הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות למכון

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך
עוד הצעות לאוזניות אלחוטיות שאפשר לרוץ איתן במכון שלא נופלות, עמידות לזעה ויש להן בטריה וסאונד נורמליים ?
לי יש isport wireless super slim כבר מעל לשנה, לא יודע אם כתוב איפשהו שהן עמידות לזיעה, אבל הן שרדו את הזיעה שלי ומלא לכלוך ממגנזיום. הסוללה מספיקה לי ל4 שעות ככה.

לי יש isport wireless super slim כבר מעל לשנה, לא יודע אם כתוב איפשהו שהן עמידות לזיעה, אבל הן שרדו את הזיעה שלי ומלא לכלוך ממגנזיום. הסוללה מספיקה לי ל4 שעות ככה.

לא מצאתי אותם באלי אקספרס

אלחוטיות יש את אלה עם סאונד ודרייבר אחלה: https://www.amazon.com/Klipsch-R6-Black-In-Ear-Headphones/dp/B00JFBDZ5W

אני אישית הזמנתי את אלה:
Klipsch X11i Ultra Premium In-Ear Headphone with Mic and Playlist Control 743878026092 | eBay
למרות שהן "יקרות"(משלוח דרך BUY2 עלה 15 דולר), התמורה לכסף פשוט הזויה- אני יכול לשים אותן באוזן 6 שעות ולשכוח שהן עליי מרוב שהן קלות, הן לא זזות לי מהאוזן למרות שהן לא מותאמות לאימונים(הן נראות מאות עדינות אבל יש להן ציפוי Kevlar- כן החומר שיש בשכפ"צ צבאי).
לא שמעתי סאונד in ear יותר נקי ואיכותי מזה, ומדובר במחיר מצחיק(המחירון שלהן היה 350 דולר לפני 3 שנים ואז ירד ל250 למשך שנתיים בערך בסיילים, כמו כל ליין מוצרים של קליפש חיכיתי 3 שנים בערך שייצא ליין חדש ולמבצע שהן ימכרו בפחות מ100 דולר- רוב החנויות מוכרות אותן ב120-150 דולר).

נ.ב
יש גם אחראיות של קליפש לשנתיים בחלק מהמוכרים או שנה לאחרים- השתמשתי באחראיות דרכם בעבר והם פשוט שלחו לי אוזניות חדשות, בגלל שהמשלוח מאוד זול(פחות מ60 שקל לכל כיוון) האחראיות על המוצר מאוד רלוונטית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית