ייעוץ הפרשת טסטסטורון

• פותח/ת השרשור roy1983
  • פורסם בתאריך

roy1983

משתמש מתחיל
137
0
נק' מוניטין:
-830
137
0
יש למישהו מושג באיזה שלב ביום מופרש הורמון טסטסטורון? בזמן האימון,לפניו, אחריו, או בשינה? ואם יש כל כך הרבה דיבורים על ההורמון הזה אז למה אנשים שמתאמנים לא ניהיים שעירים יותר? או למה הקול שלהם לא מתעבה יותר? או למה הלסת שלהם לא נהיית יותר מרובעת וארובות עיניים יותר בולטות? או למה הם לא יותר חרמנים מאנשים שלא מתאמנים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שאני אומר זה שאצל אנשים שמתאמנים אין שום תופעה שנראית לעיין שקשורה בהפרשה מוגברת של ההורמון

מה שאני אומר זה שאצל אנשים שמתאמנים אין שום תופעה שנראית לעיין שקשורה בהפרשה מוגברת של ההורמון

ואללה. אתה מכיר הרבה אנשים שלא עוסקים בסוג מסוים של אימון אנאירובי עם מסת שריר מעבר לזו של נחליאלי מצוי?

• פותח/ת השרשור
וחוץ מזה כן. יש אנשים בעל מבנה גוף מזומורפי שנראים יותר טוב מאנשים שמתאמנים ואני לא מדבר על מקצוענים

יש למישהו מושג באיזה שלב ביום מופרש הורמון טסטסטורון? בזמן האימון,לפניו, אחריו, או בשינה? ואם יש כל כך הרבה דיבורים על ההורמון הזה אז למה אנשים שמתאמנים לא ניהיים שעירים יותר? או למה הקול שלהם לא מתעבה יותר? או למה הלסת שלהם לא נהיית יותר מרובעת וארובות עיניים יותר בולטות? או למה הם לא יותר חרמנים מאנשים שלא מתאמנים?
חרמנות זה יכול להשפיע :ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית