עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היזהר מזיופים!צפה בקובץ המצורף 40400 שלום לכל החברים מישהו מכיר או יש נסיון עם אנבר או כל חומר אחר של חברת unigan?
עזרה , משהו , מישהו ?🙁
לא הבנתי את התשובה ?
תודה על התשובה , ואיך אפשר לזהות את זה ?היזהר מזיופים!
יש בארץ פס ייצור ברמה גבוהה מאוד של אחד על אחד,לך על ייצור ישראלי אמין וגם תשלם פחות
יצור ישראלי ? אתה מתכוון לחברה הזאת unigen ?היזהר מזיופים!
יש בארץ פס ייצור ברמה גבוהה מאוד של אחד על אחד,לך על ייצור ישראלי אמין וגם תשלם פחות
איזה בדיקה אני צריך להזמין מכל מה שיש ברשימה ?היו ביקורות טובות לפני 5 שנים בערך, נכון להיום לא יודע מה הסטטוס של החברה. מעבר לכך, הביקורות פה לא יעזרו לך, גם אם למישהו היתה חוויה טובה מי מבטיח לך שתקבל שוב את אותו הבאטץ? יצרנים משנים חומרי גלם, חלק מהם גם יכולים ליפול בפח בספק של חומרי גהלם וזה אפילו לא יהיו באשמתם. ברגע שזה מדובר באנדרגראונד צריך לבדוק כל באטץ. כל הזמן יש שינוים, לפעמים יוזמה של היצרן ולפעמים פשוט טעות שלא באשמתו או חומר שונה או החלפת ספק וכו׳. זה עולם אפור שבו יש המון פריצות ולכן אני תמיד ממליץ לבצע בדיקה לכל חומר לפני שימוש.
יש בדיקות של לאב מקס, תוך חצי שעה תקבל את התשובה - את הקיטים אתה יכול להזמין מפה LabMax steroids test kits, anabolic steroid test kit, steroid purity test kits.
תרשום פשוט labmax to anavar אפילו באיביי תוכל למצא , או דרך האתר הרשמיאיזה בדיקה אני צריך להזמין מכל מה שיש ברשימה ?
תודה על הטיפ והעזרה
אגב , ככה אני יכול להזמין לכל חומר את הבדיקה שלו ? זה על אותו רעיון ?תרשום פשוט labmax to anavar אפילו באיביי תוכל למצא , או דרך האתר הרשמי
בדיוק , אתה פשוט יכול להכנס לאתר הרשמי של החברה . אגב אתה צריך פנס אולטרה סגול uv מיוחד שתוכל לבדוק בחושך עם שני האמפולות לבדיקה . אלו שני טסטים לבדיקה כמובן שלא תוכל לדעת במדויק כמה מג יש בכדור אבל לפחות נוכל לדעת אם זה אנבר אמיתי . יש לכל חומר צבע שלו ויש הסבר מפורט , נורא פשוטאגב , ככה אני יכול להזמין לכל חומר את הבדיקה שלו ? זה על אותו רעיון ?