נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
אהלן לכולם
יש לי 5 דליים סגורים בבית ואחד פתוח, לאחרונה משתמש פחות בחלבון ולא אספיק להגיע ל2 דליים האלה בחצי שנה הקרובה- לכן מוכר אותם.
מחיר סופי- זול משמעותית מהמחיר בארץ (350-390 לרוב)
שם המוצר: Optimum Gold Mocha Capuccino ואחד בטעם Cake Batter- חדשים סגורים הרמטית עם סרט הסגירה מהמפעל, תוקף עד 4/2018, מעל 70 מנות בדלי(נראה לי 71 במוקה ו73 בעוגה, תבדקו באתר שלהם למי שמשנה המנה לפה מנה לשם)
מחיר: 280 לדלי או 520 ל2 הדליים- 260 לדלי(כל דלי עלה 260-290 בזמנו, לא סגור על המחיר המדויק, מתמחר לפי הערך הנמוך למי שייקח את שניהם)
- מעדיף למכור את 2 הדליים יחד.
מקום מגורים: צפון תל אביב(אוניברסיטה)
נייד: בצפון ת"א, אחת לשבועיים בערך נמצא באשדוד, אחת לחודש באזור נהריה-מעלות
משלוחים: כן, רק בדואר שליחים(תוספת 47 ש"ח על חשבון הקונה)
יצירת קשר: [email protected] או הודעה פרטית, אני עונה תוך יומיים לרוב במייל הזה.
אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal/העברה בנקאית(תוספת עמלה לפייפל)
חשוב: נא לא לשלוח הודעות בסגנון "אני מעפולה/ראש העין/עיר המגורים שלכם, יש סיכוי שתקפוץ לפה?"- עונה מראש שלא, אני נמצא רק במקומות שרשמתי.
תמונה:
יש לי 5 דליים סגורים בבית ואחד פתוח, לאחרונה משתמש פחות בחלבון ולא אספיק להגיע ל2 דליים האלה בחצי שנה הקרובה- לכן מוכר אותם.
מחיר סופי- זול משמעותית מהמחיר בארץ (350-390 לרוב)
שם המוצר: Optimum Gold Mocha Capuccino ואחד בטעם Cake Batter- חדשים סגורים הרמטית עם סרט הסגירה מהמפעל, תוקף עד 4/2018, מעל 70 מנות בדלי(נראה לי 71 במוקה ו73 בעוגה, תבדקו באתר שלהם למי שמשנה המנה לפה מנה לשם)
מחיר: 280 לדלי או 520 ל2 הדליים- 260 לדלי(כל דלי עלה 260-290 בזמנו, לא סגור על המחיר המדויק, מתמחר לפי הערך הנמוך למי שייקח את שניהם)
- מעדיף למכור את 2 הדליים יחד.
מקום מגורים: צפון תל אביב(אוניברסיטה)
נייד: בצפון ת"א, אחת לשבועיים בערך נמצא באשדוד, אחת לחודש באזור נהריה-מעלות
משלוחים: כן, רק בדואר שליחים(תוספת 47 ש"ח על חשבון הקונה)
יצירת קשר: [email protected] או הודעה פרטית, אני עונה תוך יומיים לרוב במייל הזה.
אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal/העברה בנקאית(תוספת עמלה לפייפל)
חשוב: נא לא לשלוח הודעות בסגנון "אני מעפולה/ראש העין/עיר המגורים שלכם, יש סיכוי שתקפוץ לפה?"- עונה מראש שלא, אני נמצא רק במקומות שרשמתי.
תמונה:
נערך לאחרונה: