הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה Optimum Gold Standard- מוכר 2 דליים (2 טעמים)- מחיר עלות

מצב
השרשור נעול

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אהלן לכולם
יש לי 5 דליים סגורים בבית ואחד פתוח, לאחרונה משתמש פחות בחלבון ולא אספיק להגיע ל2 דליים האלה בחצי שנה הקרובה- לכן מוכר אותם.
מחיר סופי- זול משמעותית מהמחיר בארץ (350-390 לרוב)

שם המוצר: Optimum Gold Mocha Capuccino ואחד בטעם Cake Batter- חדשים סגורים הרמטית עם סרט הסגירה מהמפעל, תוקף עד 4/2018, מעל 70 מנות בדלי(נראה לי 71 במוקה ו73 בעוגה, תבדקו באתר שלהם למי שמשנה המנה לפה מנה לשם)

מחיר:
280 לדלי או 520 ל2 הדליים- 260 לדלי
(כל דלי עלה 260-290 בזמנו, לא סגור על המחיר המדויק, מתמחר לפי הערך הנמוך למי שייקח את שניהם)
- מעדיף למכור את 2 הדליים יחד.

מקום מגורים:
צפון תל אביב(אוניברסיטה)

נייד: בצפון ת"א, אחת לשבועיים בערך נמצא באשדוד, אחת לחודש באזור נהריה-מעלות

משלוחים: כן, רק בדואר שליחים(תוספת 47 ש"ח על חשבון הקונה)

יצירת קשר: [email protected] או הודעה פרטית, אני עונה תוך יומיים לרוב במייל הזה.

אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal/העברה בנקאית(תוספת עמלה לפייפל)

חשוב: נא לא לשלוח הודעות בסגנון "אני מעפולה/ראש העין/עיר המגורים שלכם, יש סיכוי שתקפוץ לפה?"- עונה מראש שלא, אני נמצא רק במקומות שרשמתי.

תמונה:
images

נערך לאחרונה:
מחיר טוב למי שרוצה לקנות למרות שבבודי פארם מוכרים 2 ב529 שקל

• פותח/ת השרשור
מחיר טוב למי שרוצה לקנות למרות שבבודי פארם מוכרים 2 ב529 שקל
החברי'ה שם מביאים מארצות הברית גם... הרווח שלהם מגיע מהעובדה שהם קונים הרבה דליים וחוסכים עלויות שילוח, בפועל זה כמו לייבא מארה"ב באופן אישי

החברי'ה שם מביאים מארצות הברית גם... הרווח שלהם מגיע מהעובדה שהם קונים הרבה דליים וחוסכים עלויות שילוח, בפועל זה כמו לייבא מארה"ב באופן אישי
מה שהם לא עושים זה עדיין המחירים הכי טובים שאפשר למצוא לעומת מה שיש בארץ שמינימום אופטימום ב350 ועד 409 שקל על פארש...וגם זה מגיע עד שבוע.. ככה שלא כואב לחכות

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי, מוריד מחיר ל500 למי שייקח את 2 הדליים

אין בחדר הכושר באוניברסיטה 2 אנשים שיקחו דלי ב 250₪? אחלה מחיר לאופטימום.

• פותח/ת השרשור
אין בחדר הכושר באוניברסיטה 2 אנשים שיקחו דלי ב 250₪? אחלה מחיר לאופטימום.

אני לא ממש מציע לאף אחד, אני בא לאימון והולך מהר כי לרוב אני בזמן קצוב עם כל הלו"ז שלי 🫤

• פותח/ת השרשור
נמכר!

• אהבתי
Reactions: liv
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית