הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול
רק אם היה מוניטין בעוףטופיק
בכל אתר חדשות או איזה פוסט פייסבוק עם מלא תגובות נהוג להתעמק בתגובות ולא בפוסט עצמו ככה המוח הישראלי עובד חחחח

מְשַׁעְמֵם בַּעֲבוֹדָה בַּלַּיְלָה,
בֵּין מַכִּירוֹת סִיגַרְיוֹת לאספרסו
אוֹ הָפוּךְ מִתַּעֲרֹבֶת פולים זוֹלָה
אֲנִי מֵצִיץ בַּתִּקְוָה שֶׁעוֹד כַּמָּה דַּקּוֹת בַּשָּׁעוֹן יַעַבְרוּ
בהיסח דַּעַת
אתה יכול להיות משורר אחי

לא ממש התעמקתי במחקרי הפטריות האלה ואני לא נוהג להתעמק בפוליטיקות איגודים או הנושאים שעולים בשרשורים כאלה בדרך כלל יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות
"זמן שנהנית לבזבז הוא לא זמן מבוזבז",שמתי לב שרוב האנשים שרושמים "יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות" בדר"כ הדברים החשובים יותר זה צפייה בסדרות ומשחקים.

תגובת השנה
"זמן שנהנית לבזבז הוא לא זמן מבוזבז",שמתי לב שרוב האנשים שרושמים "יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות" בדר"כ הדברים החשובים יותר זה צפייה בסדרות ומשחקים.
לא במקרה שלי אני כבר חצי שנה מתעצל להשלים ריי דונובן עונה 1 והסוני 3 שלי מעלה אבק

אדטו טען שהוא ד"ר לתזונה?

ניתן לציטוטים לדבר.

לגבי ההשכלה של גל - יש לו תואר שלישי אקדמי שנקרא "דוקטור" PhD לתזונה, ובנוסף הוא נטורופת בכיר. גל לעולם לא טען שהוא דוקטור לרפואה, אלא רק בעל תואר שלישי בתחום מסוים. בניגוד לכל אלה שמדברים בלשון רעה, אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר.

נערך לאחרונה:
Screenshot_2017-09-23-22-22-43-039_com.android.chrome.png
Screenshot_2017-09-23-22-22-12-116_com.android.chrome.png

הדיג'יי התעצב אל ליבו על כל הלשון הרע שנאמר פה על אדם שכל רצונו הוא הטוב האבסולוטי.
עצוב מאוד.
יש לפסיכולוגיה הרבה לומר על אדם שמדבר על עצמו בגוף שלישי. just saying.

נדב יקירי.
כל שיכולתי לחשוב בגין ההודעות שלך, זה על הפסוק מישעיה הנביא: "הוי, חכמים בעיניהם; ונגד פניהם, נבונים".
"אַל תַּרְבּוּ תְדַבְּרוּ גְּבֹהָה גְבֹהָה יֵצֵא עָתָק מִפִּיכֶם"

אני זוכר שפעם היית מדבר לעניין או לפחות לא בעיוורון מוחלט. ולא, ציטוט פסוקים מהתורה, אינטליגנטי ככל שזה עשוי להישמע, לא תומך באף טענה אלא זה רק מעורר אנטגוניזם.

השרשור הזה כבר איבד את הכיוון של עצמו, והוא פשוט טוחן מים והופך לאישי מידיי נגד אדטו.
אני לא רואה סיבה להשאיר אותו פתוח לתגובות מחשש שיתדרדר לכיוונים לא רצויים.

הוא קיבל חשיפה אדירה ונקווה שמספיק אנשים נחשפו לזה בהקשר ה so called פטריה הזאת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית