הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אוזניות חוסמות רעשים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
עדיף לא יקרות עד כמה שאפשר (נניח עד 100 דולר). המטרה היא לשמוע מוזיקה בווליום גבוה בעבודה בלי שזה "ידלוף" החוצה ויפריע לעובדים מסביב שעובדים בלי אוזניות וזה מפריע להם.
תודה

עריכה : מעדיף אוזניות גדולות ולא in-ear

נערך לאחרונה:
קניתי שבוע שעבר את המומנטום תוך אוזן של סנהייזר. עד עכשיו אני מרוצה אבל אין לי כל כך למה להשוות.

• פותח/ת השרשור
דפאק אחי זה אוזניות להפקה, למה בנאדם רגיל יצטרך אוזניות כאלו ?
ואם כבר אז אפשר לקנות את הM40X, לא הבדל רציני ממה שהבנתי
כי הוא ביקש אוזניות ללא LEAK,שזה בדיוק מה שמספקות אוזניות סטודיו סגורות.

כי הוא ביקש אוזניות ללא LEAK,שזה בדיוק מה שמספקות אוזניות סטודיו סגורות.
זה אוזניות ממש ממש איכותיות, שלדעתי בשביל שמיעה רגילה הם די מאבדות את הייחוד שלהם (במיוחד ביחס למחיר). אפשר למצוא אוזניות הפקה קצת יותר זולות של סנהייזר או AKG

זה אוזניות ממש ממש איכותיות, שלדעתי בשביל שמיעה רגילה הם די מאבדות את הייחוד שלהם (במיוחד ביחס למחיר). אפשר למצוא אוזניות הפקה קצת יותר זולות של סנהייזר או AKG
הן אוזניות איכותיות, ושוות את המחיר שלהן, שהוא אגב לא כזה גבוה יחסית לאוזניות סטודיו אחרות, הייתי אפילו קורא להן אוזניות כניסה לעולם האודיופייל, למרות שהן לוחצות קצת על האוזניים אז אני משתמש בהן רק כשאני בטיסות(ואני יכול לעשות את זה כי אין להן זליגה)

הן אוזניות איכותיות, ושוות את המחיר שלהן, שהוא אגב לא כזה גבוה יחסית לאוזניות סטודיו אחרות, הייתי אפילו קורא להן אוזניות כניסה לעולם האודיופייל, למרות שהן לוחצות קצת על האוזניים אז אני משתמש בהן רק כשאני בטיסות(ואני יכול לעשות את זה כי אין להן זליגה)
בכלל לא כזה גבוה.
שילמתי 1700 שח על ה QC35 שלי.
וזאת אחת הקניות היותר טובות שעשיתי בחיים מבחינת הניצול וההנאה מהמוצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית