הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למצב לא פשוט

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
טוב אתחיל עם רקע
אני חיילת שחוזרת הביתה פעם בשבועיים שלוש, בקרוב אולי אתחיל לחזור יותר ואולי לא, תלוי מאוד לאן ימשיך השירות שלי
בעבר הייתי מתאמנת כוח עם משקלים סבירים מאוד, ניתן עדיין לראות את הלוג אני מאמינה אך מכיוון שאני לא בדיוק זוכרת מה היו המשקלים אוותר על לציין אותם במדויק
מעל מאה בדדליפט ובסקואט ומעל שישים בבנץ.
לעניין, אני רוצה לחזור לכוח קודם כל בשביל הנשמה ושנית, בשביל להרים כמה שיותר כמובן.
העניין הוא כזה, אני נמצאת במקום שהמאמץ הפיזי בו הוא עצים מאוד ובנפח גבוהה
במה זה מתבטא -
הנפח השבועי בשבוע לא עמוס מידי מתחיל מ20 ק''מ של מדס/ניווט/מסע ואולי גם שלושתם ביחד ואז זה כבר יגרד כנראה את ה40ק''מ
אני עובדת גם עם משקלים שמתחילים ב40% משקל גוף ויכולים להגיע ל100%+ משקל גוף למרחקים קצרים יחסית.
מבחינת ההתאוששות
לרוב אין מנוחה בין אקט אחד למשנהו ולפעמים יש אקטים שלא נמצאים בסרגל
בנוסף, לרוב אני גם לא ישנה מספיק
מבחינת התזונה היא בדרך כלל מספקת אך ההתאוששות עדיין לא אופטימלית

אני אשמח לשמוע רעיונות לתוכנית שאוכל לעבוד איתה כוח ולא להפצע.
השאיפה שלי היא טכניקה + שימור כרגע.

הנפח השבועי בשבוע לא עמוס מידי מתחיל מ20 ק''מ של מדס/ניווט/מסע ואולי גם שלושתם ביחד ואז זה כבר יגרד כנראה את ה40ק''מ
אני עובדת גם עם משקלים שמתחילים ב40% משקל גוף ויכולים להגיע ל100%+ משקל גוף למרחקים קצרים יחסית.
מה הכוונה בעובדת עם משקלים? סוחבת עלייך במסעות וכו'?
איזה ציוד עומד לרשותך?
כרגע הייתי מכוון לכל היותר ל2 אימונים בשבוע, נשמע שמעבר לזה יהיו לך רק צרות (אלא אם תעשי אימונים מאוד קלים נטו בשביל התנועה/טכניקה)

אם יש אפשרות הייתי במקומך עושה את הלינארית של ביל סטאר בלי שום עזר.
5/3/1 פעמיים בשבוע רק תרגילים מרכזיים לדעתי גם יכול לעבוד טוב. תקחי איתך גם לצבא אגוזים, פירות יבשים, אבקת חלבון ומה שאפשר מהבחינה הזאת כמה שיותר. כשאת בבית כמובן תנסי לאכול ולישון כמה שיותר.

• פותח/ת השרשור
יש לי גישה למכון פעם בשבועיים.
מעבר לזה, ציוד שיש בכל בסיס
צמיגים,ברוסים מתח מקבילים.

באיזה תפקיד את נמצאת ובאיזה שלב בשירות שלך? (משער שלוחמת)

מניסיוני האישי בתור לוחם עם אותן יציאות, בהכשרה מאוד קשה לשמור על המשקלים, כשזה הגיע לסדיר אז העומס של ההכשרה ירד וגם הייתה לי גישה לציוד (ספה, מוט, פלטות ומעמד מאולתר לסקוואט), בדיעבד, עבודת נפח הועילה לי יותר מאשר עבודת עצימות, הן בזמן הכשרה והן בזמן הסדיר (מדבר על אימונים בבית), בנוגע לאימונים בבסיס אין יותר מדי מה לעשות, תרגילי משקל גוף ולהעמיס בהדרגה כמה שאפשר, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
באיזה תפקיד את נמצאת ובאיזה שלב בשירות שלך? (משער שלוחמת)

מניסיוני האישי בתור לוחם עם אותן יציאות, בהכשרה מאוד קשה לשמור על המשקלים, כשזה הגיע לסדיר אז העומס של ההכשרה ירד וגם הייתה לי גישה לציוד (ספה, מוט, פלטות ומעמד מאולתר לסקוואט), בדיעבד, עבודת נפח הועילה לי יותר מאשר עבודת עצימות, הן בזמן הכשרה והן בזמן הסדיר (מדבר על אימונים בבית), בנוגע לאימונים בבסיס אין יותר מדי מה לעשות, תרגילי משקל גוף ולהעמיס בהדרגה כמה שאפשר, בהצלחה.
לוחמת במסלול כרגע.
העניין הוא שככל הנראה אמשיך לפיקוד ברגע שאסיים מסלול וכן הלאה,
לכן אני לא רואה סיבה להמשיך לדחות את זה וכן למצוא פתרון שיאפשר לי להתאמן מתי שכן יש לי אפשרות .
השאלה העיקרית שלי היא על אימונים בבית, במה להתמקד ובאיזה אופן

לוחמת במסלול כרגע.
העניין הוא שככל הנראה אמשיך לפיקוד ברגע שאסיים מסלול וכן הלאה,
לכן אני לא רואה סיבה להמשיך לדחות את זה וכן למצוא פתרון שיאפשר לי להתאמן מתי שכן יש לי אפשרות .
השאלה העיקרית שלי היא על אימונים בבית, במה להתמקד ובאיזה אופן

אם תגיעי לביסלח 17 (אלא אם את בפלחץ) יש שם חדר כושר, ממה שאני יודע יש שם ספת לחיצה, מוט ופלטות ככה שזה מרחיב לך את האופציות. בבית הייתי מנסה לדחוף 2 אימונים, לדוגמא חמישי סקוואט ובנץ' ושבת דדליפט ופרס ולתת נפח לכל תרגיל.
מניסיוני האישי שבועות שדווקא היו יותר קשים פיזית וכללו הליכות עם משקלים הכינו אותי טוב יותר לאימונים של סוף שבוע, אבל להיות עם היד על הדופק ולראות מתי זה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
אם תגיעי לביסלח 17 (אלא אם את בפלחץ) יש שם חדר כושר, ממה שאני יודע יש שם ספת לחיצה, מוט ופלטות ככה שזה מרחיב לך את האופציות. בבית הייתי מנסה לדחוף 2 אימונים, לדוגמא חמישי סקוואט ובנץ' ושבת דדליפט ופרס ולתת נפח לכל תרגיל.
מניסיוני האישי שבועות שדווקא היו יותר קשים פיזית וכללו הליכות עם משקלים הכינו אותי טוב יותר לאימונים של סוף שבוע, אבל להיות עם היד על הדופק ולראות מתי זה יותר מדי.
אני לא אגיע לביסלמח מהסיבה שהקורסים מתנהלים בתוך היחידה עצמה.
בבסיס שלי יש חדר כושר, מצויד ברמה גבוה, אבל העניין הוא שכנראה לא תהיה לי גישה אליו
בנוסף, אין לי את יום חמישי
😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית