הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון בנהריה

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
נהריינים או אנשים מהאיזור, צריך עזרה
עד עכשיו הייתי מתאמן בקאנטרי בעברון, קצת נמאס, לייף אנד פיטנס עמוס ממש ממה שהבנתי, נשאר את הקאנטרי קלאב והפאמילי ג'ים, מישהו התאמן במקומות האלה ויכול לתת חוות דעת ? נמאס לי כבר מעברון ולצערי מכוני הקרוספיט בעיר לא עושים OPEN GYM

קאנטרי אל תתקרב המכון שם יותר קטן מהבריכה
ולגבי הליף אני מתאמן שם פשוט צריך לדעת באיזה שעה לבוא... בדרך כלל עמוס משעה 5 ככה אבל יש ימים ויש ימים
אבל עדיין מצליח להתאמן

• פותח/ת השרשור
קאנטרי אל תתקרב המכון שם יותר קטן מהבריכה
ולגבי הליף אני מתאמן שם פשוט צריך לדעת באיזה שעה לבוא... בדרך כלל עמוס משעה 5 ככה אבל יש ימים ויש ימים
אבל עדיין מצליח להתאמן
הראק בדרך כלל פנוי ?
יש מקום לעשות דדליפט ?
מאמנים מציקים בנוגע לדדליפט ולרעש ?
מאמנים מציקים בכללי בכל מה שקשור לליפטינג ? (שואל כי סבלתי מזה הרבה בעברון, הציקו לי על כל דבר קטן כי כאב להם שילד בן 15 מרים כבד)

הראק בדרך כלל פנוי ?
יש מקום לעשות דדליפט ?
מאמנים מציקים בכללי בכל מה שקשור לליפטינג ? (שואל כי סבלתי מזה הרבה בעברון, הציקו לי על כל דבר קטן כי כאב להם שילד בן 15 מרים כבד)
ממש לא ... מלא אצלינו עושים דד ליפט סקוואטים אפילו בנות התחילו לעשות סקוואטים 👏
אף מאמן לא מפריע לך

הראק בדרך כלל פנוי ?
יש מקום לעשות דדליפט ?

כן היו פעמים שמאמנים הציקו בנוגע לדברים האלו

ממש לא ... מלא אצלינו עושים דד ליפט סקוואטים אפילו בנות התחילו לעשות סקוואטים 👏
אף מאמן לא מפריע לך

תקשיב אני גם התאמנתי בלייף המדובר.
הבנתי דבר אחד:לפי דעתי הכסף ששילמתי על מכון כל כך קטן עם הרבה אנשים לא שווה בכלל.
עם כל הכסף הזה אני ממליץ על מכון אחר.
בהצלחה

הבנתי דבר אחד:לפי דעתי הכסף ששילמתי על מכון כל כך קטן עם הרבה אנשים לא שווה בכלל.
בהצלחה
איפה יש בנהריה מכון אחר? יותר טוב מהלייף
נשמע טוב, איפה יש מקום לעשות דדליפט אבל ?
כן אפשר לעשות מקום ליד הראק

• פותח/ת השרשור
איפה יש בנהריה מכון אחר? יותר טוב מהלייף

כן אפשר לעשות מקום ליד הראק
פאמילי ג'ים אני מאמין פחות או יותר אותו הדבר, והבנתי שהם בקרוב עוברים למרכז העיר ככה שגם המיקום לא יהיה בעייתי

מבחינתי להתאמן באיזה מכון קרוספיט, הבעיה שההוא במייסדים לא רוצה שאנשים יעבדו לבד ולא נראלי שאצל פריסי זה יתאפשר גם (למרות שהוא עדיין לא ענה)

בסוף אני עוד אמצא את עצמי מתאמן במכון הקטן בויצמן

בהצלחה
התאמנת בעוד מקומות שאתה יכול אולי להמליץ?

