הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכנים מצלצלים בדלת ובורחים

מצב
השרשור נעול
ההערה עם הגז פלפל הייתה בצחוק:sarcastic: ,במבט שני זה קצת חולני ואתה צודק לגמרי אז מצטערת על ההערה:rolleyes-71:.
אך אני לגמרי רצינית בקשר לחשמול פעמון דלת, לחבר קרוב שלי הייתה בעיה גם עם השכנים. הם משפחה רוסית יחידה בבניין שלם של אתיופים(בכוונה מדגישה את המוצא להבנת הסיפור) בהתחלה גם היו את מעשי קונדס הטיפשיים האלה ,אחרי תקופה קצרה זה התחיל להפריע להם יותר ויותר וביקשו יפה מהמשפחות ממול שהילדים שלהם יפסיקו והגיבו בטענה "אתם גזענים , אנחנו בסדר וגם הילדים וזה אתם לא בסדר שבאים בטענות שווא", גם פנו לוועד וגם למשטרה ולא עזר. מה שהוא עשה פשוט שיחק שם עם המוליל כך שיבצבץ מוליך חי למתג עצמו. זה לא זרם של 0.3 ואפילו בספקות שמגיע ל0.1, אבל התחושה שיש בידיים אחרי שנוגעים בזרם כזה היא מאוד לא נעימה ומרתיע מאוד ילדים. זה ירד בהדרגתיות ועכשיו לא ידוע מה עם זה, אבל לעומת פעם עכשיו זה רגוע.
זה אולי יעבוד בהתחלה אבל אחר כך הם יקלטו את זה ופשוט ישימו כפפה או ילחצו עם מקל

אולי פשוט לנטרל את הפעמון לחודש/שבוע מאמין שיתן שקט לסבא וסבתא ללא מריבות או פלילים וזה הכי חשוב.

זה הפך לפורום מיסטיקה ומגיה בfxp

אתה יודע שתאורטית אם מישהו מfxp רוצה לתבוע על דיבה ללא הוכחת נזק כרגע אפשרת לו.. רק אומר..

איך אני אוהב את הסטז׳רים האלו שחיים בסרט,
זאת הבעיה בישראל חושבים שאפשר לתבוע על כל שטות.
זאת הסיבה גם שמקצוע עריכת הדין נראה כמו שהוא נראה.

איך אני אוהב את הסטז׳רים האלו שחיים בסרט,
זאת הבעיה בישראל חושבים שאפשר לתבוע על כל שטות.
זאת הסיבה גם שמקצוע עריכת הדין נראה כמו שהוא נראה.
אכן טיעון לוגי מנצח. אני חושב שכל עורכי הדין צריכים לעשות הסבה לקרוספיט ולהיות מנהלים בפורום lbs

אתה יודע שתאורטית אם מישהו מfxp רוצה לתבוע על דיבה ללא הוכחת נזק כרגע אפשרת לו.. רק אומר..
[] אוי... תנוח, ותשים כסף בצד על הוצאות משפט, שכר טירחה וכו'

אחי הוא מתמחה, הוא עוד לא הבין חצי מהחיים. קודם שיעבור את המבחני לשכה, במועד שלי 60% נכשלו... רק אומר

כשהוא יהיה פעם אחת בבית משפט לתביעות קטנות והשופט יגיד לו במילים אחרות "טוסו לי מהעיניים ותסתדרו בינכם כי יש לי עוד אלף תיקים" הוא יבין שהוא לא חכם כזה גדול.

שמע אני במקומך תופס תילד ומאיים עליו תן לו איזה בכה ככה בקטנה והוא ילמד תלקח אם לא תתפוס אותו עוד הפעם והפעם תרביץ לו יותר חזק מידה והוא מלשין תכחיש אין לו שום הוחכות והמשטרה או מי שלא יעורב לא תאמין לו מולך

שמע אני במקומך תופס תילד ומאיים עליו תן לו איזה בכה ככה בקטנה והוא ילמד תלקח אם לא תתפוס אותו עוד הפעם והפעם תרביץ לו יותר חזק מידה והוא מלשין תכחיש אין לו שום הוחכות והמשטרה או מי שלא יעורב לא תאמין לו מולך
😣😣😣

ננעל.

b60328d3ac7c4e985b16f6e80014f072c23b882d29602109db7f9226b9da4175.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית