הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלנבוטורול

• פותח/ת השרשור Savage
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Savage

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי קלנבוטורול אז ככה אני אתחיל בסיפור שלי לפני כשנה שקלתי 154 כיום 86 אחרי ניתוח שרוול אני כרגע ירדתי ל15% אחוז שומן מתאמן כמו מטורף בחדר כושר אך רציתי להיתייעץ איתכם על הקלן שתפקידו בעיקר בקרב מתאמנים היא לישרוף שומן ואני מאוד רוצה להישתמש בזה להורדת כמה אחוזים בדודים שאני רוצה להוריד רציתי לדעת אם יש לכם מושג על מישהו שעבר את הניתוח קיצור קיבה ולקח את זה אחרי? ראוי לציין אני בן 18 וחצי מתגייס אוטוטו רציתי בסך הכול לעשות 30 יום עם הקלן ורציתי לדעת עד כמה זה מסוכן הדבר הזה אני יודע על התופעות לווי אבל בכול זאת אני אשמח לדעת את הסיכונים המקסימלים של זה ולדעת אם זה באמת עוזר הקלן כיאלו אם יש תוצאות ברורות בתוך 30 יום תודה רבה לעונים:)
להל: אני גבר אל תתיחסו תמונת פרופיל פשוט לא היה לי דרך לפתוח חשבון

אני אישית יש לי ניסיון לא טוב בפעם האחרונה זה הביא לי דופק מפחיד דפיקות לב רעידות חזקות אבל פעמים קודמות שלקחתי היה בסדר אז אולי זה היה חומר חזק מידי יש פה בפורום אנשים שיש להם ניסיון טוב ואומרים שהכול טוב עים זה בעיקרון אני חושב שאים אתה מנסה תתחיל ממינון ממש ממש נמוך ותיראה איך זה הולך לך ועוד דבר אולי זה יתן לך קצת עזרה להוריד שומן אבל גם אל תצפה לקסמים בסוף זה תלוי באוכל
ושיהיה לך בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
אני אישית יש לי ניסיון לא טוב בפעם האחרונה זה הביא לי דופק מפחיד דפיקות לב רעידות חזקות אבל פעמים קודמות שלקחתי היה בסדר אז אולי זה היה חומר חזק מידי יש פה בפורום אנשים שיש להם ניסיון טוב ואומרים שהכול טוב עים זה בעיקרון אני חושב שאים אתה מנסה תתחיל ממינון ממש ממש נמוך ותיראה איך זה הולך לך ועוד דבר אולי זה יתן לך קצת עזרה להוריד שומן אבל גם אל תצפה לקסמים בסוף זה תלוי באוכל
ושיהיה לך בהצלחה אחי
תודה רבה אחי אתה מנותח קיצור קיבה?
פרסם הודעתך באשכול המתאים לכך : ייעוץ - דיון - מידע - אחר - אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

הסבירות לקבל שם תגובה מבוססת,תהיה מהירה יותר.
תודה 😃

אבי אתה צודק לגמרי מה אתה מציע לעשות לחלק לחצי או אולי לזרוק אותו וואלה אתה כניראה צודק לגמרי אחי זה ביכלל הוא עושהאובר דוז בכללי היבנתי שהרבה פעמים זה טוב חח בזה ממש לא זה מסוכן אבל אים יש ריכוז חומר אז אולי לחלק ל 2 מה אומר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית