הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hgh קירור

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
קניתי את הגיאיג שבתמונה ישלי 2 שאלות
א.האם הוא מוכר וטוב?
ב.כמה זמן gh יכול להשאר מחןץ לקירור לא מעורבב במצב של אבקה ?

קבצים מצורפים

• IMG-20171130-WA0072.jpg
    IMG-20171130-WA0072.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 188
מה קשה לך להבין מה שרשמנו? אל תתעסק עם gh שהוא לא רפואי אלא אם כן אתה אוהב לזרוק את הכסף שלך לפח. הורמון גדילה חייב להיות בקירור אין דבר כזה שהוא יכול להיות מחוץ למקרר למשך כמה זמן
זה הורמון עדין שאפילו הסינים מייצרים לפעמים 192 חומצות אמינו שזה לא 191 כמו רפואי . בכלל אם קיבלת 192 חומצות אמינו אתה יכול לדפוק את ההרומון גדילה שלך הטבעי

שאנשים יפסיקו לחשוב שGH מחוץ למקרר לא יחזיק מעמד יותר מ 24 שעות, בהינתן תנאים סבירים כלומר אחסון במקום מוצל ללא חשיפה ישירה לשמש יכול להחזיק מספר שבועות ואז באופן הדרגתי מתחיל לרדת באיכותו.
לא אין לי מחקרים, רק ניסיון אישי של יבוא GH סיני שלא היה בקירור למשך יותר מחודש וכאשר עשיתי בדיקות דם הם אישרו שהכל בסדר עם תוצאה מפתיעה במיוחד.

שאנשים יפסיקו לחשוב שGH מחוץ למקרר לא יחזיק מעמד יותר מ 24 שעות, בהינתן תנאים סבירים כלומר אחסון במקום מוצל ללא חשיפה ישירה לשמש יכול להחזיק מספר שבועות ואז באופן הדרגתי מתחיל לרדת באיכותו.
לא אין לי מחקרים, רק ניסיון אישי של יבוא GH סיני שלא היה בקירור למשך יותר מחודש וכאשר עשיתי בדיקות דם הם אישרו שהכל בסדר עם תוצאה מפתיעה במיוחד.
אז כל האנשים צריכים להפסיק לחשוב רק כי אתה אמרת?
מרתק:P:

רשמתי מנסיון אישי שלא מגובה במחקרים, פשוט קצת להכניס פרופורציה שחס וחלילה הורמון גדילה לא יהיה במקרר יום אחד איזה אסון גדול.
זה לא בדיוק שחור לבן פה.

רשמתי מנסיון אישי שלא מגובה במחקרים, פשוט קצת להכניס פרופורציה שחס וחלילה הורמון גדילה לא יהיה במקרר יום אחד איזה אסון גדול.
זה לא בדיוק שחור לבן פה.
זאת דעתך נגד דעות של משתמשים אחרים , מפיצים ויצרנים.

זה לא יעזור לנו יותר מידי. אף פעם לא נדע מה נלקח.
לא יודע מה הטעם בלקחת GH סיני אוקראיני או כל UG אחר שהוא לא רפואי . מה הטעם לחסוך בכמה שקלים תאמין שאפשר להשיג כל דבר אם רוצים במחירים טובים כמובן אני לא אציין אבל לקחת אצ הסיכון ולסמוך על בדיקות דם כאילו זה טסט הורמון גדילה לא חוסכים תפנימו

מעניין מה שאתה אומר נישמח לראות את הבדיקות דם שאתה מדבר.
רק תגיד ואני יעלה לך את התמונה בשניה, לשכנע אותך שזה רק מה שלקחתי אני לא מתכוונן, תסמוך או לא זה לא בעיה שלי ואין לי שום עניין להוכיח כלום לאף אחד.
לא יודע מה הטעם בלקחת GH סיני אוקראיני או כל UG אחר שהוא לא רפואי . מה הטעם לחסוך בכמה שקלים תאמין שאפשר להשיג כל דבר אם רוצים במחירים טובים כמובן אני לא אציין אבל לקחת אצ הסיכון ולסמוך על בדיקות דם כאילו זה טסט הורמון גדילה לא חוסכים תפנימו
אתה צריך להבין שאנחנו לא נמצאים בשנות 70-80 שהורמון גדילה היה לעשירים בלבד וכל מקור חוץ מרפואי היה זבל, הזמנים השתנו הטכנולוגיה השתנה ותתפלא או לא גם הורמון גדילה סיני או רוסי לא נופל מחומר רפואי, כל מה שאני אומר זה שצריך לצאת מראש המקובע שרפואי זה הכי אחי.
יש חומרים מעולים ומי שיודע לחפש וקצת מכיר את העסק יודע בדיוק מאיפה להביא, רמז קטן, המון מפתחי גוף בארץ רצים על הורמון גדילה שהוא לא רפואי והפלא ופלא החומר עושה את העבודה.
לגבי הלחסוך כמה שקלים, אולי התכוונת לחסוך כמה אלפים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית