הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכנים מצלצלים בדלת ובורחים

מצב
השרשור נעול

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב לכולם.
אני נמצא אצל סבתא וסבא שלי, שניהם נכים בעליי 100% + נכות.
אחד מהשכנים ( הבן של השכן) החליט שהוא מצלצל בפעמון בשעה אחד עשרה בלילה.
פעם אחת צלצלו ולא ידעתי מי צלצל, אז הנחתי לזה ואמרתי טוב אולי טעות.
נשארתי לחכות ליד הדלת תוך כדי שאני מתבונן בעינית, פתאום מגיע הילד של השכן ומצלצל בלי בושה, ואז אני מדליק את האור בפרוסדור כדי להבחין מי זה.
אותו ילד נבהל ואמר אמאלה, כי הוא לא קלט שמישהו מאחורי הדלת מסתכל עליו.
כמובן שזה מפריע לסתבא שלי ולסבא שלי, כאשר אלה מתמודדים עם המציאות היומיומית הקשה, ועוד נאלצים לספוג את מעשי הקונדס של השכנים.
התקשרתי למשטרה והם הגיעו.
הלכנו לשכנים והשוטרים דופקים, הדלת נפתחת וכאן מתחילה מסכת השקרים:האישה טענה שילדיה יושנים מה שמתברר כשקר וכזב, כאשר תפסתי אותו מוקדם יותר על חם.
כמובן שהעניין נסגר בלא כלום, השוטרים נסעו לדרכם וטענו כי לא יכולים לעשות כלום.
יאמר לזכותנו שבמקרה הקודם, אותם השכנים, גנבו ונגעו ברכוש של סבתי, והשוטרים אילצו אותם להחזיר אותו.
להלן השאלות שלי:
1-מה אני עושה מכאן הלאה?
-אני לא חושב להגיש תלונה במשטרה, וזאת משום שלפני שנה, אחי הוכה על ידי 3 אנשים, והתיק נסגר מחוסר עניין לציבור,אז ממילא התיק הזה אם ויפתח.

אני לא מבין איך אין להם בושה להטריד את מנוחתם של זוג קשישים,כאשר סבא שלי עבר 7 צנתורים וסבתי עוד הרבה ניתוחים.
תודה רבה לעוזרים!

למרוח ריצין על הפעמון של הדלת... 🙄
אני מבטיח לך שמי שמצלצל בפעמון של הדלת... יפסיק לבד....מסיבות טבעיות...☠️

ריצין – ויקיפדיה

לרוב אם תתעלם הילד ישתעמם ויפסיק לבד.
ברגע שאתה יוצר דרמה ומערב את כולם הילד מקבל סיפוק ואקשן...

לא מצדיק את המעשה אבל כולנו היינו ילדים ואת האמת עשיתי דברים יותר גרועים מזה.

אני חושב שהפחדת מספיק את הילדים עם המשטרה, במקרה וזה ימשיך לקרות תנסה להדליק מצלמה על האזור 15 דקות לפני או משהו ולתפוס אותם, תראה למשטרה ראיות וזהו הם נדפקים.

אני חושב שהפחדת מספיק את הילדים עם המשטרה, במקרה וזה ימשיך לקרות תנסה להדליק מצלמה על האזור 15 דקות לפני או משהו ולתפוס אותם, תראה למשטרה ראיות וזהו הם נדפקים.

כן מה זה נדפקים ישר כלא צלמון..

