הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול
אשמח לראות את תעודת הדוקטורט של גל ויותר מאשמח לקרוא את עבודת הגמר בנושא גידולים ממאירים (מתוך עניין).
בנוסף למה שכבר ביקשו, אשמח לדעת מאיזה מוסד אקדמי התואר של גל.
אני מוותר על התעודות, על העבודות ועל המוסדות, אך אשמח אם ינתן הסבר לגבי הדבר הזה:

Screenshot_2017-09-22-19-01-22-328_com.android.chrome.png

רק מזכיר לכם שהעדר הוכחה אינה הוכחה להעדר

ההודעה שלי כמה הודעות מעליך עברה עריכה (על ידי) מפאת כבוד למר אדטו ועל מנת לתת לו אפשרות להביא את הצד שלו טרם הבאת ה"ראיות". כולן אגב נאספו ב- 10 דקות של חיפוש בגוגל.

נערך לאחרונה:
אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר. כך שהימנעו מלשון הרע ומכל ההשלכות של זה.

לאור מה שגלוי כאן על דפי הפורום וכן לאור טענותיכם חסרות הגיבוי וההמנעות ממענה לשאלות הלגיטימיות שהופנו אליכם, תמוה בעיני ואף מקומם מאוד ה"איום" הזה שרשמתם בתגובתכם (החלק המודגש). דברים כאלה רחוקים מאוד מלהוסיף לכם כבוד.

למה אתם מסתבכים תכנסו לפייסבוק לקבוצה שלו ופשוט תבקשו שמה את ההוכחות
אם מוחמד לא בא להר ההר יבוא למוחמד

כאשר קיימת קבוצת אנשים בפורום מקצועי, שמציגים את האיש ומפעלו כאלטרואיזם טהור, מופת להגינות, "גמילות חסדים" והתנהגות ללא משוא פנים, אך מתגלה חשד סביר מאוד שהאמת היא רחוקה מאוד מזה, יש חשיבות עליונה לפורום מקצועי שכזה, לחשוף את הדברים ולגנותם במסגרת הפורום, תוך שמירת כבוד כל המעורבים.

ואתה חושב ששם הוא יענה?
בדיוק כמו במקרים אחרים, הפוסטים יימחקו ומי שכתב אותם ייחסם "בטעות".

ממש מלחמה בכוחות הרשע חלילה אנשים תמימים יעברו לצד האפל של הליפטינג בישראל

ממש מלחמה בכוחות הרשע חלילה אנשים תמימים יעברו לצד האפל של הליפטינג בישראל
סתם בשביל הכיף
אבל גם קראתי שאם תאכל את הפטריות האלה המוח יתנוון יותר מהר
תסמוך עלי ככה הפטריות האלה עובדות
אם אתה לא מאמין לי תחפש בעצמך

סתם בשביל הכיף
אבל גם קראתי שאם תאכל את הפטריות האלה המוח יתנוון יותר מהר
תסמוך עלי ככה הפטריות האלה עובדות
אם אתה לא מאמין לי תחפש בעצמך
לא ממש התעמקתי במחקרי הפטריות האלה ואני לא נוהג להתעמק בפוליטיקות איגודים או הנושאים שעולים בשרשורים כאלה בדרך כלל יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות

לא ממש התעמקתי במחקרי הפטריות האלה ואני לא נוהג להתעמק בפוליטיקות איגודים או הנושאים שעולים בשרשורים כאלה בדרך כלל יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות
אבל היי
הנה אתה כאן מבזבז את זמנך במקום לחפש בגוגל שלפי גוגל זה לוקח פחות זמן מלכתוב כאן הודעה
JUST SAYIN

אבל היי
הנה אתה כאן מבזבז את זמנך במקום לחפש בגוגל שלפי גוגל זה לוקח פחות זמן מלכתוב כאן הודעה
JUST SAYIN
משעמם בעבודה בלילה, בין מכירות סיגריות לאספרסו או הפוך מתערובת פולים זולה אני מציץ בתקווה שעוד כמה דקות בשעון יעברו בהיסח דעת

משעמם בעבודה בלילה, בין מכירות סיגריות לאספרסו או הפוך מתערובת פולים זולה אני מציץ בתקווה שעוד כמה דקות בשעון יעברו בהיסח דעת
מה יותר מעביר את הזמן מלקרוא על פטריות הזיה שמגדילות לך את הבייספס ב 2ס"מ בשבוע ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית