הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלות על להיות מאמן קרוספיט

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
היי. אני עובד בתחום ההייטק (מניח שהרבה תחומים נכנסים תחת ההגדרה הרחבה הזאת) ובכנות זה נחמד אבל אני לא כזה מרוצה. אין לי עניין כל כך במה שיש לעולם הזה להציע.
הייתי מדריך חדר כושר בעברי ולא כל כך אהבתי להיות מדריך באחת מהרשתות הגדולות.
אני מאוד אוהב את התחום של האימונים וכל מה שקשור לזה ואני לא ויתרתי על זה לגמרי מן הסתם.
שוקל כיוון למשהו דומה אבל קצת שונה.
אני יודע שקרוספיט מאוד פופולארי.
בגדול השאלה שלי היא איך מגיעים להיות מאמן קרוספיט. לא זכור לי שראיתי מודעות דרושים לאחד מהבוקסים בארץ.
אם יש תובנות אבל שכר אשמח גם לשמוע, אבל בכנות זה לא כזה חשוב לי, אבל מסקרן מן הסתם.
אשמח להכוונה או סתם דיעות מאנשים שהם מאמנים בעצמם.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שיש הכשרה כלשהי בארץ כדי להיות מאמן בתחום המדובר.

כן קראתי שאין הכשרה בארץ. אז למעשה כל מאמן קרוספיט בארץ או באחד הבוקסים עבר השתלמות בארה"ב או במדינה אחרת?
אם מישהו יודע, אשמח לדעת, כי זה מעניין.

היי. אני עובד בתחום ההייטק (מניח שהרבה תחומים נכנסים תחת ההגדרה הרחבה הזאת) ובכנות זה נחמד אבל אני לא כזה מרוצה. אין לי עניין כל כך במה שיש לעולם הזה להציע.
אני מאוד אוהב את התחום של האימונים וכל מה שקשור לזה ואני לא ויתרתי על זה לגמרי מן הסתם.
בגדול השאלה שלי היא איך מגיעים להיות מאמן קרוספיט. לא זכור לי שראיתי מודעות דרושים לאחד מהבוקסים בארץ.
אם יש תובנות אבל שכר אשמח גם לשמוע, אבל בכנות זה לא כזה חשוב לי, אבל מסקרן מן הסתם.

ממליץ לך להיכנס לקבוצה "קרוספיטאי ישראל, התפקדו!" בפייסבוק, יש שם מדי פעם פרסומים על בוקסים שמחפשים מאמנים.
בגדול מבחינת החוק אתה צריך תעודת מדריך חדר כושר, לא מעבר. בוקס יכול לדרוש דברים אחרים אבל בדרך כלל כשאני רואה שם פרסומים הם כותבים שהכשרה תינתן במקום, ויש עדיפות למתאמני קרוספיט שמכירים את השיטה.
קורס LEVEL 1 מתקיים בארץ גם, אבל לעיתים רחוקות יחסית. הקורס הקרוב מתקיים בקרוספיט מודיעין, ב6-7 באוקטובר ואני רואה שעוד יש מקום פנוי להרשמה, לינק כאן.
בהצלחה, אני ממליץ שתתאמן תקופה במועדון לפני שתחליט שאתה רוצה לאמן קרוספיט.

• פותח/ת השרשור
תודה! אבדוק זאת ובהחלט אנסה למצוא בוקס.
אגב יש ספרות בנושא הקרוספיט?
גישה, תרגילים\סדרות וכו?
מעניין אותי לחקור קצת.

תודה! אבדוק זאת ובהחלט אנסה למצוא בוקס.
אגב יש ספרות בנושא הקרוספיט?
גישה, תרגילים\סדרות וכו?
מעניין אותי לחקור קצת.
כן בטח, יש אגף באתר הרשמי עם המון חומר כתוב שנקרא JOURNAL, עם אפשרות להירשם כמנוי בתשלום ולקבל חומר נוסף.

אתה צריך לעשות קורס level1 של מאמני קרוספיט (מגיע לארץ מידיי פעם, אני עשיתי שהגיע הראשון בארץ)
הקורס כולו באנגלית אבל לא כזה קשה אם אתה קצת עם רקע בעולם הזה.
לגביי קבלה לעבודה, אני מאמין שעדיין יש ביקוש תלוי בך כמאמן וכאישיות.
בהצלחה אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל...

עצה קטנה - מאמני קרוספיט הם אנשים שמאוד משקיעים והרמה הנדרשת מאוד גבוהה. אם אתה לא מקצוען ויש לך תשוקה חזקה לתחום יהיה לך קשה להצליח.

עצה גדולה - לדעתי להיות מאמן קרוספיט ט-ו-ב דורש יכולות וידע עצום. הרבה יותר מאינספור ענפי ספורט. צריך לדעת לאמן (שיותר מסובך מלהתאמן כמובן) במגוון ענפים - הרמת משקולות, התעמלות, פאוורליפטינג, שחיה, ריצה וכו׳.

עצה קטנה - מאמני קרוספיט הם אנשים שמאוד משקיעים והרמה הנדרשת מאוד גבוהה. אם אתה לא מקצוען ויש לך תשוקה חזקה לתחום יהיה לך קשה להצליח.

עצה גדולה - לדעתי להיות מאמן קרוספיט ט-ו-ב דורש יכולות וידע עצום. הרבה יותר מאינספור ענפי ספורט. צריך לדעת לאמן (שיותר מסובך מלהתאמן כמובן) במגוון ענפים - הרמת משקולות, התעמלות, פאוורליפטינג, שחיה, ריצה וכו׳.

לאמן מתאמנים כללים בקרוספיט לא דורש את הידע הזה לרמה המקצוענית שלו (כלומר לאמן ׳חוג׳ קרוספיט לעומת לכתוב תוכניות למתחרים או לשיפור משמעותי יותר מהיר בכל הפרמטרים ברמה האישית ולא הקבוצתית)
נכון, קשה יותר מהמוצע לדעת להתאמן ולאמן בוויטליפטינג והתעמלות אבל מאמן קרוספיט שיודע לאמן טכניקה בסיסית בוויטליפטינג ותנועות פשוטות מעולם ההתעמלות זה מספיק לאוכלוסיה הכללית.

לאמן קרוספיט תחרותי או מקצועות ספציפיים לקרוספיט לדוג: הרמת משקולות לקרוספיט תחרותי, זה מצריך ידע מעבר אבל לא הרבה מאמנים (במיוחד בארץ) צריכים או רוצים את זה וזה לא חובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית