עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עשית?הייתה לי גם את אותה בעיה
ניסית בכלל לטעום בחנות לפני קנית?קיצר bpi חלבון על הפנים עבודה בעיניים מי שקורא שלא יקנה את זה איך עבדו עליי שזה טעים..
הזמנתי מחולניסית בכלל לטעום בחנות לפני קנית?
קודם כל יש הבדל גדול במרקם ואפילו בטעם בין האיזו שלהם לבסט ולwhey, אז להגיד שbpi על הפנים כשטעמת סוג אחד זה לא חכם.קיצר bpi חלבון על הפנים עבודה בעיניים מי שקורא שלא יקנה את זה איך עבדו עליי שזה טעים..
גם אחי לא אוהב את הסמיכות, אני דווקא כן.יש לי גם סמורס אחי ועל הפנים סמיך מידי כמה מים אתה שם?
אז איך יוצא לך טעים אתה יכול להגיד לי איך אתה מכין ואולי אוהב את זה גם?גם אחי לא אוהב את הסמיכות, אני דווקא כן.
ומים אני לא מודד, אני גם תכלס לא עקבי עם זה כי הרבה פעמים אקח יותר מסקופ או להיפך
ושוב, יש הבדל גדול בין האיזו שלהם, לבסט ולוואי.
הסקופ שהוא הגיע איתו, אגב שתדע שהאבקה בסקופ הזה יוצאת יותר מה35-36 גרם של מנה שהם מציינים, הוא יותר באזור ה45. (באיזו)אז איך יוצא לך טעים אתה יכול להגיד לי איך אתה מכין ואולי אוהב את זה גם?
ואיזה סקופ יש לך ? יש תרגיל ואני קיבלתי עצום..
איך אתה מכין פשוט שם מים שיבולת שועל סקופ חלבון ומרתיח?הסקופ שהוא הגיע איתו, אגב שתדע שהאבקה בסקופ הזה יוצאת יותר מה35-36 גרם של מנה שהם מציינים, הוא יותר באזור ה45. (באיזו)
איך אני מכין? שם אבקה ועל זה מים ומשקשק, כרגיל.
למרות שבזמן האחרון אימצתי דייסת שיבולת שועל ואבקת חלבון, זה על בסיס מים (לא מעוניין לבזבז קלוריות על חלב) וזה טעים ברמה שאני מעדיף את זה על קינוח במסעדה
שיבולת שועל ומים במיקרו לדקה וחצי, מוציא ושם קצת קינמון ושוקולד מריר (למרות שלא מרגישים אותם בכלל) ואבקה כמה שבא לי, בדרך כלל 40 גרם (אבקה, לא חלבון)איך אתה מכין פשוט שם מים שיבולת שועל סקופ חלבון ומרתיח?
כמה מים אתה שם לסקופדווקא יש לי את החמאת בוטנים והוא אחלה
לא יודע, לפי העיןכמה מים אתה שם לסקופ