הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלבול לגבי שימוש בפרגניל

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
היי ,
אחרי שקראתי את כל הנעוצים ואת כל הדיונים , עדיין לא ממש קיבלתי מענה והדעות חלוקות לגבי אופן השימוש .
אני מתייחס רק לאנשים "מביני" עניין שרשמו פה בנושא . אופציה א' : זריקה של 1000iu מדי שבוע... אופציה ב': להזריק מדי יום כמויות קטנות יחסית אזור ה250iu , אופציה ג': להזריק כל שבועיים שלושה על מנת שהגוף לא יתרגל .
אני מבין לפי זה שאין תשובה חד משמעית ?

שאלה שנייה קראתי פה בנעוץ לגבי שימוש ב ( Trental (pentoxyfillin
כנגד האפקט הקטבולי כחלק מהניקוי , מומלץ?

דבר לפני אחרון , במידה ואני משתמש בדיבול ל6 שבועות בלבד ולא מושך מעבר , אפשר להמנע מתרופות לניקוי הכבד?

בנוסף רציתי להמזין מפה את המים :
מישהו הזמין מפה , המוצר נראה אמין?
Hospira Bacteriostatic Water 30mL | BacteriostaticWater.com

נערך לאחרונה:
כרגע הפרוטוקול שהכי מוכיח את עצמו הוא לתת זריקה של 250 יחידות פעמיים בשבוע.
לגבי השאלה השנייה אין לי מושג.
לשאלה השלישית אני לא יודע אם אפשר להתייחס מאחר וזה נוגד את חוקי הפורום, במידה ומנהל יאשר לי אני יענה.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר מנסיון/ מתבסס על נסיונם של אחרים?

לגבי השאלה ה3 לא מדבור בחומרים אסורים לכן לא חושב שצריכה להיות בעיה ..

אתה מדבר מנסיון/ מתבסס על נסיונם של אחרים?

לגבי השאלה ה3 לא מדבור בחומרים אסורים לכן לא חושב שצריכה להיות בעיה ..

זהו חומר במרשם ואסור לשתף לינקים של זה.
וכן אני מדבר גם מנסיון.
אים כבר זה עולה אני אישמח להסבר עם המים הבקטריאלים אין יש לי פרגניל 5000 אים המים המקורי זה גג אפשר לחלק ל 3. תודה!!
הלוואי והייתי מבין את מה שרשמת, תנסה לרשום בצורה יותר ברורה.

אני חושב שחוקי פורום די סלחניים בנוגע למים בקטריוסטטים. אפילו מוכרים/קונים אותם באשכול קניה/מכירה.

זהו חומר במרשם ואסור לשתף לינקים של זה.
וכן אני מדבר גם מנסיון.

הלוואי והייתי מבין את מה שרשמת, תנסה לרשום בצורה יותר ברורה.

אחי נניח יש לי את הקופסה אז זה 5000 אי יו ויש לך שם ממש מעט חומר, איך מכינים מים בקטירילים ומחלקים את החמר הרי זה ממש מעט אבקה שם אים אנמ מישתמש במים שיש בקופסא זה גג מזרק אחד ממלא רבע ממנו

תודה על ההיתיחסות

היי ,
אחרי שקראתי את כל הנעוצים ואת כל הדיונים , עדיין לא ממש קיבלתי מענה והדעות חלוקות לגבי אופן השימוש .
אני מתייחס רק לאנשים "מביני" עניין שרשמו פה בנושא . אופציה א' : זריקה של 1000iu מדי שבוע... אופציה ב': להזריק מדי יום כמויות קטנות יחסית אזור ה250iu , אופציה ג': להזריק כל שבועיים שלושה על מנת שהגוף לא יתרגל .
אני מבין לפי זה שאין תשובה חד משמעית ?

שאלה שנייה קראתי פה בנעוץ לגבי ש
ימוש ב ( Trental (pentoxyfillin
כנגד האפקט הקטבולי כחלק מהניקוי , מומלץ?

דבר לפני אחרון , במידה ואני משתמש בדיבול ל6 שבועות בלבד ולא מושך מעבר , אפשר להמנע מתרופות לניקוי הכבד?

בנוסף רציתי להמזין מפה את המים :
מישהו הזמין מפה , המוצר נראה אמין?
Hospira Bacteriostatic Water 30mL | BacteriostaticWater.com
1. אופציה של 250iu פעמיים בשבוע היא העדיפה. כמעט כמו כל חומר/תרופה, יש להתייחס לזמן מחצית החיים. פרגניל העל זמן מחצית חיים של 5 ימים, לכן יהיה יעיל יותר להזריק פעמיים בשבוע ולא אחת לזמן ארוך יותר. בנוסף, אין ממש דבר כזה שהגוף "מתרגל"; הגוף לא, אך ישנה, לעיתים, הפחתת אפקטיביות לאורך זמן. ושוב, זה תלוי בחומר עצמו. פרגניל נלקח בזמן הסייקל, ומדובר בזמן קצר בו הגוף לא יפיק תועלת שלילית מכך.

2. זניח, לא הייתי ממהר להשתמש.

3. אפשר, גם ללא התייחסות למשל הזמן, אך זה יהיה דבר לא חכם כלל. בכל שימוש באוראלי אמליץ להשתמש ב-Tudca במקביל.

3
אים כבר זה עולה אני אישמח להסבר עם המים הבקטריאלים אין יש לי פרגניל 5000 אים המים המקורי זה גג אפשר לחלק ל 3. תודה!!

אחי נניח יש לי את הקופסה אז זה 5000 אי יו ויש לך שם ממש מעט חומר, איך מכינים מים בקטירילים ומחלקים את החמר הרי זה ממש מעט אבקה שם אים אנמ מישתמש במים שיש בקופסא זה גג מזרק אחד ממלא רבע ממנו

תודה על ההיתיחסות
אתה די מתפרץ לאשכול שלא שלך, ובנוסף, שואל שאלות עליהן יש תשובות חוזרות ונשנות. בצע חיפוש בנושא כיצד יש לערבב את הפרגניל.

• פותח/ת השרשור
1. אופציה של 250iu פעמיים בשבוע היא העדיפה. כמעט כמו כל חומר/תרופה, יש להתייחס לזמן מחצית החיים. פרגניל העל זמן מחצית חיים של 5 ימים, לכן יהיה יעיל יותר להזריק פעמיים בשבוע ולא אחת לזמן ארוך יותר. בנוסף, אין ממש דבר כזה שהגוף "מתרגל"; הגוף לא, אך ישנה, לעיתים, הפחתת אפקטיביות לאורך זמן. ושוב, זה תלוי בחומר עצמו. פרגניל נלקח בזמן הסייקל, ומדובר בזמן קצר בו הגוף לא יפיק תועלת שלילית מכך.

2. זניח, לא הייתי ממהר להשתמש.

3. אפשר, גם ללא התייחסות למשל הזמן, אך זה יהיה דבר לא חכם כלל. בכל שימוש באוראלי אמליץ להשתמש ב-Tudca במקביל.

לתת 250 פעמיים בשבוע , מהשבוע השני -שלישי עד סוף הסייקל?

הפרגניל נלקח ונחדל כתלות באסטרים של החומרים ובראשם טסט. מה הרכב הסייקל המדוייק? מינונים וזמנים

• פותח/ת השרשור
פרגניל לסייקל זה יילקח בין שבועות 3 עד 18

אנח אנצל את ההזדמנות ואשאל שאלה בעניין שאיבת החומר מאותו המזרק אני מדבר על הטסט והבולדנון , אפשר לשאוב ולהזריק באותו המזרק?

ודבר אחרון בעניין המים , הלינק שהבאתי למעלה נראה כמקור אמין?

תודה רבה מראש!

אנח אנצל את ההזדמנות ואשאל שאלה בעניין שאיבת החומר מאותו המזרק אני מדבר על הטסט והבולדנון , אפשר לשאוב ולהזריק באותו המזרק?

ודבר אחרון בעניין המים , הלינק שהבאתי למעלה נראה כמקור אמין?

תודה רבה מראש!
כן, לשתי שאלותיך

• פותח/ת השרשור
כן, לשתי שאלותיך

אני אנצל את האשכול לשתי שאלות אחרונות ברשותך , קראתי את כל הנעוצים ועדיין לא נפל לי האסימון בדיוק לגבי תהליך העירבוב המדוייק של הפרגניל .
הזמנתי מים בקטריוסטטיים 10 מ"ל , והזמנתי וויאלים סטרליים , אני רוצה לערבב את כל ה5000 יחדיות פרגניל כך שיצא לי 250 יחידות לזריקה מה המינון של המים שאני שם בדיוק? הבנתי שבשביל 200 אני שם 2.5 מ"ל אבל לא הבנתי בדיוק את החישוב.
ולגבי התהליך עצמו - אני שואף את המים מזריק לתוך האמפולה של הפרגניל , מערבב קלות שואב שוב עם המזרק הכל ומזריק לתוך הויאל הנקי?

שאלה אחרונה , לגבי כדורים לניקוי כבד. מצאתי את הTUDCA באייביי אבל עלות המשלוח שווה לעלות המוצר וזה סתם יוצא יקר. יש בארץ מוצר שאני יכול להשיג שיתן השפעה דומה/קרובה למוצר הזה שכולם ממליצים עליו?

תודה רבה מראש!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית