הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי סקוואט וגיר

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך
אולסטאר נעל חרא לסקוואט
ברגע שנועלים נעל נורמלית לסקוואט אי אפשר להשתמש בשום דבר אחר

סביר להניח. אבל לאלה שלא יכולים להוציא כרגע 600-1000 שקל בקניית Adistar או מה שלא היה אולסטאר זה עדיין פתרון זמין ויחסית נוח.

לא צריך adistar
ב vs athletics יש נעליים שנמכרו ב70 דולר, ברור שצריך להוסיף עלות משלוח וכו', אבל בסופו של דבר זה הציוד הכי חשוב והכי הכרחי שיש, אני רואה פה מלא ילדונים שמבלבלים תמוח על אבקות חלבון וכל מיני תוספים ואבקות פאמפ למינהן.

מי ששותה 3 ליטר חלב ביום מכניס 90 גרם חלבון רק מהחלב, ועוד אוכל מהצד סוגר תפינה הזאת.

ובקצת פחות מ2 דליי חלבון אפשר להביא נעליים שישמשו אותך 5-6 שנים (וגם זה בהנחה ואתה מפגר מדי להרוס אותם)

דרך אגב, בלי קשר, קרדיט לקולד שהפנה אותי לשם מלכתחילה. אני כבר יותר משנה עם הנעל, ואין מצב שאני מחליף אותה במשהו אחר.

נערך לאחרונה:
דרך אגב, בלי קשר, קרדיט לקולד שהפנה אותי לשם מלכתחילה. אני כבר יותר משנה עם הנעל, ואין מצב שאני מחליף אותה במשהו אחר.

תכלס, אני צריך לדרוש מהם כסף על זה שאני מפנה את כולם לשם.

זה עדיין יוצא בסביבות ה-500 שקל, לא? $77 נעל + משלוח + מע"מ
(יש מכס על נעליים?)

500 ש"ח זה לא כזה נורא לנעליים שמחזיקות הרבה שנים, אבל יש להם מדי פעם מבצעים/מחירות חיסול. צריך לעקוב אחרי האתר.

אם כבר התחלתם לדבר על ה-VSathletics, אני הולך רק לפי מה שאני יודע ממה שריפ אומר, אבל 3.3 ס"מ לעקב זה לא גבוה מדי אם ריפ מדבר על עקב של 0.5 אינצ' בתור הגובה האופטימלי?

לא יודע מה ריפטו אמר, אני מדבר על סמך מה שאני מרגיש כשאני משתמש בנעליים.
שלא לדבר שהרבה הרבה הרבה יותר קל לשבור איתם מקביל
ואתה פי 10 יותר יציב

אם כבר התחלתם לדבר על ה-VSathletics, אני הולך רק לפי מה שאני יודע ממה שריפ אומר, אבל 3.3 ס"מ לעקב זה לא גבוה מדי אם ריפ מדבר על עקב של 0.5 אינצ' בתור הגובה האופטימלי?

3.3 ס"מ זה לא גובה העקב, צריך להחסיר את עובי הסוליה. גובה העקב זה 2.8 ס"מ. וזה לא משנה לסקוואטים, זה יכול להפריע לדדליפט קצת.

הנעליים שלי הן גרסה יותר ישנה, והעקב שם עוד יותר גבוה, ואני מרוצה.

ועשית מחקר שבמהלכו בדקת כל מיני נעליים עד שהגעת למסקנה שהvsathletics הכי עוזרות לך? השאלה שלי היא לא אם הן נעליים טובות, אלא אם נעליים עם עקב יותר נמוך לא יהיו יותר טובות.

עריכה: אה, לא ידעתי שצריך להוריד את הסוליה, פשוט הלכתי לפי ההוראות יצרן שלהם באתר. סבבה, אז אם ככה נראה לי שאני אפסיק לחכות לRogue Rip's ואקנה את הVS Dynamo, גם ככה הבנתי שיש ל-Rogues כל מיני בעיות עם העקבים.

נערך לאחרונה:
כן, עשיתי מחקר. יש לי גם נעל שלהם בגרסה הנוכחית שהיא יותר נמוכה, והסקוואט יותר נוח לי עם הנעל היותר ישנה.

אם אתה מוכן לשלם עוד 40$ בשביל משחק בקקה של כמה מילימטר, תהנה.

לי למשל העקב הגבוה עוזר בהרגשה יותר יציבה מאשר היתה לי עם עקב יותר נמוך.
בכל מקרה, מאיזה סיבה שלא תהיה - אלה הנעליים האולטימטיביות לסקוואט.

מאותה סיבה, הן יהיו גרועות לדד ליפט, כי פתאום זה ירגיש שבמקום גובה של פלטות של 20, יש לך גובה של פלטות של 10 או 15.
אם אתה מושך מגובה זה מצוין, אבל לדד ליפט רגיל הנעליים האלה מאוד לא נוחות.

לגבי דדליפט, אני עדיין מתלבט. פעם הייתי מושך יחף, עכשיו כשאני עומד יותר צר עם כפות רגליים פונות החוצה, זה מרגיש יותר טוב עם הנעליים. צריך להשוות 1RM 😛

אני חושב שגם לדדליפט זה טוב, אבל אם זה לא, אין לך נעל יותר טובה להחליף. רק למשוך יחף.

אגב, כשאני עושה דדליפט אני שם את הזוג השני של vsathletics 😛

אני חושב שגם לדדליפט זה טוב, אבל אם זה לא, אין לך נעל יותר טובה להחליף. רק למשוך יחף.

אגב, כשאני עושה דדליפט אני שם את הזוג השני של vsathletics 😛

סוכן .
עובדה שמי שעובד עם אולסטאר בפורום יש לו סקוואט יותר גבוה , ולכן הן הכי טובות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית