הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיתי שהדיון של הדיון על הפטריה נסגר אז פתחתי חדש

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.

2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.

5. מערכת LBS! אינה אחראית ולא תישא בכל אחריות למסרים, ידיעות, פרסומים מכל מין וסוג שהוא, אופי הדיונים בפורומים ותוכנם, כולם או מקצתם, והאחריות בעניין זה תחול על המשתמש מפרסם המידע או ההודעה, ועליו בלבד. המערכת לא תישא באחריות כלשהי לנזק, תקלה, אובדן וכיו"ב, אשר ייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה מפרסום כלשהו בפורומים או במידע שבהם, ובכלל זה שימוש. האחריות על השימוש במידע הנמסר בפורומים ותוצאותיו יחולו על המשתמש בלבד. מאידך, המידע שהנך מפרסם בפורום, לרבות מדיה אלקטרונית על שלל סוגיה ויצירות מקור מותרים לקריאה ולצפייה לכלל משתמשי הפורום, ללא יוצא מן הכלל ו/או יוצא דופן. כמו-כן, זכויות היוצרים והקניין הרוחני יהיו שייכים לבעלי LBS והם יוכלו להשתמש בו בכל דרך שימצאו לנכון, לרבות פרסומו בכל בכל מקום ובמה, ללא סייג.

אני אשם את זה פה בשביל המנהלים כדי שלא ימחקו לי את הפוסט

ומה נהיה בזמן האחרון שמוחקים הודעות של אנשים או נועלים פוסטים - אתם לא רוצים להתמודד עם אנשים ?
אתם רוצים לקחת את הפורום הזה לכיוון אחד ?

יש סיבה שפחות ופחות אנשים נכנסים לפורום הזה

נערך לאחרונה:
יש פה מנהלים חדשים, אלו רוצים "להרגיש" שהם ממלאים את התפקיד החדש והנוצץ אז נוצר כאן ניהול יתר מעייף טרחני והרסני, אז חבר'ה וותיקים מלאי ידע וניסיון שיצרו פה חלק מההווי הקהילתי החלו לעזוב, חבר'ה חדשים ששואלים כמה גרם חלבון יש בטונה הצטרפו והפורום הזה מתפורר כל חודש שעובר.

דיוניים צדדים מעניינים שהתפתחו מתוך פוסט כלשהו נבלמים כי המנהלים לא רוצים לשהדיון יוסט
דיונים נסגרים כי המנהלים "מרגישים" שתרבות הדיון לא מספקת וחייבים לגרד את עקיצת הניהול שלהם
פוסטים שנפתחו בפורום מסויים מועברים בלי היגיון לפורום אחר כי זה מרגיש יותר מסודר למנהלים בעין

בכל אופן, המגמה היא למטה.

כמו בכלכלה, ככל שהמדינה מתערבת יותר נוצר נזק ועוני - לכן גם הפורום הזה הולך לעזאזל.

בצלחה לכולם

נערך לאחרונה:
אני חושב שזה לא תפקידו של הפורום להגן בגופו על דמויות ציבוריות.
וזה באמת חבל שממשיכים להרוג את הפורום בכך שהוא הופך לפלטפורמה מאוד מצומצמת ומגמתית

לאחרונה ננעלו הרבה נושאים בפורום, חלקם ננעלו גם מכיוון שאותם מנהלים הרגישו שלטעמם הוא צריך להנעל, גם אם הסיבות אינן מוצדקות.

לטעמי זה צריך להסב את תשומת ליבם של המנהלים הבכירים.

אני מניח שאם מישהו מושעה הוא עדיין יכול לקרוא הודעות,
ומשכך, אתה צריך להיות טאמבל די רציני בשביל לפתוח דיון על דיון ובו לשאול שאלות עד כדי כך לא ענייניות, שלא לומר אהבליות לחלוטין.

"אתם לא רוצים להתמודד עם אנשים ?"
מה חשבת, שמשפט (שאלה?) כזה מחייב מענה ממישהו? מה אתה מורה בביצפר?

המנהלים ברובם המכריע, כבודם במקומם מונח ונראה שהם עושים עבודתם כהלכה.
עם זאת, צורם לי שקיימים מנהל/ים פלוני/ים מסויימ/ים שבפרוש פועלים לטובת מחנה מאוד מסויים שהוא כידוע שנוי במחלוקת. לא יודע אם הדבר הוא בכוונה או בתמימות, אך אלו הם המעשים בפועל וצר לי שזה המצב, מגיע לפורום הזה משהו יותר טוב.

נערך לאחרונה:
אמלק לאנשים שפה פעם בשבוע ?

אדטו פרסם פטריה שהוא מוכר כ"פטריית קסם". בפועל אין לזה שום ביסוס. אשתו של אדטו טענה שהוא דר' לתזונה, התפתח וויכוח שבו הועלו צילומי מסך שמעמידים את העניין בסימן שאלה וזה גרר מחיקת הודעות ונעילה של השרשור.
מנהל מסויים גם מחק תגובות שאמרו ש pl בארץ הוא שכונה בהשוואה ל wl.

אתם רציניים? למה להשעות כול פעם שהנושא עולה לדיון?
הוא לא פגע באף אחד אלא בסך הכול העלה העביר ביקורת (ias אתם לא מושלמים תימדדו )
אתם רק מוכיחים את הפואנטה שלו כול פעם ופעם במהלך הזה ....
ובמקרה שישעו אותי רק שתדעו שאני תמיד אהבתי כולכם .....😭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית