הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו מכיר אנבר של unigen

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
IMG_6905.JPG
שלום לכל החברים מישהו מכיר או יש נסיון עם אנבר או כל חומר אחר של חברת unigan?
עזרה , משהו , מישהו ?🙁

צפה בקובץ המצורף 40400 שלום לכל החברים מישהו מכיר או יש נסיון עם אנבר או כל חומר אחר של חברת unigan?
עזרה , משהו , מישהו ?🙁
היזהר מזיופים!
יש בארץ פס ייצור ברמה גבוהה מאוד של אחד על אחד,לך על ייצור ישראלי אמין וגם תשלם פחות

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את התשובה ?
היזהר מזיופים!
יש בארץ פס ייצור ברמה גבוהה מאוד של אחד על אחד,לך על ייצור ישראלי אמין וגם תשלם פחות
תודה על התשובה , ואיך אפשר לזהות את זה ?
על מה להסתכל , מה לבדוק ?
ראיתי שבאתר של החברה אפשר לרשום מספר קוד ולבדוק אם זה מקורי .
יש עוד דברים שיתנו לי לראות אם זה מזוייף ?
ושוב תודה
היזהר מזיופים!
יצור ישראלי ? אתה מתכוון לחברה הזאת unigen ?

היו ביקורות טובות לפני 5 שנים בערך, נכון להיום לא יודע מה הסטטוס של החברה. מעבר לכך, הביקורות פה לא יעזרו לך, גם אם למישהו היתה חוויה טובה מי מבטיח לך שתקבל שוב את אותו הבאטץ? יצרנים משנים חומרי גלם, חלק מהם גם יכולים ליפול בפח בספק של חומרי גהלם וזה אפילו לא יהיו באשמתם. ברגע שזה מדובר באנדרגראונד צריך לבדוק כל באטץ. כל הזמן יש שינוים, לפעמים יוזמה של היצרן ולפעמים פשוט טעות שלא באשמתו או חומר שונה או החלפת ספק וכו׳. זה עולם אפור שבו יש המון פריצות ולכן אני תמיד ממליץ לבצע בדיקה לכל חומר לפני שימוש.
יש בדיקות של לאב מקס, תוך חצי שעה תקבל את התשובה - את הקיטים אתה יכול להזמין מפה LabMax steroids test kits, anabolic steroid test kit, steroid purity test kits.

• פותח/ת השרשור
היו ביקורות טובות לפני 5 שנים בערך, נכון להיום לא יודע מה הסטטוס של החברה. מעבר לכך, הביקורות פה לא יעזרו לך, גם אם למישהו היתה חוויה טובה מי מבטיח לך שתקבל שוב את אותו הבאטץ? יצרנים משנים חומרי גלם, חלק מהם גם יכולים ליפול בפח בספק של חומרי גהלם וזה אפילו לא יהיו באשמתם. ברגע שזה מדובר באנדרגראונד צריך לבדוק כל באטץ. כל הזמן יש שינוים, לפעמים יוזמה של היצרן ולפעמים פשוט טעות שלא באשמתו או חומר שונה או החלפת ספק וכו׳. זה עולם אפור שבו יש המון פריצות ולכן אני תמיד ממליץ לבצע בדיקה לכל חומר לפני שימוש.
יש בדיקות של לאב מקס, תוך חצי שעה תקבל את התשובה - את הקיטים אתה יכול להזמין מפה LabMax steroids test kits, anabolic steroid test kit, steroid purity test kits.
איזה בדיקה אני צריך להזמין מכל מה שיש ברשימה ?
תודה על הטיפ והעזרה

אגב , ככה אני יכול להזמין לכל חומר את הבדיקה שלו ? זה על אותו רעיון ?
בדיוק , אתה פשוט יכול להכנס לאתר הרשמי של החברה . אגב אתה צריך פנס אולטרה סגול uv מיוחד שתוכל לבדוק בחושך עם שני האמפולות לבדיקה . אלו שני טסטים לבדיקה כמובן שלא תוכל לדעת במדויק כמה מג יש בכדור אבל לפחות נוכל לדעת אם זה אנבר אמיתי . יש לכל חומר צבע שלו ויש הסבר מפורט , נורא פשוט

• פותח/ת השרשור
נשמע קצת פרוייקט מסובך חחחח....
אבל לפי דבריך זה בהחלט יכול לעזור ,
אם הייתה בארץ מעבדה או מישהו שעושה את הבדיקות האלה זה יכל לעזור מאוד ,
יש בארץ מישהו או מקום שמבצע את זה ?

בארץ לא יבצעו בדיקה שכזו
וגם הלאב מקס מראה רק את סוג החומר ולא את המינון. אבל זה עדיף מכלום

אני אגלה פה סוד קטן ומעניין, ידידי המלומד @Mishel Mishayev עשה ועושה בדיקות בקיט לאב מקס לכמה חומרים מחברות שונות, וכנראה יפרסם את התוצאות באשכול נפרד בקרוב. שווה לחכות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית