עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא מיני זה טוב. בקיץ:P:חרטא, gh רק רפואי לא סיני ולא מיני
דימה, ספר לנו מה אתה מתכוון לעשות עם ה gh ?שאלתי שאלה אם אתם יכולים לענות תענו אם לא אז בבקשה ממכם בלבולי מוח
אז כל האנשים צריכים להפסיק לחשוב רק כי אתה אמרת?שאנשים יפסיקו לחשוב שGH מחוץ למקרר לא יחזיק מעמד יותר מ 24 שעות, בהינתן תנאים סבירים כלומר אחסון במקום מוצל ללא חשיפה ישירה לשמש יכול להחזיק מספר שבועות ואז באופן הדרגתי מתחיל לרדת באיכותו.
לא אין לי מחקרים, רק ניסיון אישי של יבוא GH סיני שלא היה בקירור למשך יותר מחודש וכאשר עשיתי בדיקות דם הם אישרו שהכל בסדר עם תוצאה מפתיעה במיוחד.
זאת דעתך נגד דעות של משתמשים אחרים , מפיצים ויצרנים.רשמתי מנסיון אישי שלא מגובה במחקרים, פשוט קצת להכניס פרופורציה שחס וחלילה הורמון גדילה לא יהיה במקרר יום אחד איזה אסון גדול.
זה לא בדיוק שחור לבן פה.
אמת, אבל אם בדיקות דם מאשרות את זה מי אני שיתווכח.זאת דעתך נגד דעות של משתמשים אחרים , מפיצים ויצרנים.
מעניין מה שאתה אומר נישמח לראות את הבדיקות דם שאתה מדבר.אמת, אבל אם בדיקות דם מאשרות את זה מי אני שיתווכח.
זה לא יעזור לנו יותר מידי. אף פעם לא נדע מה נלקח.מעניין מה שאתה אומר נישמח לראות את הבדיקות דם שאתה מדבר.
לא יודע מה הטעם בלקחת GH סיני אוקראיני או כל UG אחר שהוא לא רפואי . מה הטעם לחסוך בכמה שקלים תאמין שאפשר להשיג כל דבר אם רוצים במחירים טובים כמובן אני לא אציין אבל לקחת אצ הסיכון ולסמוך על בדיקות דם כאילו זה טסט הורמון גדילה לא חוסכים תפנימוזה לא יעזור לנו יותר מידי. אף פעם לא נדע מה נלקח.
רק תגיד ואני יעלה לך את התמונה בשניה, לשכנע אותך שזה רק מה שלקחתי אני לא מתכוונן, תסמוך או לא זה לא בעיה שלי ואין לי שום עניין להוכיח כלום לאף אחד.מעניין מה שאתה אומר נישמח לראות את הבדיקות דם שאתה מדבר.
אתה צריך להבין שאנחנו לא נמצאים בשנות 70-80 שהורמון גדילה היה לעשירים בלבד וכל מקור חוץ מרפואי היה זבל, הזמנים השתנו הטכנולוגיה השתנה ותתפלא או לא גם הורמון גדילה סיני או רוסי לא נופל מחומר רפואי, כל מה שאני אומר זה שצריך לצאת מראש המקובע שרפואי זה הכי אחי.לא יודע מה הטעם בלקחת GH סיני אוקראיני או כל UG אחר שהוא לא רפואי . מה הטעם לחסוך בכמה שקלים תאמין שאפשר להשיג כל דבר אם רוצים במחירים טובים כמובן אני לא אציין אבל לקחת אצ הסיכון ולסמוך על בדיקות דם כאילו זה טסט הורמון גדילה לא חוסכים תפנימו