שלום לכם,
בבקשה אל תצחקו על השאלה שלי...
כבר מיואשת מהכל...
אני כבר 19 שנה סובלת מהפרעות אכילה החל מאנורקסיה ועד לבולימיה
ירידות קיצוניות במשקל של 28 ק"ג ועד ל80 ק"ג על גובה 1.54
היום לאחר מעקב וטיפולים (כמובן אחרי אשפוז במחלקה)
אני קצת יותר מאוזנת (עדיין יש התקפי זלילה אבל לא ברמה של בולמוסים והקאות)
כיום בת 29, שוקלת 53 אבל מתוסכלת כי מרגישה שהגוף שלי ממש התעוות !! אני אחרי 2 לידות ונהיו לי ירכיים וצלוליט בצורה מפחידה !!
השתגעתי בהריונות...
בפרט שאני גם לוקחת גלולות למניעת הריון (הורמונים)
כדורים פסיכיאטרים
מה לא ניסיתי...אירובי, אימוני כח אבל לא מצליחה לרדת במשקל ובעיקר להצר היקפים
אני יודעת שהבעיה העיקרית שלי זה התזונה...אוכלת רכיבים לא נכונים מפחיתה מהתפריט וכתוצאה מזה אח"כ נוצרים לי התקפי זלילה..
השאלה אם מקומי כאן?? כי הדיאטנית שלי של הפרעות אכילה אמרה לי במפורש שאסור לי דיאטות אבל התפריט שהיא נותנת לי מלא במתוק ופחמימות....
אני מרגישה שזה לא עושה לי טוב..אולי לנפש כן כי אני צריכה מתוק אבל לגוף ממש לאא ואני רוצה להתחיל אורח חיים בריא ולשרוף את עודפי השומן שהצטברו לי מהלידות כי זה ממש מציק לי
תודה לעונים !!
בבקשה אל תצחקו על השאלה שלי...
כבר מיואשת מהכל...
אני כבר 19 שנה סובלת מהפרעות אכילה החל מאנורקסיה ועד לבולימיה
ירידות קיצוניות במשקל של 28 ק"ג ועד ל80 ק"ג על גובה 1.54
היום לאחר מעקב וטיפולים (כמובן אחרי אשפוז במחלקה)
אני קצת יותר מאוזנת (עדיין יש התקפי זלילה אבל לא ברמה של בולמוסים והקאות)
כיום בת 29, שוקלת 53 אבל מתוסכלת כי מרגישה שהגוף שלי ממש התעוות !! אני אחרי 2 לידות ונהיו לי ירכיים וצלוליט בצורה מפחידה !!
השתגעתי בהריונות...
בפרט שאני גם לוקחת גלולות למניעת הריון (הורמונים)
כדורים פסיכיאטרים
מה לא ניסיתי...אירובי, אימוני כח אבל לא מצליחה לרדת במשקל ובעיקר להצר היקפים
אני יודעת שהבעיה העיקרית שלי זה התזונה...אוכלת רכיבים לא נכונים מפחיתה מהתפריט וכתוצאה מזה אח"כ נוצרים לי התקפי זלילה..
השאלה אם מקומי כאן?? כי הדיאטנית שלי של הפרעות אכילה אמרה לי במפורש שאסור לי דיאטות אבל התפריט שהיא נותנת לי מלא במתוק ופחמימות....
אני מרגישה שזה לא עושה לי טוב..אולי לנפש כן כי אני צריכה מתוק אבל לגוף ממש לאא ואני רוצה להתחיל אורח חיים בריא ולשרוף את עודפי השומן שהצטברו לי מהלידות כי זה ממש מציק לי
תודה לעונים !!