הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקאה ובחילות באימונים

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
היום הקאתי באמצע האימון , משהו שבחיים לא קרה לי, וזה מלווה בבבחילה איומה שיש לי עד עכשיו.. לא אכלתי כלום לפני האימון.
יש לציין שאני בחיטוב על 50 גרם פחמימה ואני בוותק של שנתיים במכון.
בזמן האחרון היו לי בעיות שינה רציניות (כל החודש האחרון) וזה גרם לבעיות באימונים שלי, וב 48 שעות שלפני היום ישנתי 7 שעות במצטבר. יכול להיות שזה קשור לחוסר שינה?
אם כן.. מומלץ לי לעבור לתפריט ניטרלי ולקחת שבוע הפסקה מהמכון ולהתפקס על שינה והשתקמות או ?

תודה

יכול להיות שאתה גם באימון יתר.. אתה מרגיש שאתה יותר חולה בזמן האחרון או חלש כזה? באימונים אתה מרגיש שאתה יורד בביצועים?<

אולי תפרט על תקופת האימונים (תדירות, מרווח בין אימונים, משקלים, התאוששות) ותזונה שלך בתקופה האחרונה..

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה גם באימון יתר.. אתה מרגיש שאתה יותר חולה בזמן האחרון או חלש כזה? באימונים אתה מרגיש שאתה יורד בביצועים?<

אולי תפרט על תקופת האימונים (תדירות, מרווח בין אימונים, משקלים, התאוששות) ותזונה שלך בתקופה האחרונה..
בדרך כלל אני מתאמן 5 פעמים בשבוע כולל קרדיו אחרי כל אימון, קרדיו MMA בhiit ואז הליכון או אופניים במשך 25-30 דקות על דופק 120.
ואז הבעיות שלי בשינה יוצא לי להתאמן באופן לא סדיר של 2-3 אימונים בשבוע עם אותו הדריל רק בלי הhiit .. ומן הסתם בגלל הכמות פחמימה הנמוכה מאוד אני מרגיש ירידה בביצועים משקלי עבודה ועוד, אבל בחילה והקאה באמצע אימון זה משהו שאף פעם לא קרה לי בחיי

• פותח/ת השרשור
כמה שעות שינה יוצא לך לישון בלילה?
בין 4 ל6 בשעות מפגרות אבל.. נגיד אני נרדם ב7 קם ב12 ומנסה להחזיק את עצמי ער עד 1.. ואז כשאני הולך לישון מת מעייפות אני קם 5 שעות אחר כך ולא מצליח להירדם.. דברים כאלה

מה דעתך? @Michael Pichenuk

תשמע זה נראה די קרוב לאימון יתר ואולי אפילו זה אבל זה לא משהו שאפשר ככה לזרוק לאוויר ולהגיד את זה בלי לראות אותך בפועל
מה שכן הייתי נח שבוע אפילו שבועיים - עם דגש על שינה טובה ואיכותית כמה שאפשר ואוכל בניטרלי אפילו עם עודף קל כדי לתת לגוף לבנות את עצמו ולהתאושש
ואז מנסה לחזור לאימונים (בהדרגה!!! לא בבוםם כמו מפגר..) ורואה מה קורה..

• פותח/ת השרשור
מה דעתך? @Michael Pichenuk

תשמע זה נראה די קרוב לאימון יתר ואולי אפילו זה אבל זה לא משהו שאפשר ככה לזרוק לאוויר ולהגיד את זה בלי לראות אותך בפועל
מה שכן הייתי נח שבוע אפילו שבועיים - עם דגש על שינה טובה ואיכותית כמה שאפשר ואוכל בניטרלי אפילו עם עודף קל כדי לתת לגוף לבנות את עצמו ולהתאושש
ואז מנסה לחזור לאימונים (בהדרגה!!! לא בבוםם כמו מפגר..) ורואה מה קורה..
סבבה תודה רבה אחי אנסה!

היי .סורי על הדיליי , יש מגוון לא מועט של סיבות לבעיה .
אכן יש סבירות גבוהה שהגעת פה למאמץ יתר ולתגובה של סטרס בעקבות העומס המוגבר.
לאימון יתר יש עוד מגוון סימפטומים אבל בהחלט ייתכן שזה עומס יתר.
אם יש תחושה של עייפות נגררת , ירידת חשק ,שינויים במצב הרוח בהחלט יש להתייחס למצב כעומס יתר.
אם חוזרות הבחילות לא תחת מאמץ חושב להבדק אצל רופא
אם חוזר רק במאמץ שווה לנסות ניטור עומסים.
תודה על התיוג @NeCHineCh

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית