הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה ברשת הסלולרית בפלאפון

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב.
אני לקוח של פארטנר משלם להם 100 שח כל חודש על חבילת גלישה ושיחות.
לאחרונה האינטרנט שלי מתנתק כל פעם, עובד ממש איטי ואני לא יכול לגלוש כי זה ממש מעצבן.
המכשיר שלי-גאלאקסי s 3.
דיברתי עם התמיכה טכנית שלהם כבר 7 פעמים וכל פעם אותו מענה:
1-יש בעיה בסים או בפלאפון ( כי הוא ישן).
סים החלפתי לפני חודש בדיוק בגלל אותה הבעיה, אבל זה חזר.
אני לא בבית ואני צריך לחטט באינטרנט,ואת השרשור הזה אני יוצר בתקווה לקבל קצת עזרה ושלא יקרוס לי.
מישהו יודע מה לעשות והייתה לו את אותה הבעיה?
תודה רבה וגמר חתימה טובה!

אני לקוח של פארטנר משלם להם 100 שח כל חודש על חבילת גלישה ושיחות.
למה אתה משלם כל כך הרבה?
יש להם חבילות ב-40 ש"ח:
פרטנר חבילות סלולר, מחירים ומבצעים - כמהזה

וסביר להניח שיש לך בעיית חומרה בטלפון. אם איפוס של המכשיר לא עוזר והגרסת אנדרואיד אצלך במכשיר היא האחרונה, אז אין לך הרבה מה לעשות. לא מבין באנדרואידים אבל אולי להתקין עליו קושחה אחרת יכול לפתור את הבעיה (קושחה שלא מגיעה עם המכשיר אלא צד ג')

• פותח/ת השרשור
למה אתה משלם כל כך הרבה?
יש להם חבילות ב-40 ש"ח:
פרטנר חבילות סלולר, מחירים ומבצעים - כמהזה

וסביר להניח שיש לך בעיית חומרה בטלפון. אם איפוס של המכשיר לא עוזר והגרסת אנדרואיד אצלך במכשיר היא האחרונה, אז אין לך הרבה מה לעשות. לא מבין באנדרואידים אבל אולי להתקין עליו קושחה אחרת יכול לפתור את הבעיה (קושחה שלא מגיעה עם המכשיר אלא צד ג')

אני משלם על 25 גיג'ה גלישה כל חודש בגלל זה המחיר המנופח.
תודה רבה על העצה, בימים הקרובים הפלאפון יעבור factory reset בתקווה שזה יעבוד, אם לא, אצטרך בלית ברירה לקנות אחד חדש.
לילה טוב.

אני משלם על 25 גיג'ה גלישה כל חודש בגלל זה המחיר המנופח.
תודה רבה על העצה, בימים הקרובים הפלאפון יעבור factory reset בתקווה שזה יעבוד, אם לא, אצטרך בלית ברירה לקנות אחד חדש.
לילה טוב.
גם 25GB עולה 70 ש"ח (ראה בלינק הנ"ל)

כאחד שעובד בפרטנר מה שנשמע שאמרו לך זה בשביל להעיף אותך מהקו כמה שיותר מהר,
מאיפה אתה בארץ? יכול להיות שהפריסה באזור שלך זבל
בדרך כלל להגדיר APN מחדש או לשנות תדר פותר בעיות כאלה אם עניין של פריסה זאת לא הבעיה או איקטוב קו זו אופציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית