הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוסיד..

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
מנוסים ברשותכם, אני יכול לקחת כדור פוסיד ככה בשביל הכיף לראות יותר גוף יבש.. יש לי % שומן 20+ בינתיים אבל רציתי לראות כמה נוזל אצלי וכמה זה משפיע.. יש לי גוף נוזלי בכללי.
אגב אני כמעט כל היום מרגיש יובש ושותה הרבה מים כי אני על gh עכשיו.
כן/לא?

שלום לכולם,
מנוסים ברשותכם, אני יכול לקחת כדור פוסיד ככה בשביל הכיף לראות יותר גוף יבש.. יש לי % שומן 20+ בינתיים אבל רציתי לראות כמה נוזל אצלי וכמה זה משפיע.. יש לי גוף נוזלי בכללי.
אגב אני כמעט כל היום מרגיש יובש ושותה הרבה מים כי אני על gh עכשיו.
כן/לא?
לא
אל תתעסק עם דברים כאלה זו שטות

פוסיד הרבה יותר מסוכן מלהזריק GH או סטרואידים. זה יכול לגרום להתייבשות התקבצות שרירים התקף לב ומוות. אפילו מתחרים במר ישראל למי שיש קצת שכך מעדיפים לקחת משתנים חלשים יותר. אם אני יעלה פה עכשיו שמות של אנשים שהגיעו למיון ובית חולים בגלל משתנים אתה תיהיה באלם. אם אתה רוצה להתפטר מנוזלים מיותרים בגוף שלך תוריד את כל הפירות תוריד את כל המוצרי חלב רד ל-100 גרם פחמימה ביום 250-300 גרם חלבון לשבוע/ שבועיים תקפיד על אירובי 30 דקות כל יום ותראה כמה נוזלים ירד לך. במקביל תשתה תה ירוק.

פוסיד הרבה יותר מסוכן מלהזריק GH או סטרואידים. זה יכול לגרום להתייבשות התקבצות שרירים התקף לב ומוות. אפילו מתחרים במר ישראל למי שיש קצת שכך מעדיפים לקחת משתנים חלשים יותר. אם אני יעלה פה עכשיו שמות של אנשים שהגיעו למיון ובית חולים בגלל משתנים אתה תיהיה באלם. אם אתה רוצה להתפטר מנוזלים מיותרים בגוף שלך תוריד את כל הפירות תוריד את כל המוצרי חלב רד ל-100 גרם פחמימה ביום 250-300 גרם חלבון לשבוע/ שבועיים תקפיד על אירובי 30 דקות כל יום ותראה כמה נוזלים ירד לך. במקביל תשתה תה ירוק.
היית חסר.

מאוד מסוכן
עלול לשנות את יחס האלקטרוליטים בגוף שלך שזה נתרן, אשלגן וכלור.
בדיוק מהסיבה שד"ר דיזל פירט לך

מאוד מאוד מסוכן מניסיון שלי והמון לפנינו לא להתקרב אלא עם אתה לפני במה וגם אז כדור אחד יותר מידי ודיטליזה לכל החיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית