הערכת אחוז שומן לפני ייעוץ אישי

moti11@w

משתמש מתחיל
6
0
היי. אני מסיים עכשיו תהליך חיטוב מפרך של כמעט חצי שנה. אני 1.86, בן 30. התחלתי את התהליך עם 26.5 אחוזי שומן ו-86 קילו. היום אני 76.5 קילו ובפעם האחרונה שנמדדתי אני כנראה באזור ה-15 אחוז, אבל לא בטוח.

סביר להניח שבתוך כמה שבועות אגיע לאחוז שומן שרציתי. השאלה היא איך ממשיכים מכאן? אני רוצה להעלות משמעותית במסת שריר (לא בקטע של פיתוח גוף מטורף, אבל כאן לקבל גוף שרירי יותר), אבל מפחד להעלות שוב באחוז שומן ולהיראות נוזלי ורופס.

האם הייעוץ באתר יאפשר לי לפתח מאסה תוך כדי שמירה עד כמה שניתן על אחוז שומן נמוך? אני מתכוון למאסה נקייה.

אני מצרף תמונה עדכנית שלי.

תודה לעונים.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2017-09-06 at 08.52.26.jpeg
    WhatsApp Image 2017-09-06 at 08.52.26.jpeg
    KB 57.9 · צפיות: 351
האם הייעוץ באתר יאפשר לי לפתח מאסה תוך כדי שמירה עד כמה שניתן על אחוז שומן נמוך? אני מתכוון למאסה נקייה.
הייעוץ האישי באתר מאוד מומלץ
מייק גאון ויודע בדיוק מה הוא עושה.
אבל זה לא קסם, אם תתמסר לתהליך ותהיה סבלן הכל יקרה, הרבה תלוי ברצון ובמוטיבציה שלך בהתמדה בתזונה ובאימונים.
ממליצה על הייעוץ האישי באתר, ארבעה חודשים במסה אצל מייק ועד עכשיו עליה נקיה.

• פותח/ת השרשור
הייעוץ האישי באתר מאוד מומלץ
מייק גאון ויודע בדיוק מה הוא עושה.
אבל זה לא קסם, אם תתמסר לתהליך ותהיה סבלן הכל יקרה, הרבה תלוי ברצון ובמוטיבציה שלך בהתמדה בתזונה ובאימונים.
ממליצה על הייעוץ האישי באתר, ארבעה חודשים במסה אצל מייק ועד עכשיו עליה נקיה.

אני מאמין שזה קצת שונה אצל גברים. תודה על התגובה
אשמח להערכת אחוז שומן ולעוד כמה אני צריך לרדת כדי להתחיל מאסה

• פותח/ת השרשור
@Mike, אשמח לחוות דעתך. יכול להיות שהתמונה לא משקפת, אבל יש לי עדיין סוג של שומן עיקש בבטן שלא יורד. בכמה אתה מעריך את אחוז השומן שלי?

והאם במהלך מאסה נקייה יש סיכוי שהבטן תשטח? כמה זמן לוקח תהליך כזה? הכי חשוב לי לא להשמין במהלך התהליך. אני רוצה לשמור עד כמה שניתן על אחוז שומן נמוך, אפילו על חשבון תהליך ארוך טווח.

אתה בערך 13-14% שומן. אתה סובל מסתמונת ה"חיטוב אין סופי". אין לך מספיק מסת שריר ולכן לא תשיג את החיטוב שאתה כל כך חושק בו ולכן אני ממליץ להפסיק את החיטוב ולהתחיל עלייה במסת השריר. וכן יש סיכוי שתשנה את הרכב גופך ואחוז השומן ישתנה לטובה, לפחות בהתחלה

• פותח/ת השרשור
אתה בערך 13-14% שומן. אתה סובל מסתמונת ה"חיטוב אין סופי". אין לך מספיק מסת שריר ולכן לא תשיג את החיטוב שאתה כל כך חושק בו ולכן אני ממליץ להפסיק את החיטוב ולהתחיל עלייה במסת השריר. וכן יש סיכוי שתשנה את הרכב גופך ואחוז השומן ישתנה לטובה, לפחות בהתחלה

אז ירידה של עוד שני קילו לא תעזור לי אני מבין.

מה בקשר למאסה נקייה? זה אפשרי לשמור על אחוז שומן בסדר גודל של 13 /14?

כן, אתה תצטרך לצאת לנטרלי ולהשאר שם כמה שבועות עד שמשקל הגוף נתקע שבועיים. לאחר מכן התחל להעלות את הסך הקלורי ב 50-80 קל' בכל פעימה עד ששוב משקל הגוף נתקע שבועיים ברצף

• פותח/ת השרשור
כן, אתה תצטרך לצאת לנטרלי ולהשאר שם כמה שבועות עד שמשקל הגוף נתקע שבועיים. לאחר מכן התחל להעלות את הסך הקלורי ב 50-80 קל' בכל פעימה עד ששוב משקל הגוף נתקע שבועיים ברצף

אוקיי. בפגישת ייעוץ התהליך דומה לייעוץ באתר? יש גם מדידת אחוזי שומן והיקפים?

Back
למעלה תחתית