הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ביחידה קרבית

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני מתחיל טירונות בסיירת קרבית ורוצה לצמצם כמה שיותר ירידה במסה של הגוף, עכשיו האופציית אימון היחידה שלי זה אולי אימון אחד בשישי שבת ועוד מתח מקבילים פעם פעמיים בשבוע בשבועות שהם לא בשטח.
בנוסף אני מתקשה להגיע למאזן נטרלי (שעומד על כ3000 קלוריות אצלי)
שוקל לקחת קריאטין (יש לי בבית)
האם יש בזה תועלת מסויימת? האם זה יכול להזיק?

אני לא רואה יותר מדי תועלת משום שאמרת שאולי תעשה אימון משקולות אחד בשבוע וגם הספיחת נוזלים הנוספת עלולה להקשות עליך בטירונות לכן הייתי חוסך כל קילו משקל גוף בשביל שיהיה הכי קל.
לגבי המאזן הניטרלי לא הייתי דואג כי אתה תאכל כי הגוף שלך יהיה עייף מאוד, כמות חלבון זה משהו שיותר רלוונטי לדאוג לגביו

בהצלחה בטירונות.
קריאטין לא יעזור למטרה של צמצום מסת שריר. החסרון שהוא עלול לגרום להתייבשות וזה רע מאוד בזמן טירונות.

לא יתן לך כלום. טירונות בשלב זה עוד לא עשיתי, אבל בטיפשותי חשבתי שזה יהיה חכם לקחת בגיבוש והתייבשתי. התועלת מזערית ולא הייתי עושה את זה גם בטירונות.
אל תבנה על שמירה על המסה במהלך הטירונות או המסלול, אין לי מושג איפה בדיוק אתה עומד להתחיל טירונות (תחושת בטן פלס"ר כלשהו?) אבל אחרי מסלול כנראה שהתש יהיה יותר נוח מהבחינה הזו אבל כמובן לא אידיאלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית