טוב אתחיל עם רקע
אני חיילת שחוזרת הביתה פעם בשבועיים שלוש, בקרוב אולי אתחיל לחזור יותר ואולי לא, תלוי מאוד לאן ימשיך השירות שלי
בעבר הייתי מתאמנת כוח עם משקלים סבירים מאוד, ניתן עדיין לראות את הלוג אני מאמינה אך מכיוון שאני לא בדיוק זוכרת מה היו המשקלים אוותר על לציין אותם במדויק
מעל מאה בדדליפט ובסקואט ומעל שישים בבנץ.
לעניין, אני רוצה לחזור לכוח קודם כל בשביל הנשמה ושנית, בשביל להרים כמה שיותר כמובן.
העניין הוא כזה, אני נמצאת במקום שהמאמץ הפיזי בו הוא עצים מאוד ובנפח גבוהה
במה זה מתבטא -
הנפח השבועי בשבוע לא עמוס מידי מתחיל מ20 ק''מ של מדס/ניווט/מסע ואולי גם שלושתם ביחד ואז זה כבר יגרד כנראה את ה40ק''מ
אני עובדת גם עם משקלים שמתחילים ב40% משקל גוף ויכולים להגיע ל100%+ משקל גוף למרחקים קצרים יחסית.
מבחינת ההתאוששות
לרוב אין מנוחה בין אקט אחד למשנהו ולפעמים יש אקטים שלא נמצאים בסרגל
בנוסף, לרוב אני גם לא ישנה מספיק
מבחינת התזונה היא בדרך כלל מספקת אך ההתאוששות עדיין לא אופטימלית
אני אשמח לשמוע רעיונות לתוכנית שאוכל לעבוד איתה כוח ולא להפצע.
השאיפה שלי היא טכניקה + שימור כרגע.
אני חיילת שחוזרת הביתה פעם בשבועיים שלוש, בקרוב אולי אתחיל לחזור יותר ואולי לא, תלוי מאוד לאן ימשיך השירות שלי
בעבר הייתי מתאמנת כוח עם משקלים סבירים מאוד, ניתן עדיין לראות את הלוג אני מאמינה אך מכיוון שאני לא בדיוק זוכרת מה היו המשקלים אוותר על לציין אותם במדויק
מעל מאה בדדליפט ובסקואט ומעל שישים בבנץ.
לעניין, אני רוצה לחזור לכוח קודם כל בשביל הנשמה ושנית, בשביל להרים כמה שיותר כמובן.
העניין הוא כזה, אני נמצאת במקום שהמאמץ הפיזי בו הוא עצים מאוד ובנפח גבוהה
במה זה מתבטא -
הנפח השבועי בשבוע לא עמוס מידי מתחיל מ20 ק''מ של מדס/ניווט/מסע ואולי גם שלושתם ביחד ואז זה כבר יגרד כנראה את ה40ק''מ
אני עובדת גם עם משקלים שמתחילים ב40% משקל גוף ויכולים להגיע ל100%+ משקל גוף למרחקים קצרים יחסית.
מבחינת ההתאוששות
לרוב אין מנוחה בין אקט אחד למשנהו ולפעמים יש אקטים שלא נמצאים בסרגל
בנוסף, לרוב אני גם לא ישנה מספיק
מבחינת התזונה היא בדרך כלל מספקת אך ההתאוששות עדיין לא אופטימלית
אני אשמח לשמוע רעיונות לתוכנית שאוכל לעבוד איתה כוח ולא להפצע.
השאיפה שלי היא טכניקה + שימור כרגע.