לא יעשו להם כלום גם אם תצלם אותם 60 פעם ויתוודו בפניך 100 פעם, אז על אחת כמה וכמה אם הם מכחישים, האבא תמיד יגיד "מה פתאום אין מצב הוא ילד טוב תמיד עוזר לזקנים לעבור את הכביש"
והאמא: "איך אתה מעז להאשים את הבן שלי הוא מלאך משמיים נסיך 555 כפרה עליו"
גם אחרי שתראה להם וידאו יגיד לו "בסדר כולנו היינו ילדים"
אני גם עשיתי דברים גרועים פי 10 בתור ילד אבל זה עדיין לא מצדיק את המעשים, כן היה מגיע לי לקבל כאפה פה ושם ולפעמים קיבלתי, זה נקרא חינוך, בארץ לא מכירים את זה כל כך וזה למה נדקרים על חניה היום...
בקיצור אני חושב שעדיף במקרה הזה להיות חכם ולא הצודק
תן לזה כמה ימים, תראה אם זה ממשיך או לא, תדבר עם ההורים שלו, חבל שהתחלת איתם ברגל שמאל עם משטרות וכו' אבל עדיין תנסה לדבר לליבם תסביר להם שלהורים שלך לא מגיע יחס כזה, אנשים מבוגרים, קצת כבוד.

@Crossfiter, הוא יכול לתבוע בתביעה אזרחית?

• פותח/ת השרשור
למרוח ריצין על הפעמון של הדלת... 🙄
אני מבטיח לך שמי שמצלצל בפעמון של הדלת... יפסיק לבד....מסיבות טבעיות...☠️

ריצין – ויקיפדיה

לרוב אם תתעלם הילד ישתעמם ויפסיק לבד.
ברגע שאתה יוצר דרמה ומערב את כולם הילד מקבל סיפוק ואקשן...

לא מצדיק את המעשה אבל כולנו היינו ילדים ואת האמת עשיתי דברים יותר גרועים מזה.

כן מה זה נדפקים ישר כלא צלמון..

לא יעשו להם כלום גם אם תצלם אותם 60 פעם ויתוודו בפניך 100 פעם, אז על אחת כמה וכמה אם הם מכחישים, האבא תמיד יגיד "מה פתאום אין מצב הוא ילד טוב תמיד עוזר לזקנים לעבור את הכביש"
והאמא: "איך אתה מעז להאשים את הבן שלי הוא מלאך משמיים נסיך 555 כפרה עליו"
גם אחרי שתראה להם וידאו יגיד לו "בסדר כולנו היינו ילדים"
אני גם עשיתי דברים גרועים פי 10 בתור ילד אבל זה עדיין לא מצדיק את המעשים, כן היה מגיע לי לקבל כאפה פה ושם ולפעמים קיבלתי, זה נקרא חינוך, בארץ לא מכירים את זה כל כך וזה למה נדקרים על חניה היום...
בקיצור אני חושב שעדיף במקרה הזה להיות חכם ולא הצודק
תן לזה כמה ימים, תראה אם זה ממשיך או לא, תדבר עם ההורים שלו, חבל שהתחלת איתם ברגל שמאל עם משטרות וכו' אבל עדיין תנסה לדבר לליבם תסביר להם שלהורים שלך לא מגיע יחס כזה, אנשים מבוגרים, קצת כבוד.

@Crossfiter, הוא יכול לתבוע בתביעה אזרחית?

ראוי לציין שהם לא עושים את זה פעם ראשונה.
כרגע הגעתי לכאן כדי לעזור להם, אבל בתקופה שלא הייתי כאן היא אמרה לי שהם היו דופקים בדלת סתם ככה כדי להטריד.
אני חושב שאני אתקין מצלמה וזה הפתרון הכי טוב כנראה.

שוב, מה מצלמה תעשה? אם אתה חושב שיפתחו לילדים תיק במשטרה על דפיקות בדלת אתה טועה ובגדול, על דברים גדולים מזה לא עושים כלום..
לך להורים תגיד להם אי אפשר ככה, אל תתחבא מאחורי מצלמה כאילו מדובר במלחמה מול הסורים, ילדים קטנים סך הכל

תשים מצלמה, אין לך מה להפסיד פה

תנתק את הפעמון

אין מה להפסיד רק זמן וכסף
לא הרבה להשקיע בשביל שלסבא וסבתא שלך יהיה שקט , מספיק שתופסים אותם פעם אחת זה אזהרה פעם שנייה זה כבר תלונה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית