הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרת TYPE 1 ואינסולין

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם. לפני כשנה התחרתי בפיתוח גוף, צרכתי חומרים (סייקל 6-7 שלי בחיים), והיום, לפני חמישה ימים גילו לי סוכרת נעורים (TYPE 1).
הרופאים אמרו לי לא לחזור בשום פנים ואופן לקחת טסטוסטרון או כל מה שקשור לחומרים אנאבוליים "כאלו" "ואחרים" ..
עכשיו השאלה שלי היא כזו .. האם יש קשר בין סוסטנון (מספר נגזרות של טסט) או אפילו טסט' אננטט לרמות סוכר בדם? זה באמת משפיע כמו שהרופאים אומרים?
או שמא זה רק בשביל להפחיד כדי לא להתקרב לזה יותר בגלל ההשלכות העתידיות של החומרים, במידה ולוקחים אותם בצורה אינה מבוקרת.
כרגע אני על אינסולין קצר וארוך, כאשר הארוך נעשה בו שימוש רק בלילה לפני השינה), והקצר (נובורפיד) לפני כל ארוחה 5 יחידות בהתאם למספר הארוחות ביום.
אני כבר די מבולבל ורוצה לחזור לעניינים. בהיותי מאושפז ירדתי קרוב 13 קילו (בעיקר שריר). כרגע אני בתהליך ובתקופת איזון.
האם יש קשר בין הסוכר לסטרואידים (בעיקר לטסט') או שאפשר לשלב זאת יחד עם האינסולין ולהיות רגוע בהתאם לתזונה דלת פחמימה ומלאת חלבונים?
תודה לעונים, ושבוע טוב.

והיום, לפני חמישה ימים גילו לי סוכרת נעורים (TYPE 1).
הרופאים אמרו לי לא לחזור בשום פנים ואופן לקחת טסטוסטרון או כל מה שקשור לחומרים אנאבוליים "כאלו" "ואחרים" ..
כרגע אני על אינסולין קצר וארוך, כאשר הארוך נעשה בו שימוש רק בלילה לפני השינה), והקצר (נובורפיד) לפני כל ארוחה 5 יחידות בהתאם למספר הארוחות ביום.
בהיותי מאושפז ירדתי קרוב 13 קילו (בעיקר שריר). כרגע אני בתהליך ובתקופת איזון.
האם יש קשר בין הסוכר לסטרואידים (בעיקר לטסט') או שאפשר לשלב זאת יחד עם האינסולין ולהיות רגוע בהתאם לתזונה דלת פחמימה ומלאת חלבונים?
גילו אצלך סכרת נעורים ? אני ממליץ לך להקשיב לרופאים להפסיק את כל השימוש בממתקים ולטפל בבריאות שלך זה הכי חשוב כרגע אחרת יהיה לך חיים קצרים. מה אתה שווה אם כל החומרים שלך אם אין לך בריאות ? ותמצע את עצמך באדמה ? שימוש בחומרים מלכתחילה זה רק לאנשים בריאים לחלוטין עם בריאות תקינה. אם אתה תכניס לעצמך עוד חומרים זה פשוט מאוד יהרוג אותך לאט לאט שלב אחרי שלב המערכות שלך בגוף יקרסו בסוף.
רגוע אתה כבר לא יכול להיות.

שלום לכולם. לפני כשנה התחרתי בפיתוח גוף, צרכתי חומרים (סייקל 6-7 שלי בחיים), והיום, לפני חמישה ימים גילו לי סוכרת נעורים (TYPE 1).
עכשיו השאלה שלי היא כזו .. האם יש קשר בין סוסטנון (מספר נגזרות של טסט) או אפילו טסט' אננטט לרמות סוכר בדם? זה באמת משפיע כמו שהרופאים אומרים?
או שמא זה רק בשביל להפחיד כדי לא להתקרב לזה יותר בגלל ההשלכות העתידיות של החומרים, במידה ולוקחים אותם בצורה אינה מבוקרת.
אני כבר די מבולבל ורוצה לחזור לעניינים. בהיותי מאושפז ירדתי קרוב 13 קילו (בעיקר שריר). כרגע אני בתהליך ובתקופת איזון.
תודה לעונים, ושבוע טוב.
הקשב לצוות הרפואי שלך ובצע מה שהם אומרים

השאלה איך הוא מתקדם מפה בלי חומרים אם הוא מיצה את הפוטנציאל הגנטי שלו ואין לאן להתקדם טבעי?
ועכשיו ברצינות, ממליץ לך כמו שאנשים חכמים ממני פה אמרו, תקשיב לרופאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית