הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק מניח את זה כאן...

סוף סוף מישהו אומר את זה בתוכניות האלה..
כנראה שזה יישכח מהר מאוד ומחר כולם ירוצו לקנות את הסופר פוד הבא

>רואה את הסרטון
>שמח שמדברים סוף סוף ומציגים אמת
>נכנס לפוסט בפייסבוק של הסרטון
3cd8a33a.png

זה רק טיפה בים, כל תעשיית "הכושר והבריאות" רקובה מהשורש... הציבור אשם בידיוק כמו שכל "אנשי המקצוע" אשמים, אמנם שרלטנים מסויימים מנצלים בורות של אנשים (וחולשה בתחום זה של דימוי גוף וכו') אך כשאתה רואה מסה של אנשים שהולכת אחרי ליהי גרינר שאני אישית חושב שאם היא קושרת את השרוכים של הנעליים שלה בעצמה כל השאר זה בונוס (וזאת רק דוגמא) אתה לא יכול לצפות ליותר מדי...

זה רק טיפה בים, כל תעשיית "הכושר והבריאות" רקובה מהשורש... הציבור אשם בידיוק כמו שכל "אנשי המקצוע" אשמים, אמנם שרלטנים מסויימים מנצלים בורות של אנשים (וחולשה בתחום זה של דימוי גוף וכו') אך כשאתה רואה מסה של אנשים שהולכת אחרי ליהי גרינר שאני אישית חושב שאם היא קושרת את השרוכים של הנעליים שלה בעצמה כל השאר זה בונוס (וזאת רק דוגמא) אתה לא יכול לצפות ליותר מדי...

אחת מהבעיות הגדולות שאני מוצא בתחום הזה זה שהרבה כדאיי להגדיל את הרווחים שלהם ,משקרים משלפים ומגדילים פי שתיים עובדות לא חשובות כדאיי למכור לאנשים תמימים וחסרי ידע אמתי (שפשוט מסתכם באל תיכנס מדיי לקטנות) . זה מה שקורה שמבססים מקצוע שלם על פן המכירות שלך במקום פן המקצועיות שלך .

• פותח/ת השרשור
כל מה שאני ראיתי זה את השעון זהב של מר להב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית