ייעוץ בחירת חומרים עבור סייקל שני

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
קודם כל אני רוצה לפרגן לכל הנעוצים והמידע שיש פה , זה עזר לי המון בלקבל החלטה לעשות את הסייקל הראשון שהיה מוצלח 😃

בסייקל הראשון לפני כ 4 חודשים , השתמשתי בטסט ארוך בלבד למשך 12 שבועות , התוצאות היו מעולות

יש לי התלבטות בין בחירת חומרים ומינונים לאחר שעברתי על הרבה מידע פה .

את הסייקל שני אני רוצה לעשות 14 שבועות
שבועות1-14 טסט אננתת
שבועות 1-6 דיאנבול
שבועות 1-14 פרימו או בולדנון

מטרת הסייקל היא מאסה כמה שיותר נקייה , ויש לי כמה שאלות שלא ברורות לי :

1. דיאנבול , רשום טווחי מינון 25 מ"ג זה הכי מעט ו50 זה המקסימום , מה המינון הכי מומלץ על מנת לראות תוצאות ולהמנע מנזקים מיותרים?

* יש נושאים שרשום בהם שעדיף לפצל את המינון ויש כאלה שממליצים על לקחת במכה , יש כאלה שאומרים שעדיף לקחת בבוקר ומישהו אחר שהמליץ מנסיון לקחת כמה שעות לפני האימון, מה אידיאלי?
יש אופיצה להשיג דיאנבול רפואי?

2. בולדנון אל מול פרימו הדברים החשובים לי הם בטיחות החומר , ז"א הבנתי שפרימו ניתן להשיג רפואי ובולדנון לא . שנית בהתחשב במטרה שלי שהיא עלייה נקייה במאסה הבנתי שבולדנון מעולה למאסה נקייה אבל הוא מעלה מאוד ברעב וגם פרימו מעולה לעלייה במאסה נקייה . בשורה התחתונה בטיחות - תועלת לעומת הוצאה מה עדיף?

כמה שאלות אחרונות לגבי מינונים : בולדנון הבנתי שהמינון המומלץ הוא 300-400 מ"ג לשבוע כאשר לפעמים מומלץ להתחיל שבוע ראשון מ800 , לרדת שבוע שני ל600 ושאר השבועות להמשיך על 300-400 , זה בטיחותי?
* בנוסף ראיתי שהחומר מגיע במינונים שונים לפעמים ב25/50 מ"ג במצב כזה אני צריך להזריק כל יום , כל יומיים? ולעפמים זה מגיע בזריקה של 200 מ"ג במצב כזה מדבור ב2 זריקות בשבוע , בהפרשים שויים ?

לגבי פרימו לא מצאתי יותר מדי מידע רק שגם מומלץ להשתמש ב400 מ"ג לשבוע ? באיזה מינונים הוא מגיע לרוב והאם שיטת השימוש דומה לשימוש בבולדנון?

תודה מראש 😃

1. בדרך כלל דיבול שהוא עובד טוב 30 מלגרם מספיק. אם אתה שוקל מעל 90 קילו אפשר 40 אם אתה שוקל מעל 100 קילו אפשר 50.
דיבול רפואי אורגינל כרגע לא קיים. יש דיבול של חברת בלקן שעובד אם רישיון של מולדובה וזמין לקניה גם בבית מרקחת שם. אבל זה עדין קומבינה זה לא רפואי אורגינל. אני ממליץ לשתות את הדיבול בארוחות שהם לפני אימון. לא משנה אם זה בחלוקה או מכה אחת.
2. אם תצליח להשיג פרימו רפואי של בית מרקחת זה יעלה לך הרבה מאוד כסף במיוחד כי תשתמש במינון של כ-400-300 מלגרם בשבוע שיעבוד חזק. הוא מגיע בדרך כלל 100 מלגרם. אפשר לקחת חברה לא רפואית אבל מומלצת והוא יעשה תעבודה. עדין הוא יותר יקר מבולדנון איך שלא תהפוך את זה.
*הבולדנון נותן רעב במינון גבוה שמשתנה מאדם לאדם. אני לקחתי בולדנון 600 מלגרם ואכלתי כמו ארייה שמעתי על אנשים שלקחו 1000 מלגרם ואמרו לי שלא הרגישו רעב מיוחד.
הבולדנון אומנם לעליה נקייה זה נכון אבל הוא עדין סופח יותר נוזלים. אם פרימו היהי לך פחות נוזלים.
אני לא רואה טעם בכל הפירמידות האלה של המינונים בבולדנון תריץ את זה אחיד וזהו על תסתבך.
על איזה חומר ראית שהוא מגיע במינון של 25-50 מלגרם ? אני ראיתי רק טסט קצר פרופ באמפולות שהוא 50 . רפואי.
שורה תחתונה אפשר לקחת טסט + בודלנון או פרימו שניהם אסטרים הרוקים ולרוץ אם זה 2 זריקות בשבוע למשך 12-14 שבועות + פרגניל לעשכים לא לשכוח. דיבול אפשר למשוך עד 8 שבועות + מנכה כבד טוב.

על איזה חומר ראית שהוא מגיע במינון של 25-50 מלגרם
Equipoise מגיע הרבה פעמים בויאל גדול (50 מ"ל ואף יותר) ובמינון של 50 מ"ג. אני בעצמי לקחתי אחד כזה מאלי לפני משהו כמו 20 שנה.
IMG_20171011_004732.jpg

לגבי מינון של 25 מ"ג, יצא לי באופן אישי להשתמש בטסט סספנשן באמפולות של 2 מ"ל במינון 25 מ"ג פר מיל. לא זוכר של איזו חברה (איפשהו בתחילת שנות האלפיים) אבל זה שרף מאוד. הינה דוגמה אחרת:
IMG_20171011_010321.jpg

Equipoise מגיע הרבה פעמים בויאל גדול (50 מ"ל ואף יותר) ובמינון של 50 מ"ג. אני בעצמי לקחתי אחד כזה מאלי לפני משהו כמו 20 שנה.
צפה בקובץ המצורף 41255
לגבי מינון של 25 מ"ג, יצא לי באופן אישי להשתמש בטסט סספנשן באמפולות של 2 מ"ל במינון 25 מ"ג פר מיל. לא זוכר של איזו חברה (איפשהו בתחילת שנות האלפיים) אבל זה שרף מאוד. הינה דוגמה אחרת:
צפה בקובץ המצורף 41256
אתה דינוזאור 😛

• פותח/ת השרשור
1. בדרך כלל דיבול שהוא עובד טוב 30 מלגרם מספיק. אם אתה שוקל מעל 90 קילו אפשר 40 אם אתה שוקל מעל 100 קילו אפשר 50.
דיבול רפואי אורגינל כרגע לא קיים. יש דיבול של חברת בלקן שעובד אם רישיון של מולדובה וזמין לקניה גם בבית מרקחת שם. אבל זה עדין קומבינה זה לא רפואי אורגינל. אני ממליץ לשתות את הדיבול בארוחות שהם לפני אימון. לא משנה אם זה בחלוקה או מכה אחת.
2. אם תצליח להשיג פרימו רפואי של בית מרקחת זה יעלה לך הרבה מאוד כסף במיוחד כי תשתמש במינון של כ-400-300 מלגרם בשבוע שיעבוד חזק. הוא מגיע בדרך כלל 100 מלגרם. אפשר לקחת חברה לא רפואית אבל מומלצת והוא יעשה תעבודה. עדין הוא יותר יקר מבולדנון איך שלא תהפוך את זה.
*הבולדנון נותן רעב במינון גבוה שמשתנה מאדם לאדם. אני לקחתי בולדנון 600 מלגרם ואכלתי כמו ארייה שמעתי על אנשים שלקחו 1000 מלגרם ואמרו לי שלא הרגישו רעב מיוחד.
הבולדנון אומנם לעליה נקייה זה נכון אבל הוא עדין סופח יותר נוזלים. אם פרימו היהי לך פחות נוזלים.
אני לא רואה טעם בכל הפירמידות האלה של המינונים בבולדנון תריץ את זה אחיד וזהו על תסתבך.
על איזה חומר ראית שהוא מגיע במינון של 25-50 מלגרם ? אני ראיתי רק טסט קצר פרופ באמפולות שהוא 50 . רפואי.
שורה תחתונה אפשר לקחת טסט + בודלנון או פרימו שניהם אסטרים הרוקים ולרוץ אם זה 2 זריקות בשבוע למשך 12-14 שבועות + פרגניל לעשכים לא לשכוח. דיבול אפשר למשוך עד 8 שבועות + מנכה כבד טוב.

תודה רבה על העזרה 😃
יש לי כמה שאלות נוספות , הבחור שממנו אני מביא את החומרים הטסט והדיאנבול הם של בלקן , אני באמת שואף להשתמש בדברים כמה שיותר איכותיים אתה אומר שעדיף אולי להשתמש בטסט רפואי אורגינל , ודיאנבול של בלקן כי אין אחר? ובכללי איך החברה הזו מבחינת איכות?

שאלה אחרונה , רק להבין שהבנתי את הדברים .
הבולדנון שהוא מביא לי מגיע באמפולות של 200 מ"ל , אני יכול להזריק את הבולדנון באותם ימים פעמיים בשבוע שבהם אני מזריק את הטסט? (ומבחינת מזרק זה דורש מזרק רגיל לכל דבר?)

ולגבי הדיאנבול הוא מגיע במינון של 10 מ"ג לכדור אז לקחת 3-4 כדורים כמה שעות לפני האימון?

הטסט והדיאנבול הם של בלקן , אני באמת שואף להשתמש בדברים כמה שיותר איכותיים אתה אומר שעדיף אולי להשתמש בטסט רפואי אורגינל , ודיאנבול של בלקן כי אין אחר? ובכללי איך החברה הזו מבחינת איכות?
הבולדנון שהוא מביא לי מגיע באמפולות של 200 מ"ל , אני יכול להזריק את הבולדנון באותם ימים פעמיים בשבוע שבהם אני מזריק את הטסט? (ומבחינת מזרק זה דורש מזרק רגיל לכל דבר?)
ולגבי הדיאנבול הוא מגיע במינון של 10 מ"ג לכדור אז לקחת 3-4 כדורים כמה שעות לפני האימון?
כמו שאמרו לך אם יש טסט רפואי אז בגדול זה עדיף מבלקן בתנאי ואין לך בעיה אם המחיר אם תרואה שזה יקר מידי תשאר אם בלקן.
בלקן היא חברה סבבה החומרים האורגינלים שלהם עובדים.
את הבולדנון ואת הטסט תזריק באותם ימים באותו מזרק.
את הדיבול תשתה בארוחות שהם לפני אימון יש לך 2 ארוחות לפני אימון? תפזר אותם 2 כדורים בכל ארוחה.

את הסייקל שני אני רוצה לעשות 14 שבועות
שבועות1-14 טסט אננתת
שבועות 1-6 דיאנבול
שבועות 1-14 פרימו או בולדנון
אם תבחר בבולדנון, הפסק איתו כשבועיים טרם הזריקה האחרונה של טסט, בכדי לצאת ל-PCT באופן מסונכרן, כאשר בזמן זה רמות החומרים תהיינה ב-Baselne כנדרש
מטרת הסייקל היא מאסה כמה שיותר נקייה
וזה גם עניין מרכזי של תזונה. לא לשכוח לאכול בהתאם.

* יש נושאים שרשום בהם שעדיף לפצל את המינון ויש כאלה שממליצים על לקחת במכה , יש כאלה שאומרים שעדיף לקחת בבוקר ומישהו אחר שהמליץ מנסיון לקחת כמה שעות לפני האימון, מה אידיאלי?
דיבול, ובכלל כל אוראלי, כדאי לפצל בשל זמן מחצית חיים נמוך. במקרה של דיבול, פשוט לקחת כל 4-6 שעות (תלוי כמה אתה צריך לקבל ביום).

יש אופיצה להשיג דיאנבול רפואי?
לא קיים דיבול רפואי

2. בולדנון אל מול פרימו הדברים החשובים לי הם בטיחות החומר , ז"א הבנתי שפרימו ניתן להשיג רפואי ובולדנון לא . שנית בהתחשב במטרה שלי שהיא עלייה נקייה במאסה הבנתי שבולדנון מעולה למאסה נקייה אבל הוא מעלה מאוד ברעב וגם פרימו מעולה לעלייה במאסה נקייה . בשורה התחתונה בטיחות - תועלת לעומת הוצאה מה עדיף?
פרימו רפואי הוא כמו חד-קרן. ובאמת - כמעט ולא קיים וסיכוי מאוד גבוה לזיוף. הייתי נזהר ואפילו מתרחק מכל מקור שהוא. רב הנסתר על הגלוי.

כמה שאלות אחרונות לגבי מינונים : בולדנון הבנתי שהמינון המומלץ הוא 300-400 מ"ג לשבוע כאשר לפעמים מומלץ להתחיל שבוע ראשון מ800 , לרדת שבוע שני ל600 ושאר השבועות להמשיך על 300-400 , זה בטיחותי?
* בנוסף ראיתי שהחומר מגיע במינונים שונים לפעמים ב25/50 מ"ג במצב כזה אני צריך להזריק כל יום , כל יומיים? ולעפמים זה מגיע בזריקה של 200 מ"ג במצב כזה מדבור ב2 זריקות בשבוע , בהפרשים שויים ?
בולד - שבועים ראשונים במינון עד כפול ממינון תחזוקה (נאמר 1200 מ"ג עד 1600 מ"ג). ביתר 10 שבועות הסייקל - מינון תחזוקה של 800 מ"ג. להזריק באופם מפוצל פעמיים בשבוע עם הטסט

יש לי כמה שאלות נוספות , הבחור שממנו אני מביא את החומרים הטסט והדיאנבול הם של בלקן , אני באמת שואף להשתמש בדברים כמה שיותר איכותיים אתה אומר שעדיף אולי להשתמש בטסט רפואי אורגינל , ודיאנבול של בלקן כי אין אחר? ובכללי איך החברה הזו מבחינת איכות?
חולק על שנאמר עלי, באלקן חברה מאוד לא עיקבית ובימינו היא לא מומלצת. יש עדיין באצ'טים טובים שלה, ויש הרבה שלא - סך הכל הימור.

קודם כל אני רוצה לפרגן לכל הנעוצים והמידע שיש פה , זה עזר לי המון בלקבל החלטה לעשות את הסייקל הראשון שהיה מוצלח 😃
תודה
זה הדבר החשוב ביותר שניתן לומר

אני משתמש כעת באנטט ובולדנון של זנקו עולם אחר , חשק מיני גבוהה מהרגיל גירוי מיני והיצר שולטים היטב, ביחס לחומר רפואי המינון של זנקו הוא בהחלט ברמה. מה גם שהורידים מאוד בולטים אצלי מהבולד. רעב אני לא יכול לתת את הדעת כי אצלי גם מהטסט הרעב גובר.מזריק 800מג מהבולד ו 750מג מהאנטט

בא
אני משתמש כעת באנטט ובולדנון של זנקו עולם אחר , חשק מיני גבוהה מהרגיל גירוי מיני והיצר שולטים היטב, ביחס לחומר רפואי המינון של זנקו הוא בהחלט ברמה. מה גם שהורידים מאוד בולטים אצלי מהבולד. רעב אני לא יכול לתת את הדעת כי אצלי גם מהטסט הרעב גובר.מזריק 800מג מהבולד ו 750מג מהאנטט
באיה שבוע אתה של הסייקל?

• פותח/ת השרשור
דיבול, ובכלל כל אוראלי, כדאי לפצל בשל זמן מחצית חיים נמוך. במקרה של דיבול, פשוט לקחת כל 4-6 שעות (תלוי כמה אתה צריך לקבל ביום).

קראתי פה שהכמויות המומלצות הם בין 30 ל50 מ"ג ליום כשלמתחיל ממומלץ לקחת 30.
הדיבול שאני לוקח מגיע בכדורים של 10 מ"ג אז חשבתי פשוט לקחת הכל לפני האימון או לקחת 40 ולפצל ל2 ארוחות שלפני האימון.

בולד - שבועים ראשונים במינון עד כפול ממינון תחזוקה (נאמר 1200 מ"ג עד 1600 מ"ג). ביתר 10 שבועות הסייקל - מינון תחזוקה של 800 מ"ג. להזריק באופם מפוצל פעמיים בשבוע עם הטסט

קראתי פה לא מעט שמינון תחזוקה מומלץ הוא 400 .
בנוסף מישהו המליץ לי פה להזריק את הבולד ביחד עם הטסט ז"א לשאוף את הבולד מהמזרק שיש בו כבר טסט ולהזריק ביחד.

טסט טרן לדעתי יתן תוצאות טובות יותר
לא מבין למה להתעסק עם בולדנון כשיש טרן
אתה לא מבין כי אתה גמור אחי. הוא כולה רוצה סייקל שני בחיים שלו אתה ממליץ לו על טרן ? טרן מומלץ בסייקל מספר 4-5 חומר חזק אם תופעות לוואי שצריך לדעת להתמודד איתם. ( חומר שגם לא מתאים לכל בן אדם שפוי)

טסט טרן לדעתי יתן תוצאות טובות יותר
לא מבין למה להתעסק עם בולדנון כשיש טרן
לא תמיד מתאים ויהיה מועדף על המשתמש משלל סיבות, העיקרית היא כי מדובר בחומר חזק ובעל תופעות לוואי רבות

Dr Diesel
תודה על האבחון המקצועי אתה בטוח יודע מה אתה אומר
לא כל אחד הופך לרוצח סידרתי על טרן
דבר שני במינון נמוך מאוד אפשר להוציא תוצאות טובות יותר מלדחוף פי 4 כמויות חומר
אין שום סיבה הגיונית לדחוף טונות חומרים שאפשר לשבת על מינון אפסי טסט טרן ובלי יותר מדי תופעות לוואי עם בכלל

Dr Diesel
תודה על האבחון המקצועי אתה בטוח יודע מה אתה אומר
לא כל אחד הופך לרוצח סידרתי על טרן
דבר שני במינון נמוך מאוד אפשר להוציא תוצאות טובות יותר מלדחוף פי 4 כמויות חומר
אין שום סיבה הגיונית לדחוף טונות חומרים שאפשר לשבת על מינון אפסי טסט טרן ובלי יותר מדי תופעות לוואי עם בכלל
מינון אפסי? כמו מה?
אתה גם צודק, אך יש עוד פאנים לבחירת החומרים
טרן במינון נמוך מידי לא יעשה הרבה, עם כל הרצון הטוב

אני ידבר על עצמי ולא אחרים
לאחרונה הייתי על 250 טסט 200 טרן
אתה צודק פיצוצים מתחילים בשבוע השלישי
אבל מעבר לזה צברתי מסה נקייה מאוד קשיחות כוח
תופעות לווי לא הרגשתי בכלל ברמה כזאת שאני מת לחזור כבר לסיבוב נוסף
החומר הזה מוגדר לדעתי לא נכון אבל שוב זאת רק דעתי האישית מעדיף מינונים נמוכים ככול האפשר וטרן עושה את העבודה בשבילי פשוט מושלם
בחורף אני שוקל ללכת על משהו "רטוב יותר"
אבל בכנות פשוט לא רואה סיבה לשנות לעלות טיפה מינונים וזה מושלם
ובתכלס הרבה לא מדברים על זה אבל עם כל הכבוד לחומרים הכל מתחיל וניגמר בתזונה
והרבה מאוד מפספסים בנושא בגדול

אני לא מתיימר להיות זה שיודע הכל בסהכ מביעה דעה אישית
עם הייתה מוותר על המשפט הראשון שלך התגובה שלך הייתה הרבה יותר מכובדת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית