עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר נכון שלא ישמעו את המטאל שלך ויחשבו שאתה עובד את השטן 😛ויפריע לעובדים מסביב שעובדים בלי אוזניות
למזלי בהייטק אנשים קצת יותר מתקדמים מזה 🤣יותר נכון שלא ישמעו את המטאל שלך ויחשבו שאתה עובד את השטן 😛
אפשר לינק?קניתי שבוע שעבר את המומנטום תוך אוזן של סנהייזר. עד עכשיו אני מרוצה אבל אין לי כל כך למה להשוות.
https://www.amazon.com/Sennheiser-Momentum-Ear-Android-version/dp/B00N3RFFV6למזלי בהייטק אנשים קצת יותר מתקדמים מזה 🤣
אפשר לינק?
איפה התחלת לעבוד?למזלי בהייטק
ממליץ, קניתי בארץ בסביבות 700 שקלATH-M50X בערך 140$
אינטל חיפהאיפה התחלת לעבוד?
דפאק אחי זה אוזניות להפקה, למה בנאדם רגיל יצטרך אוזניות כאלו ?ATH-M50X בערך 140$
כי הוא ביקש אוזניות ללא LEAK,שזה בדיוק מה שמספקות אוזניות סטודיו סגורות.דפאק אחי זה אוזניות להפקה, למה בנאדם רגיל יצטרך אוזניות כאלו ?
ואם כבר אז אפשר לקנות את הM40X, לא הבדל רציני ממה שהבנתי
זה אוזניות ממש ממש איכותיות, שלדעתי בשביל שמיעה רגילה הם די מאבדות את הייחוד שלהם (במיוחד ביחס למחיר). אפשר למצוא אוזניות הפקה קצת יותר זולות של סנהייזר או AKGכי הוא ביקש אוזניות ללא LEAK,שזה בדיוק מה שמספקות אוזניות סטודיו סגורות.
הן אוזניות איכותיות, ושוות את המחיר שלהן, שהוא אגב לא כזה גבוה יחסית לאוזניות סטודיו אחרות, הייתי אפילו קורא להן אוזניות כניסה לעולם האודיופייל, למרות שהן לוחצות קצת על האוזניים אז אני משתמש בהן רק כשאני בטיסות(ואני יכול לעשות את זה כי אין להן זליגה)זה אוזניות ממש ממש איכותיות, שלדעתי בשביל שמיעה רגילה הם די מאבדות את הייחוד שלהם (במיוחד ביחס למחיר). אפשר למצוא אוזניות הפקה קצת יותר זולות של סנהייזר או AKG
בכלל לא כזה גבוה.הן אוזניות איכותיות, ושוות את המחיר שלהן, שהוא אגב לא כזה גבוה יחסית לאוזניות סטודיו אחרות, הייתי אפילו קורא להן אוזניות כניסה לעולם האודיופייל, למרות שהן לוחצות קצת על האוזניים אז אני משתמש בהן רק כשאני בטיסות(ואני יכול לעשות את זה כי אין להן זליגה)
Senheiser hd650 שקניתי ב250$ במקום 350+בכלל לא כזה גבוה.
שילמתי 1700 שח על ה QC35 שלי.
וזאת אחת הקניות היותר טובות שעשיתי בחיים מבחינת הניצול וההנאה מהמוצר.