הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכנים מצלצלים בדלת ובורחים

מצב
השרשור נעול
לא הרבה להשקיע בשביל שלסבא וסבתא שלך יהיה שקט , מספיק שתופסים אותם פעם אחת זה אזהרה פעם שנייה זה כבר תלונה
שוב, לא חושב שיש צורך לתעד את הילד, לא יעשו לו כלום, זה עניין שההורים צריכים לפתור איתו, לבקש יפה פעם אחת בלי משטרות וזהו

שוב, מה מצלמה תעשה? אם אתה חושב שיפתחו לילדים תיק במשטרה על דפיקות בדלת אתה טועה ובגדול, על דברים גדולים מזה לא עושים כלום..
לך להורים תגיד להם אי אפשר ככה, אל תתחבא מאחורי מצלמה כאילו מדובר במלחמה מול הסורים, ילדים קטנים סך הכל
המשטרה לא תעשה כלום, אבל תעשה טלפון לפקידת הסעד ממחלקת הרווחה ותראה איך הצילצולים בדלת מפסיקים

ממליץ לך בכל מקרה ,לא להקשיב לעצות אחיתופל ,אל תתחיל מלחמה עם השכנים,טוב מזה לא ייצא,במיוחד אחרי שאתה תעזוב ומי שיצטרך להתמודד עם זה, זה סבא וסבתא שלך

ממליץ לך בכל מקרה ,לא להקשיב לעצות אחיתופל ,אל תתחיל מלחמה עם השכנים,טוב מזה לא ייצא,במיוחד אחרי שאתה תעזוב ומי שיצטרך להתמודד עם זה, זה סבא וסבתא שלך
הוא לא התחיל במלחמה, הוא מחפש פתרון.

אני שואל ברצינות,כי יש 0 קשר בין התגובה שלך לשלי.
משתמע מהתגובה שלך שהוא לא צריך להקשיב לעצות של חברי הפורום כי הם עצות אחיתופל ושלא ינקוט פעולה כי יתכן נזק עתידי לקרובי משפחתו. עד כאן?

משתמע מהתגובה שלך שהוא לא צריך להקשיב לעצות של חברי הפורום כי הם עצות אחיתופל ושלא ינקוט פעולה כי יתכן נזק עתידי לקרובי משפחתו. עד כאן?
הוא לא צריך להקשיב לעצות *מסויימות* של חברי הפורום,כן,כאלה שיגרמו למלחמה למשל "תדביק לו את הפעמון" "תזמין רווחת הילד" וכו,כי כן ייצא מזה יותר רע מטוב.

ראוי לציין שהם לא עושים את זה פעם ראשונה.
כרגע הגעתי לכאן כדי לעזור להם, אבל בתקופה שלא הייתי כאן היא אמרה לי שהם היו דופקים בדלת סתם ככה כדי להטריד.
אני חושב שאני אתקין מצלמה וזה הפתרון הכי טוב כנראה.
ניסית ללכת לדבר עם ההורים בלי משטרות/מצלמות ?
לא מאמין שההורים יריבו איתך אם תדבר כמו שצריך ותסביר את המצב ( למרות שבטוח הרגזת אותם אחרי שקראת למשטרה),
אם תכניס לכאן גורמים כמו רווחה בלי שהדבר איתם לפני אתה תכניס את סבא וסבתא שלך לעוד יותר צרות, אני מדבר על פנצ׳ר לאוטו ודברים בסגנון הזה, אני ממש לא חושב שצריך להתקפל מולם אבל בטח לא לעשות overkill למשהו שיכול להפתר בשקט

ניסית ללכת לדבר עם ההורים בלי משטרות/מצלמות ?
לא מאמין שההורים יריבו איתך אם תדבר כמו שצריך ותסביר את המצב ( למרות שבטוח הרגזת אותם אחרי שקראת למשטרה),
אם תכניס לכאן גורמים כמו רווחה בלי שהדבר איתם לפני אתה תכניס את סבא וסבתא שלך לעוד יותר צרות, אני מדבר על פנצ׳ר לאוטו ודברים בסגנון הזה, אני ממש לא חושב שצריך להתקפל מולם אבל בטח לא לעשות overkill למשהו שיכול להפתר בשקט
אם הוא קרה למשטרה וזה לא הרתיע אותם, זה הזמן לבצע עליית מדרגה חוקית. רווחה יכולה לתת לו את השקט שמגיע לו. זה לו שהוא מזמין רווחה לבן של פרנסואה אבוטבול נכון?
הוא לא צריך להקשיב לעצות *מסויימות* של חברי הפורום,כן,כאלה שיגרמו למלחמה למשל "תדביק לו את הפעמון" "תזמין רווחת הילד" וכו,כי כן ייצא מזה יותר רע מטוב.
עדיין חושב שאין קשר בין מה שכתבת למה שעניתי?

