אשמח לראות את תעודת הדוקטורט של גל ויותר מאשמח לקרוא את עבודת הגמר בנושא גידולים ממאירים (מתוך עניין).
אני מוותר על התעודות, על העבודות ועל המוסדות, אך אשמח אם ינתן הסבר לגבי הדבר הזה:בנוסף למה שכבר ביקשו, אשמח לדעת מאיזה מוסד אקדמי התואר של גל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח לראות את תעודת הדוקטורט של גל ויותר מאשמח לקרוא את עבודת הגמר בנושא גידולים ממאירים (מתוך עניין).
אני מוותר על התעודות, על העבודות ועל המוסדות, אך אשמח אם ינתן הסבר לגבי הדבר הזה:בנוסף למה שכבר ביקשו, אשמח לדעת מאיזה מוסד אקדמי התואר של גל.
רק מזכיר לכם שהעדר הוכחה אינה הוכחה להעדר
רק מזכיר לכם שהעדר הוכחה אינה הוכחה להעדר
אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר. כך שהימנעו מלשון הרע ומכל ההשלכות של זה.
למה אתם מסתבכים תכנסו לפייסבוק לקבוצה שלו ופשוט תבקשו שמה את ההוכחות
אם מוחמד לא בא להר ההר יבוא למוחמד
ואתה חושב ששם הוא יענה?למה אתם מסתבכים תכנסו לפייסבוק לקבוצה שלו ופשוט תבקשו שמה את ההוכחות
אם מוחמד לא בא להר ההר יבוא למוחמד
מה שווה קבוצה בלי אנשים?ואתה חושב ששם הוא יענה?
בדיוק כמו במקרים אחרים, הפוסטים יימחקו ומי שכתב אותם ייחסם "בטעות".
לכל כת או קבוצה סגורה קיים גרעין קשה של מאמינים.מה שווה קבוצה בלי אנשים?
הם לא מענייניםלכל כת או קבוצה סגורה קיים גרעין קשה של מאמינים.
מסכים ב 100%. זה בדיוק מדוע עלינו לפקוח את עיניהם של אלו שלא נמנים עם גרעין זה.הם לא מעניינים
לא צריך לפקוח ההוכחות מול העינייםמסכים ב 100%. זה בדיוק מדוע עלינו לפקוח את עיניהם של אלו שלא נמנים עם גרעין זה.
השרשור המבורך הזה אחראי לכך בצורה לא מבוטלת.לא צריך לפקוח ההוכחות מול העיניים
סתם בשביל הכיףממש מלחמה בכוחות הרשע חלילה אנשים תמימים יעברו לצד האפל של הליפטינג בישראל
לא ממש התעמקתי במחקרי הפטריות האלה ואני לא נוהג להתעמק בפוליטיקות איגודים או הנושאים שעולים בשרשורים כאלה בדרך כלל יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשותסתם בשביל הכיף
אבל גם קראתי שאם תאכל את הפטריות האלה המוח יתנוון יותר מהר
תסמוך עלי ככה הפטריות האלה עובדות
אם אתה לא מאמין לי תחפש בעצמך
אבל היילא ממש התעמקתי במחקרי הפטריות האלה ואני לא נוהג להתעמק בפוליטיקות איגודים או הנושאים שעולים בשרשורים כאלה בדרך כלל יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות
משעמם בעבודה בלילה, בין מכירות סיגריות לאספרסו או הפוך מתערובת פולים זולה אני מציץ בתקווה שעוד כמה דקות בשעון יעברו בהיסח דעתאבל היי
הנה אתה כאן מבזבז את זמנך במקום לחפש בגוגל שלפי גוגל זה לוקח פחות זמן מלכתוב כאן הודעה
JUST SAYIN
מה יותר מעביר את הזמן מלקרוא על פטריות הזיה שמגדילות לך את הבייספס ב 2ס"מ בשבוע ?משעמם בעבודה בלילה, בין מכירות סיגריות לאספרסו או הפוך מתערובת פולים זולה אני מציץ בתקווה שעוד כמה דקות בשעון יעברו בהיסח דעת
לקרוא את התגובותמה יותר מעביר את הזמן מלקרוא על פטריות הזיה שמגדילות לך את הבייספס ב 2ס"מ בשבוע ?