הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה אפשר למצוא את הספר של SS ?

• פותח/ת השרשור
אם אין בעברית אז זה לא עוזר לי, תודה בכל אופן.
יש מקום אחר שמסבירים על התרגילים מהתכנית בעברית ?

מסבירים על, או מסבירים את?
בפורטל של הפורום יש מאמרים שמנתחים את הדדליפט והסקוואט, אבל זה בטח לא מה שאתה מתכוון אליו. אני יודע שיש איפשהו בפורום "כללים לדדליפט" שנותנים קווים מאוד כלליים לאיך זה אמור להיות, אבל אני אישית לא מכיר חומר בעיברית שיכול להסביר את ההרמות באותו עומק של הספר.

מקסימום תשב עם מילון ותבדוק מילים שאתה לא מבין, אבל באמת שהאנגלית בספר מאוד מאוד פשוטה, ומה שלא פשוט ומובן הוא חומר מקצועי שנמצא שם בשביל קהל יעד שונה ואתה במילא לא צריך להבין אותו.

מסבירים על, או מסבירים את?
בפורטל של הפורום יש מאמרים שמנתחים את הדדליפט והסקוואט, אבל זה בטח לא מה שאתה מתכוון אליו. אני יודע שיש איפשהו בפורום "כללים לדדליפט" שנותנים קווים מאוד כלליים לאיך זה אמור להיות, אבל אני אישית לא מכיר חומר בעיברית שיכול להסביר את ההרמות באותו עומק של הספר.

מקסימום תשב עם מילון ותבדוק מילים שאתה לא מבין, אבל באמת שהאנגלית בספר מאוד מאוד פשוטה, ומה שלא פשוט ומובן הוא חומר מקצועי שנמצא שם בשביל קהל יעד שונה ואתה במילא לא צריך להבין אותו.

אני מכיר חמור שמסביר בעיברית
(רמז אתה מתאמן איתו LOL)

• פותח/ת השרשור
אני מבין אנגלית אבל לא ברמה כזאת גבוהה.
אם הספר ברמה פשוטה אני אקנה אותו כנראה.
תודה 😃

זה למהדורה הראשונה והפחות טובה אם אני לא טועה.
ולמה לא להשקיע כמה גרושים בספר שיכול ללוות אותך לאורך חודשים ואף שנים?

אתה משקיע את הכסף של את"א, זאת לא חוכמה 😛

תאמין לי, בכסף של פורמולה שאמורה להקפיץ לך את הפופיק וחצי דלי של אבקת חלבון בטעם גבינה רקובה אתה קונה משהו שמלווה אותך לאורך שנים.
וזה לא הכסף של את"א, זה גם של העברית 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית