הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת חומרים עבור סייקל שני

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
קודם כל אני רוצה לפרגן לכל הנעוצים והמידע שיש פה , זה עזר לי המון בלקבל החלטה לעשות את הסייקל הראשון שהיה מוצלח 😃

בסייקל הראשון לפני כ 4 חודשים , השתמשתי בטסט ארוך בלבד למשך 12 שבועות , התוצאות היו מעולות

יש לי התלבטות בין בחירת חומרים ומינונים לאחר שעברתי על הרבה מידע פה .

את הסייקל שני אני רוצה לעשות 14 שבועות
שבועות1-14 טסט אננתת
שבועות 1-6 דיאנבול
שבועות 1-14 פרימו או בולדנון

מטרת הסייקל היא מאסה כמה שיותר נקייה , ויש לי כמה שאלות שלא ברורות לי :

1. דיאנבול , רשום טווחי מינון 25 מ"ג זה הכי מעט ו50 זה המקסימום , מה המינון הכי מומלץ על מנת לראות תוצאות ולהמנע מנזקים מיותרים?

* יש נושאים שרשום בהם שעדיף לפצל את המינון ויש כאלה שממליצים על לקחת במכה , יש כאלה שאומרים שעדיף לקחת בבוקר ומישהו אחר שהמליץ מנסיון לקחת כמה שעות לפני האימון, מה אידיאלי?
יש אופיצה להשיג דיאנבול רפואי?

2. בולדנון אל מול פרימו הדברים החשובים לי הם בטיחות החומר , ז"א הבנתי שפרימו ניתן להשיג רפואי ובולדנון לא . שנית בהתחשב במטרה שלי שהיא עלייה נקייה במאסה הבנתי שבולדנון מעולה למאסה נקייה אבל הוא מעלה מאוד ברעב וגם פרימו מעולה לעלייה במאסה נקייה . בשורה התחתונה בטיחות - תועלת לעומת הוצאה מה עדיף?

כמה שאלות אחרונות לגבי מינונים : בולדנון הבנתי שהמינון המומלץ הוא 300-400 מ"ג לשבוע כאשר לפעמים מומלץ להתחיל שבוע ראשון מ800 , לרדת שבוע שני ל600 ושאר השבועות להמשיך על 300-400 , זה בטיחותי?
* בנוסף ראיתי שהחומר מגיע במינונים שונים לפעמים ב25/50 מ"ג במצב כזה אני צריך להזריק כל יום , כל יומיים? ולעפמים זה מגיע בזריקה של 200 מ"ג במצב כזה מדבור ב2 זריקות בשבוע , בהפרשים שויים ?

לגבי פרימו לא מצאתי יותר מדי מידע רק שגם מומלץ להשתמש ב400 מ"ג לשבוע ? באיזה מינונים הוא מגיע לרוב והאם שיטת השימוש דומה לשימוש בבולדנון?

תודה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
למה לא לדלג פשוט לgh וזהו?
אני חושב שכמו לכל דבר בחיים יש שלבים , ותקנו אותי אם אני טועה הגוף גם מתרגל לחומרים /מינונים .. לכן לקחת טרן כבר בסייקל שני? לאן מפה ?

לא תמיד מתאים ויהיה מועדף על המשתמש משלל סיבות, העיקרית היא כי מדובר בחומר חזק ובעל תופעות לוואי רבות
אני אשמח אם תוכל לענות לי על 2 השאלות למעלה 😃
תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
מדויק מאוד

תודה על המענה 😃

כדי לא לפתוח אשכול נוסף רציתי לשאול לגבי פרגניל . התייעצתי עם אנשים שמשתמשים וקראתי גם כאן בפורום והדעות חלוקות במובן של תדירות השימוש.
במידה ואני עושה סייקל של 16 שבועות , ממליצים לצורך העניין לקחת פרגניל מהשבוע ה3 עד ה10-12 זו דעה מס' 1...
בדעה השנייה גם כאן ההמלצות הם להזריק אחד לשבועיים-שלושה כדי שהגוף לא יתרגל לחומר במהרה וההשפעה שלו תיחלש.
מה האידיאל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית