הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרימו + אנאבר

מצב
השרשור נעול

Dwayne_Johnson

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
האם סייקל כזה למטרת מסה הוא יעיל? האם יש צורך אחריו ב-PCT \ מנקי כבד?
נער בן 19

תשמע, אני בטוח שאתה אפילו לא קרוב למה שאתה יכול להגיע בצורה טבעית. אני אגיד לך ככה: ראיתי אנשים טבעיים וכאלה שלא משתמשים. אנשים שאין להם קודם כל ידע באימונים ובתזונה, לאורך זמן, עושים לעצמם רק נזק וגם כשזה מגיע לחומרים הם עצלנים ללמוד. בלי ידע קודם כל בתזונה ובאימונים אין לך מה לחשוב על חומרים. יש לך עוד כל כך הרבה דברים ללמוד על הגוף שלך בפרט ועל האימונים בכלל.
ממליץ לך להמנע כרגע לפני שתגיע למשהו בצורה טבעית.
אנשים עם חומרים בלי ידע על תזונה ואימונים לא מגיעים למה שמגיע בנאדם טבעי עם ידע לאורך זמן.
כצה הבנץ' והסקוואט שלך אם אפשר לשאול?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע, אני בטוח שאתה אפילו לא קרוב למה שאתה יכול להגיע בצורה טבעית. אני אגיד לך ככה: ראיתי אנשים טבעיים וכאלה שלא משתמשים. אנשים שאין להם קודם כל ידע באימונים ובתזונה, לאורך זמן, עושים לעצמם רק נזק וגם כשזה מגיע לחומרים הם עצלנים ללמוד. בלי ידע קודם כל בתזונה ובאימונים אין לך מה לחשוב על חומרים. יש לך עוד כל כך הרבה דברים ללמוד על הגוף שלך בפרט ועל האימונים בכלל.
ממליץ לך להמנע כרגע לפני שתגיע למשהו בצורה טבעית.
אנשים עם חומרים בלי ידע על תזונה ואימונים לא מגיעים למה שמגיע בנאדם טבעי עם ידע לאורך זמן.
כצה הבנץ' והסקוואט שלך אם אפשר לשאול?
לפי הבנץ' והסקוואט שלי אתה תדע אם אני ידוע על אימונים ותזונה? 😭
יכול להיות רגוע שיודע על שניהם 😃

שאלתי שאלה ואני נורא אשמח אם תענו עלייה, לא ביקשתי הערות מהצד \ עצות לא רלוונטיות.
מבין שאתה לטובתי אבל בכל זאת 😃

פרימו ואנאבר הם שני החומרים שמזייפים הכי הרבה ולפני שאתה שואל האם סייקל כזה או אחר הוא יעיל, האם כבר השתמשת פעם בחומרים? אם לא, עדיף לך לחכות לפחות עד גיל 22

• פותח/ת השרשור
פרימו ואנאבר הם שני החומרים שמזייפים הכי הרבה ולפני שאתה שואל האם סייקל כזה או אחר הוא יעיל, האם כבר השתמשת פעם בחומרים? אם לא, עדיף לך לחכות לפחות עד גיל 22
יכול להשיג ממקור אמין. אגיד שוב, נורא אשמח אם תענו על השאלות שכתבתי.

יש אפשרות להשתמש בחומרים שהם תגזורת, טסט עד גיל 22 אפילו 23 לא אשתמש. השאלה אם הסייקל שרשמתי הוא יעיל למסה. בדר"כ שימוש בחומרים אלו נעשים למטרת שימוש.

אשמח אם תענו על השאלות

יכול להשיג ממקור אמין. אגיד שוב, נורא אשמח אם תענו על השאלות שכתבתי.

יש אפשרות להשתמש בחומרים שהם תגזורת, טסט עד גיל 22 אפילו 23 לא אשתמש. השאלה אם הסייקל שרשמתי הוא יעיל למסה. בדר"כ שימוש בחומרים אלו נעשים למטרת שימוש.

אשמח אם תענו על השאלות

טסט משמש כחומר הבסיס תמיד... ובלי קשר ההצהרה שלך שאפשר להשתמש בחומרים שהם נגזרות הטסטוסטרון אבל בטסטוסטרון עצמו לא תשתמש היא הרבה מעבר למגוחכת

• פותח/ת השרשור
טסט משמש כחומר הבסיס תמיד... ובלי קשר ההצהרה שלך שאפשר להשתמש בחומרים שהם נגזרות הטסטוסטרון אבל בטסטוסטרון עצמו לא תשתמש היא הרבה מעבר למגוחכת
לנוער לא מומלץ טסט. שימוש בחומרים עדינים וכביכול ״של נשים״ עוד איכשהו ״מתקבל״ מאשר אף סייקל בכלל.

בכל מקרה, כבר קיבלתי תשובה ממקור אחר. אפשר לנעול

לנוער לא מומלץ טסט. שימוש בחומרים עדינים וכביכול ״של נשים״ עוד איכשהו ״מתקבל״ מאשר אף סייקל בכלל.

בכל מקרה, כבר קיבלתי תשובה ממקור אחר. אפשר לנעול
לנוער לא מומלץ דבר זולת אימונים טבעיים - כולל תזונה ומנוחה בהתאם
ותודה שאפשרת לי לנעול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית