הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכנים מצלצלים בדלת ובורחים

מצב
השרשור נעול
מזכיר לי שבעבר הרחוק הורי דיווחו על פריצה לבית שלנו וכאשר חזרתי הביתה מקניות עצרו אותי בחשד לפריצה כי ''התהלכתי קרוב לאירוע''
(למען כול הגינות הם גם הוסיפו שנראה להם מוזר שגבר בגילי חוזר מהסופר עם שקיות מה שזה לא אומר)

ועכשיו לפתרונות מעט יותר מעשיים במציאות..

1. להתקין מצלמה דמה ליד הדלת
2. לתפוס את הילד לשיחה רצינית ולהסביר לחרא הקטן שהוא לא בן 5 ויש לו אחריות על המעשים שלו.
3. להתעלם, הוא עושה את זה משעמום ומן הסתם ימצא עיסוק יותר מעניין בקרוב.

ועכשיו לפתרונות מעט יותר מעשיים במציאות..

1. להתקין מצלמה דמה ליד הדלת
2. לתפוס את הילד לשיחה רצינית ולהסביר לחרא הקטן שהוא לא בן 5 ויש לו אחריות על המעשים שלו.
3. להתעלם, הוא עושה את זה משעמום ומן הסתם ימצא עיסוק יותר מעניין בקרוב.
1.משטרה הייתה והוא ממשיך אז מה מצלמה תעשה
2.ואז אבא שלו או המשטרה יבואו ויסבירו לו שיש לו אחריות
3.השיעמום שלו = הסבל שלהם
חוץ מזה אם הוא פתח נושא כנראה זה נמשך לא מעט

תלוי. אתה תבוא?
מספיק עם ה"בריונות אינטרנט".
זה לא FXP כאן.

אין שום הצדקה ללכת לדקור בנאדם בגלל שצילצל בפעמון אחרי השעה 23:00 בלילה.
אין שום הצדקה ללקחת את החוק בידיים, אפילו שאין יותר מידיי אכיפה במדינה שלנו זה עדיין לא נותן לגיטימציה.
לערב משטרה בנושא, ואם אין מענה משם אז לצלם את זה בזמן אמת ולהגיש תלונה על הטרדה.
לפתוח חזית נגד שכנים זה לא דבר חכם, בסופו של דבר אחד מהשניים יעזוב פיזית את בניין המגורים.

מספיק עם ה"בריונות אינטרנט".
זה לא FXP כאן.

אין שום הצדקה ללכת לדקור בנאדם בגלל שצילצל בפעמון אחרי השעה 23:00 בלילה.
אין שום הצדקה ללקחת את החוק בידיים, אפילו שאין יותר מידיי אכיפה במדינה שלנו זה עדיין לא נותן לגיטימציה.
לערב משטרה בנושא, ואם אין מענה משם אז לצלם את זה בזמן אמת ולהגיש תלונה על הטרדה.
לפתוח חזית נגד שכנים זה לא דבר חכם, בסופו של דבר אחד מהשניים יעזוב פיזית את בניין המגורים.
אתה יודע שתאורטית אם מישהו מfxp רוצה לתבוע על דיבה ללא הוכחת נזק כרגע אפשרת לו.. רק אומר..

1.משטרה הייתה והוא ממשיך אז מה מצלמה תעשה
2.ואז אבא שלו או המשטרה יבואו ויסבירו לו שיש לו אחריות
3.השיעמום שלו = הסבל שלהם
חוץ מזה אם הוא פתח נושא כנראה זה נמשך לא מעט
1. מה שהמשטרה לא עשתה, הרתעה.
2. לא הבנתי למה הכוונה
3. אתה לא יודע כמה זמן זה נמשך, יתכן שזה מהשעמום של החופש. עוד מעט חוזרים לשגרה ארוכה בבתי הספר.

שיהיה לו בהצלחה
הוא לא צריך הצלחה, הוא צריך לעשות העתק הדבק לכתב תביעה והפורום יחטוף תביעה. לכן ממליץ לך לערוך את התגובה שלך כי משתמע שאתה כותב שfxp מעודדים עבירה של בריונות רשת

הוא לא צריך הצלחה, הוא צריך לעשות העתק הדבק לכתב תביעה והפורום יחטוף תביעה. לכן ממליץ לך לערוך את התגובה שלך כי משתמע שאתה כותב שfxp מעודדים עבירה של בריונות רשת
איחלתי לחייל בהצלחה.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
טכנית הוא כתב
"מספיק עם ה"בריונות אינטרנט".
זה לא FXP כאן."
יש נקודה בסוף כל משפט,משמע שתי המשפטים נכונים אבסולוטית, זה באמת לא FXP כאן, זה LBS.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
טכנית הוא כתב
"מספיק עם ה"בריונות אינטרנט".
זה לא FXP כאן."
יש נקודה בסוף כל משפט,משמע שתי המשפטים נכונים אבסולוטית, זה באמת לא FXP כאן, זה LBS.
טכנית משפטית הפורום עכשיו חשוף לתביעה. אבל היי, לא אכפת לכם. גם לי לא.
איחלתי לחייל בהצלחה.
טראומות מהשירות אה... יעבור אחי

אני לא מבין, באת להריץ כאן דאחקות או מה?
כל אחד שמגיב לך אתה מנסה לפתח איתו ריב?
הסגנון כתיבה הזה לא מתאים כאן בפורום, לא כאן, לא בהודעות פרטיות, ולא בפורום סטרואידים.

טכנית משפטית הפורום עכשיו חשוף לתביעה. אבל היי, לא אכפת לכם. גם לי לא.

אתה עורך דין במקצוע?

אני לא מבין, באת להריץ כאן דאחקות או מה?
כל אחד שמגיב לך אתה מנסה לפתח איתו ריב?
הסגנון כתיבה הזה לא מתאים כאן בפורום, לא כאן, לא בהודעות פרטיות, ולא בפורום סטרואידים.
לא עברתי על חוקי הפורום, עניתי לכל אחד כפי שהוא פנה אליי, הרבה קיבלו מידע מועיל ורלוונטי והרבה לצערי דחקות. להזכירך אתה בחרת לתייג תגובה שלי ולסגנן במצג שווא כאילו אני בריון רשת חסר אחריות. אל תתפלא אם יענו לך בצורה דומה.
אתה עורך דין במקצוע?
סטז'ר

לא עברתי על חוקי הפורום, עניתי לכל אחד כפי שהוא פנה אליי, הרבה קיבלו מידע מועיל ורלוונטי והרבה לצערי דחקות. להזכירך אתה בחרת לתייג תגובה שלי ולסגנן במצג שווא כאילו אני בריון רשת חסר אחריות. אל תתפלא אם יענו לך בצורה דומה.
השורה תחתונה היא שאתה מציג פתרונות שדוגלים באלימות, וזה לא משנה עבור איזה מצב.
השיחה איתך התגלגלה למקומות לא טובים וביקשתי בצורה יפה (אני חושב, לא?) שמספיק עם זה.

דבר אחד אחרון, כי באמת שאין לי זמן לויכוחים חסרי טעם כאלה, אל תשכח שהפלטפורמה כאן מיועדת לשירות הציבור ומנחילה סטטוס של שיתוף מידע ולמידה הדדית אבל הדבר הכי אחרון שיש לי אפס סובלנות אליו זה שימוש באלימות בכל צורה שהיא.

מקווה שהבנת למה התכוונתי ושלא תמשיך באותו קו.

השורה תחתונה היא שאתה מציג פתרונות שדוגלים באלימות, וזה לא משנה עבור איזה מצב.
השיחה איתך התגלגלה למקומות לא טובים וביקשתי בצורה יפה (אני חושב, לא?) שמספיק עם זה.

דבר אחד אחרון, כי באמת שאין לי זמן לויכוחים חסרי טעם כאלה, אל תשכח שהפלטפורמה כאן מיועדת לשירות הציבור ומנחילה סטטוס של שיתוף מידע ולמידה הדדית אבל הדבר הכי אחרון שיש לי אפס סובלנות אליו זה שימוש באלימות בכל צורה שהיא.

מקווה שהבנת למה התכוונתי ושלא תמשיך באותו קו.

הפתרונות שהצגתי היו חוקיים לחלוטין ולא דגלו באלימות למרות שאתה מנסה לצייר את זה כך. אין לי מושג לאיזה קו אתה מתכוון. אם אתה רוצה לפסול כל אחד שלא ''בא לך טוב'' כי הוא ענה לך בתגובה. זכותך. הרבה למידה לא תהיה כאן. ואם רצית לומר לי משהו באופן אישי יכולת להשתמש במסרים. מזכיר לך שוב לא עברתי על שום חוק מחוקי הפורום. נראה לי שהנושא ברור.

חשבת לחשמל את הפעמון? ואני מתכוונת לזה במלוא הרצינות.
גם אם יבואו אלייך בטענות "הילד התחשמל בגלל סבתא וסבא שלך" תמיד אפשר לענות שיש בעיות חשמל
או שתתפוס אותו על חם ותרסס עליו גז פלפל

חשבת לחשמל את הפעמון? ואני מתכוונת לזה במלוא הרצינות.
גם אם יבואו אלייך בטענות "הילד התחשמל בגלל סבתא וסבא שלך" תמיד אפשר לענות שיש בעיות חשמל
או שתתפוס אותו על חם ותרסס עליו גז פלפל

לרסס גז פלפל על ילד בן 13 שמצלצל בפעמון ובורח? לא רק שזה מעשה חולני בפני עצמו, התלונה שהוא יקבל על תקיפת קטין תהיה כואבת בהרבה מצלצול בפעמון.

• אהבתי
Reactions: Ger
לרסס גז פלפל על ילד בן 13 שמצלצל בפעמון ובורח? לא רק שזה מעשה חולני בפני עצמו, התלונה שהוא יקבל על תקיפת קטין תהיה כואבת בהרבה מצלצול בפעמון.
ההערה עם הגז פלפל הייתה בצחוק:sarcastic: ,במבט שני זה קצת חולני ואתה צודק לגמרי אז מצטערת על ההערה:rolleyes-71:.
אך אני לגמרי רצינית בקשר לחשמול פעמון דלת, לחבר קרוב שלי הייתה בעיה גם עם השכנים. הם משפחה רוסית יחידה בבניין שלם של אתיופים(בכוונה מדגישה את המוצא להבנת הסיפור) בהתחלה גם היו את מעשי קונדס הטיפשיים האלה ,אחרי תקופה קצרה זה התחיל להפריע להם יותר ויותר וביקשו יפה מהמשפחות ממול שהילדים שלהם יפסיקו והגיבו בטענה "אתם גזענים , אנחנו בסדר וגם הילדים וזה אתם לא בסדר שבאים בטענות שווא", גם פנו לוועד וגם למשטרה ולא עזר. מה שהוא עשה פשוט שיחק שם עם המוליל כך שיבצבץ מוליך חי למתג עצמו. זה לא זרם של 0.3 ואפילו בספקות שמגיע ל0.1, אבל התחושה שיש בידיים אחרי שנוגעים בזרם כזה היא מאוד לא נעימה ומרתיע מאוד ילדים. זה ירד בהדרגתיות ועכשיו לא ידוע מה עם זה, אבל לעומת פעם עכשיו זה רגוע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית