הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס ספורטתרפיה

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
מאנשים שלמדו\לומדים\שמעו
איך הקורס מבחינת איכות (ווינגייט)? מה לומדים?
מה ההבדל בתכלס בין זה לפיזיותרפיה?
וכמובן
איך השכר ואם בכלל יש עבודה בתחום בארץ?
או כל מידע נוסף שיכול לעזור ולא כתבתי אני אשמח לשמוע

לגביי עבודה, כנראה שתצטרך להיות פריי-לאנס ולפתוח קליניקה משלך אז אתה תלוי ביכולת המרקטינג שלך בעיקר
לגבי מה ההבדל בין זה לפיזיוטרפיה, אני מאמין שפסיכומטרי גבוה באיזה 200 נקודות, ממוצע 100+ קבלה לאוניברסיטה לימודים ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה (רפואה...) וכו' וכו'.

יש הרבה מטפלים שעושים הרבה כסף, הרוב זה פרסום ושכנוע הלקוח (למרות שיש כאלו שבאמת עוזרים) וקרבה לספורט מסויים.

אם אתה בקטע של לטפל, ממליץ לך ללמוד כירופרכתיקה או פיזיוטרפיה (שכן תוכל להיות ספורט-טרפיסט מהיותך כירופרקט או פיזיוטרפיסט רק הרבה יותר מקצוען עם הרבה יותר ידע והרבה יותר אפשרויות)

קח בחשבון שספורט טרפיסט הוא סוג של מילה יפה למסאזיסט, בהצלחה.

@Crossfiter צודק, זה מקצוע שדורש שתהיה עצמאי לכן הדבר הראשון שאתה צריך לשאול את עצמך אם זה מה שאתה רוצה.
בנוסף ספורטתרפיסט ויסלחו לי בוגרי הקורסים, זה סוג של קומבינה. כי פיזיוטרפיסט סובל גם מתנאי קבלה קשים יותר, גם לימודים קשים יותר ועוד צריך סטאז׳.
לא נראה שיש כרגע מה שמונע טיפול על ידי ספורטתרפיסטים אבל זה בהחלט עלול להשתנות בעתיד בעקבות חקיקה.

סך הכל זאת נראה לי עדיין הזדמנות טובה מאוד למי שרוצה לעסוק בתחום הספורט

• פותח/ת השרשור
לגביי עבודה, כנראה שתצטרך להיות פריי-לאנס ולפתוח קליניקה משלך אז אתה תלוי ביכולת המרקטינג שלך בעיקר
לגבי מה ההבדל בין זה לפיזיוטרפיה, אני מאמין שפסיכומטרי גבוה באיזה 200 נקודות, ממוצע 100+ קבלה לאוניברסיטה לימודים ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה (רפואה...) וכו' וכו'.

יש הרבה מטפלים שעושים הרבה כסף, הרוב זה פרסום ושכנוע הלקוח (למרות שיש כאלו שבאמת עוזרים) וקרבה לספורט מסויים.

אם אתה בקטע של לטפל, ממליץ לך ללמוד כירופרכתיקה או פיזיוטרפיה (שכן תוכל להיות ספורט-טרפיסט מהיותך כירופרקט או פיזיוטרפיסט רק הרבה יותר מקצוען עם הרבה יותר ידע והרבה יותר אפשרויות)

קח בחשבון שספורט טרפיסט הוא סוג של מילה יפה למסאזיסט, בהצלחה.

סוג של מסאג'יסט? וואלה הרתעת אותי
ואם היה לי פסיכומטרי של מעל 600 וממוצע בגרויות 90+ לא הייתי שואל פה בכלל האמת..
פשוט אני חושב על מקצוע שמשלב את התחום של הספורט ושאפשר לחיות ממנו בכבוד

ואגב
לא קיימים ספורטתרפיסטים בבוקסים של קרוספיט?
למה דווקא פרילאנס?, זה לא מקצוע שמשולב גם בקבוצות ספורט וכאלה?

ואגב
לקבוצות ספורט כדוגמת כדורגל, כדטרסל, כדורעף יהיה פיזיותרפיסט יוקרתי בכיסוי הביטוח, הם כנראה יכולים גם לגשת לספורטתרפיסט ולקבל על זה כיסוי אבל אני חושב שזה פחות קורה

ואגב

אי אפשר לחיות מלהיות רק מטפל בשביל קבוצת ספורט אחת, אתה לא באמריקה.

מצד שני אם יהיה לך דילים עם אגודות ספורט תהיה לך הכנסה מובטחת יחסית שזה נחמד אבל עדיין, תצטרך לעבוד קשה כדי להשיג לקוחות ולהתקדם.
אלא אם כן אתה קשור לספורט מסויים ספציפית ויש לך קשרים שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית