בטעמים פאדג שוקולד וסמורס וללא ספק אלה האבקות הכי טעימות שטעמתי, חוץ מעם יוגורט שמשום מה יוצא מגעיל לעומת אבקות אחרות שהיו לי.

• פותח/ת השרשור
יש לי גם סמורס אחי ועל הפנים סמיך מידי כמה מים אתה שם?

יש לי גם סמורס אחי ועל הפנים סמיך מידי כמה מים אתה שם?
גם אחי לא אוהב את הסמיכות, אני דווקא כן.
ומים אני לא מודד, אני גם תכלס לא עקבי עם זה כי הרבה פעמים אקח יותר מסקופ או להיפך

ושוב, יש הבדל גדול בין האיזו שלהם, לבסט ולוואי.

• פותח/ת השרשור
גם אחי לא אוהב את הסמיכות, אני דווקא כן.
ומים אני לא מודד, אני גם תכלס לא עקבי עם זה כי הרבה פעמים אקח יותר מסקופ או להיפך

ושוב, יש הבדל גדול בין האיזו שלהם, לבסט ולוואי.
אז איך יוצא לך טעים אתה יכול להגיד לי איך אתה מכין ואולי אוהב את זה גם?
ואיזה סקופ יש לך ? יש תרגיל ואני קיבלתי עצום..

אז איך יוצא לך טעים אתה יכול להגיד לי איך אתה מכין ואולי אוהב את זה גם?
ואיזה סקופ יש לך ? יש תרגיל ואני קיבלתי עצום..
הסקופ שהוא הגיע איתו, אגב שתדע שהאבקה בסקופ הזה יוצאת יותר מה35-36 גרם של מנה שהם מציינים, הוא יותר באזור ה45. (באיזו)
איך אני מכין? שם אבקה ועל זה מים ומשקשק, כרגיל.
למרות שבזמן האחרון אימצתי דייסת שיבולת שועל ואבקת חלבון, זה על בסיס מים (לא מעוניין לבזבז קלוריות על חלב) וזה טעים ברמה שאני מעדיף את זה על קינוח במסעדה

• פותח/ת השרשור
הסקופ שהוא הגיע איתו, אגב שתדע שהאבקה בסקופ הזה יוצאת יותר מה35-36 גרם של מנה שהם מציינים, הוא יותר באזור ה45. (באיזו)
איך אני מכין? שם אבקה ועל זה מים ומשקשק, כרגיל.
למרות שבזמן האחרון אימצתי דייסת שיבולת שועל ואבקת חלבון, זה על בסיס מים (לא מעוניין לבזבז קלוריות על חלב) וזה טעים ברמה שאני מעדיף את זה על קינוח במסעדה
איך אתה מכין פשוט שם מים שיבולת שועל סקופ חלבון ומרתיח?

איך אתה מכין פשוט שם מים שיבולת שועל סקופ חלבון ומרתיח?
שיבולת שועל ומים במיקרו לדקה וחצי, מוציא ושם קצת קינמון ושוקולד מריר (למרות שלא מרגישים אותם בכלל) ואבקה כמה שבא לי, בדרך כלל 40 גרם (אבקה, לא חלבון)

דווקא יש לי את החמאת בוטנים והוא אחלה

250 מל' + בננה ויוצא סבבה,
טעם קרם עוגיות..

Back
למעלה תחתית