חושב שמעורבות של שיטור קהילתי יכול לסייע בעניין.

אם הוא קרה למשטרה וזה לא הרתיע אותם, זה הזמן לבצע עליית מדרגה חוקית. רווחה יכולה לתת לו את השקט שמגיע לו. זה לו שהוא מזמין רווחה לבן של פרנסואה אבוטבול נכון?

עדיין חושב שאין קשר בין מה שכתבת למה שעניתי?
איך אתה יודע?חסר אנשים מטורפים שיכולים לדקור מישהו על סיגרייה?זה באמת כל כך מדומיין?
לא אני עדיין לא רואה את הקשר.

איך אתה יודע?חסר אנשים מטורפים שיכולים לדקור מישהו על סיגרייה?זה באמת כל כך מדומיין?
תראה, על פי הסתברות הסיכוי שתיפול על משפחת פשע שגרה לך מול הדלת ולא ידעת על זה הוא זניח. לחיות מנוהל על ידי חרדות ופחדים כי מי יודע מה יהיה.. גם לא נשמע להיט. יש לך ארסנל של פתרונות חוקיים למצב. יש גם פתרונות אחרים שלא כדאי לפרסם פה
לא אני עדיין לא רואה את הקשר.
אז סיימתי כאן. גמר חתימה טובה

תראה, על פי הסתברות הסיכוי שתיפול על משפחת פשע שגרה לך מול הדלת ולא ידעת על זה הוא זניח. לחיות מנוהל על ידי חרדות ופחדים כי מי יודע מה יהיה.. גם לא נשמע להיט. יש לך ארסנל של פתרונות חוקיים למצב. יש גם פתרונות אחרים שלא כדאי לפרסם פה

אז סיימתי כאן. גמר חתימה טובה

כמו שרשמתי,זאת לא חייבת להיות "משפחת פשע" ,מספיק סתם ערס עם סכין

כמו שרשמתי,זאת לא חייבת להיות "משפחת פשע" ,מספיק סתם ערס עם סכין
יש לך ידיים? יש לך סכין בבית? יש לך נחישות לחיות ולטפל בכל איום על בריאותך? אם התשובות הם לא אז באמת עדיף שתשב בבית ותמשיך לסבול מהצקות

יש לך ידיים? יש לך סכין בבית? יש לך נחישות לחיות ולטפל בכל איום על בריאותך? אם התשובות הם לא אז באמת עדיף שתשב בבית ותמשיך לסבול מהצקות
אתה כאילו בא להצדיק שימוש באלימות בגלל צלצול בפעמון של הדלת ב11 בערב? אחרי הרבה שנים בפורומים אני מכיר אנשים כמוך שהם לוחמים מאחורי מקלדת,ועכברים במציאות.

הגישה הזאת של להציב מצלמות על ילד מסכן שדופק בדלת נשמעת לי קצת מרחיקת לכת בשלב הזה, מה השלב הבא? להתקמפר עם סנייפר במדרגות?
לך אל ההורים תגיד להם
"שלום, אני מצטער שהתחלנו ברגל שמאל עם משטרות ועניינים, גרים פה אנשים מבוגרים והילד שלכם עושה מעשי קונדס לא נאותים, אתה היית רוצה שילד היה דופק לאבא שלך בדלת כל היום?"
תראה אם יש עם מי לדבר
אם אין
תדבר עם ועד
אחר כך מחלקת פיקוח בעיריה
ואז רווחה
אפשרי בשלב הזה לערב עורך דין ולתבוע את ההורים
ואם אחרי כל זה לא קרה כלום
אני מכיר מישהו מאום אל פאחם מוכר אחלה דרגונוב

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על העצות.
העניין הוא שההורים שלהם יודעים שהם עושים את זה, ואין לי כל עניין לנהל דיאלוג איתם.
הילד שעושה את זה הוא בן 13.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית