עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תבדוק...אולי יש גיליון מידות של החברה. שהם כותבים כמה סנטימטרים בערך זה מידה מסוימת.
חוצמזה..לדעתי..נעלי סקוואט..כמה שהם עושים את הסקוואט נוח יותר...לדעתי אפשר להסתפק באולסטאר. הם יעשו את העבודה..לא טוב מידי...אבל גם לא פחות מידי טוב.
אולסטאר יעשו את העבודה מעולה .
מאיפה הנסיון (או הידע שלך ) שאולסטאר "לא יעשו את העבודה טוב מידי " .
אני מתכוון יחסית לנעל סקוואט מקצועית. ברור שאולסטאר יעשו את העבודה מצויין. אני שונא אולסטאר...אז אני מכפיש מעט את שמם.
והידע..בעיקר מקריאה...
אז בוא תסביר לי , מה היתרונות של נעל מקצועית על אולסטאר .
עקב מוגבה ויותר תמיכה ובכל זאת יש לך הרבה מאד פאוורליפטרים שמאד אהבים להשתמש באולסטאר
כמה מהם מתחרים בארגון שבו צריך לרדת עמוק (כמו IPF)?
זה עניין של רוחב העמידה לא עניין של עומק כי בכל הארגונים אתה צריך לרדת עד לפרלל הבעיה שבIPF אתה לא יכול לעשות פיסוק רחב כי החליפת סינגל פלי לא תוציא אותך מהבור...
בכל מקרה אתה צודק שרוב האנשים שמתחרים בתחרויות RAW או IPF משמתמשים בנעליים עם עקב מוגבה אבל יש לך גם בודדים שלא לדוג', קונסטנטין והחברה מMETAL
זה עניין של עומק. בארגונים שהם עומדים ממש רחב הם לא מגיעים לאותו העומק שמגיעים ב IPF. ואם אתה הולך לעמוד כמו שעומדים ב IPF, אין סיבה שלא לערב עוד קצת את הארבע ראשי. מה גם שהנעליים מאפשרות לרדת נמוך יותר בקלות.
אולסטאר יעשו את העבודה מעולה .
מאיפה הנסיון (או הידע שלך ) שאולסטאר "לא יעשו את העבודה טוב מידי " .
ואני משחק כדורסל...אז אני מעדיף נעל כדורסל על נעל סקוואט.כי קובי בראיינט נועל נייק 😆