התאמנתי במכון בוייצמן-המייסדים (FITNESS CLUB) איזה שנה
בגדול מכון נחמד כל הציוד חדש אווירה ביתית ונדיר שתצטרך לחכות לספה או מכשיר מסוים
אבל הקאנטרי פשוט יותר זול (במיוחד אם אתה חייל), מציע יותר וגם שם החליפו עכשיו כמעט את כל הציוד ובנוסף לזה הוא פתוח בשבת

יש עוד מכון אחד איפה שתחנת הדלק יעד ליד פארק גיל הבנתי שהוא סביר אבל לא ניסיתי
וכמובן המכון של מרגוליס בקרלטון שהוא יותר אימונים אישיים

• פותח/ת השרשור
הקאנטרי פשוט יותר זול (במיוחד אם אתה חייל), מציע יותר וגם שם החליפו עכשיו כמעט את כל הציוד ובנוסף לזה הוא פתוח בשבת
על איזה קאנטרי אתה מדבר ? ההוא בבריכה העירונית או בעברון?

הפיטנס קלאב 5 דקות מהבית שלי אבל הוא נראה קטן, יש שם מקום וציוד לליפטינג ?

על איזה קאנטרי אתה מדבר ? ההוא בבריכה העירונית או בעברון?

הפיטנס קלאב 5 דקות מהבית שלי אבל הוא נראה קטן, יש שם מקום וציוד לליפטינג ?
הקאנטרי בנהריה
יש מוטות כלוב ואיזה 2 ראקים לבנץ שאתה יכול לעשות בהם גם סקוואט
אין שם בקושי פאוורליפטרים ואם תעיף שם מגנזיום לא יסתכלו עליך בעין יפה אבל זה גם אומר שאתה לא מחכה עם אנשים לציוד
דדליפט יכול להיות בעייתי קצת כי אין הרבה מקום אבל מסתדרים, הבעיה היותר גדולה זה פרס ותרגילי הנפה למיניהם שאם אתה יחסית גבוה (מעל 1.80 נגיד) לא תוכל לעשות איפה שהמוטות ותצטרך להוציא לחדר השני ששם התקרה יותר גבוהה

בגדול פשוט לך לאימון ניסיון ותראה

• פותח/ת השרשור
הקאנטרי בנהריה
יש מוטות כלוב ואיזה 2 ראקים לבנץ שאתה יכול לעשות בהם גם סקוואט
אין שם בקושי פאוורליפטרים ואם תעיף שם מגנזיום לא יסתכלו עליך בעין יפה אבל זה גם אומר שאתה לא מחכה עם אנשים לציוד
דדליפט יכול להיות בעייתי קצת כי אין הרבה מקום אבל מסתדרים, הבעיה היותר גדולה זה פרס ותרגילי הנפה למיניהם שאם אתה יחסית גבוה (מעל 1.80 נגיד) לא תוכל לעשות איפה שהמוטות ותצטרך להוציא לחדר השני ששם התקרה יותר גבוהה

בגדול פשוט לך לאימון ניסיון ותראה
יש שתי קאנטרי בנהריה חחח, אבל נראלי שאתה מתכוון לקאנטרי קלאב שכל המכון שם מתקנים צהובים. אני גם במילא גמד ומשתמש במגנזיום נוזלי, אז לא נראלי שיהיה בעיה

אתה מתאמן שם היום ?

יש שתי קאנטרי בנהריה חחח, אבל נראלי שאתה מתכוון לקאנטרי קלאב שכל המכון שם מתקנים צהובים. אני גם במילא גמד ומשתמש במגנזיום נוזלי, אז לא נראלי שיהיה בעיה

אתה מתאמן שם היום ?
הקאנטרי ליד גלי גליל
כרגע אני לא מתאמן בשום מקום כי אני מתגייס עוד חודש אבל אני התאמנתי במכון של שגיב עד לפני איזה חודשיים וכרגע מחכה לגיוס בשביל שהמנוי בקאנטרי יעלה לי חצי מחיר

• פותח/ת השרשור
הקאנטרי ליד גלי גליל
כרגע אני לא מתאמן בשום מקום כי אני מתגייס עוד חודש אבל אני התאמנתי במכון של שגיב עד לפני איזה חודשיים וכרגע מחכה לגיוס בשביל שהמנוי בקאנטרי יעלה לי חצי מחיר
ואיך המכון של שגיא מבחינת כל מה שקשור למקום וציוד לליפטינג ?

פאמילי ג'יים אני שמה כבר חצי שנה, מתאמן בעיקר מורכב עם מוט. אחלה אנשים אחלה בעלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית